Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina


silvia-andrei-si-valentinaO stire soc circula de curand pe internet. Andrei si Silvia, fostii concurenti Nora pentru mama 5, s-au despartit din data de 31 mai. Motivul despartirii din spusele Silviei se pare ca este Valentina, cu care Andrei formeaza in prezent un cuplu.

Andrei a marturisit ca a avut sentimente pentru Silvia, dar ca in prezent nu mai exista nimic intre ei, iar motivul despartirii in opinia lui este faptul ca Silvia i-ar fi recunoscut ca ar fi gresit in mai multe privinte.

In ceea ce priveste relatia cu Valentina, cu riscul de a fi criticat, Andrei a recunoscut “Sunt cu Valentina”.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

209 comentarii la “Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina”

Pages: « 21 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    aniela Says:

    Multumim dnei Raluca Neagu ptr informatii,vrem sa stim ce s-a mai intamplat si cu celelalte cupluri.

  2. 9
    aniela Says:

    Imi pare rau ptr Silvia,dar ce sa-i faci,asa este viata.Nu au pierit baietii,vei gasi si tu unul,ca ai toate calitatile.Eu i-m iubit pe toti 3 S.V si A,. …Am vazut ca era ceva atractie intre cei doi inca din casa,Andrei era bine sa formeze cuplu cu Valentina inainte de esire,si in mod sigur ar fi fost castigatorii.Cred ca Valentina este pregatita ptr viata,alaturi de Andrei,mai ales ca au amandoi o facultate terminata.Silvia ,capul sus,tu esti o fata puternica,si vei trece cu bine peste asta.

  3. 8
    Soryna Says:

    sincer ma asteptam Andrei se potriveste cu VALENTINA mult succes

  4. 7
    justforfunny Says:

    prosti

  5. 6
    justforfunny Says:

    Doi prosi: un papagal si o par*suta,sacul si peticul!

  6. 5
    fan Says:

    sunteti niste frumosi, va potriviti, nu aplecati urechea de ce zic altii. sa ne tineti la curent cu ce se intampla intre voi.succes!!!!!!!

  7. 4
    Gabi Says:

    ANDREI si VALENTINA se potrivesc. amandoi sunt niste frumosi, inteligenti care stiu ce vor de la viata….Silvia era prea imatura si oricum se vedea ca nici Andrei nu o placea. si in concurs NPM5, Andrei a ales-o pe Valentina de prima data…pe Silvia a ales-o doar mama lui Andrei. altfel nu era aleasa de nimeni.

    ma bucur pt VALENTINA ca se stiea ca si ea il palce pe ANDREI. bravo lor si drum bun in viatza!

  8. 3
    RADU Says:

    andrei,nicusor ,vuuzeaua urlatoare va intreb eu acum,cine sunt adevaratii falsi?ei nicusor nu-i compui un cantec si prietenului tau cate ti-a furat iubire vietii tale???ati vazut ca vorbele lui alin s-au adeverit:SUNTETI O ADEVARATA HAITA DE CAINII FLAMANZII!!

  9. 2
    gardul Says:

    SE PARE CA AM FOST REZERVAT IN PRIVINTA LUI ANDREI….SI NU AM GRESIT,CE FACE VALENTINA,FETE DE GENUL EI FAC NESTINGHERIT….MADULARUL CU BILE…..

  10. 1
    RADU Says:

    vuvuzeauo urlatoare ce vrea p…cu bile miscatoare, ai vazut cine joaca teatru?? tu si asa zisul intelectual,andrei.valentino ,esti de rasul lumii !!!

Pages: « 21 … 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free