Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina


silvia-andrei-si-valentinaO stire soc circula de curand pe internet. Andrei si Silvia, fostii concurenti Nora pentru mama 5, s-au despartit din data de 31 mai. Motivul despartirii din spusele Silviei se pare ca este Valentina, cu care Andrei formeaza in prezent un cuplu.

Andrei a marturisit ca a avut sentimente pentru Silvia, dar ca in prezent nu mai exista nimic intre ei, iar motivul despartirii in opinia lui este faptul ca Silvia i-ar fi recunoscut ca ar fi gresit in mai multe privinte.

In ceea ce priveste relatia cu Valentina, cu riscul de a fi criticat, Andrei a recunoscut “Sunt cu Valentina”.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

209 comentarii la “Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina”

  1. 1
    RADU Says:

    vuvuzeauo urlatoare ce vrea p…cu bile miscatoare, ai vazut cine joaca teatru?? tu si asa zisul intelectual,andrei.valentino ,esti de rasul lumii !!!

  2. 2
    gardul Says:

    SE PARE CA AM FOST REZERVAT IN PRIVINTA LUI ANDREI….SI NU AM GRESIT,CE FACE VALENTINA,FETE DE GENUL EI FAC NESTINGHERIT….MADULARUL CU BILE…..

  3. 3
    RADU Says:

    andrei,nicusor ,vuuzeaua urlatoare va intreb eu acum,cine sunt adevaratii falsi?ei nicusor nu-i compui un cantec si prietenului tau cate ti-a furat iubire vietii tale???ati vazut ca vorbele lui alin s-au adeverit:SUNTETI O ADEVARATA HAITA DE CAINII FLAMANZII!!

  4. 4
    Gabi Says:

    ANDREI si VALENTINA se potrivesc. amandoi sunt niste frumosi, inteligenti care stiu ce vor de la viata….Silvia era prea imatura si oricum se vedea ca nici Andrei nu o placea. si in concurs NPM5, Andrei a ales-o pe Valentina de prima data…pe Silvia a ales-o doar mama lui Andrei. altfel nu era aleasa de nimeni.

    ma bucur pt VALENTINA ca se stiea ca si ea il palce pe ANDREI. bravo lor si drum bun in viatza!

  5. 5
    fan Says:

    sunteti niste frumosi, va potriviti, nu aplecati urechea de ce zic altii. sa ne tineti la curent cu ce se intampla intre voi.succes!!!!!!!

  6. 6
    justforfunny Says:

    Doi prosi: un papagal si o par*suta,sacul si peticul!

  7. 7
    justforfunny Says:

    prosti

  8. 8
    Soryna Says:

    sincer ma asteptam Andrei se potriveste cu VALENTINA mult succes

  9. 9
    aniela Says:

    Imi pare rau ptr Silvia,dar ce sa-i faci,asa este viata.Nu au pierit baietii,vei gasi si tu unul,ca ai toate calitatile.Eu i-m iubit pe toti 3 S.V si A,. …Am vazut ca era ceva atractie intre cei doi inca din casa,Andrei era bine sa formeze cuplu cu Valentina inainte de esire,si in mod sigur ar fi fost castigatorii.Cred ca Valentina este pregatita ptr viata,alaturi de Andrei,mai ales ca au amandoi o facultate terminata.Silvia ,capul sus,tu esti o fata puternica,si vei trece cu bine peste asta.

  10. 10
    aniela Says:

    Multumim dnei Raluca Neagu ptr informatii,vrem sa stim ce s-a mai intamplat si cu celelalte cupluri.

  11. 11
    geo Says:

    bravsandrei si valentina va potriviti de minune frumosi si inteligenti

  12. 12
    gardul Says:

    admit ca aveti dreptate,dar de ce atat de multa falsitate ,nu puteau sa faca lucrul asta la jumatatea concursului,doar sa pozeze in baiat elevat,aline cu toate stangaciile tale meriti nota 10 cu “caini flamanzi”
    cand am spus ca am rezerve fata de andrei ..nu m-am inselat.

  13. 13
    sorella Says:

    De neinteles acest Andrei in a o inlocui pe Silvia cu Valentina.La inceputul relatiei lui cu Silvia,Valentina l-a pupat o data pe gura,iar el a deconspirat-o creand un sir de discutii.Pe parcursul concursului,Andrei i-a reclamat Silviei ca mananca mult si ar fi sanatos sa slabeasca,iar acum cand Silvia a slabit si arata minunat,a inlocuit-o cu Valentina care are un surplus de kilograme si o burta remarcabila.Si dpv al culturii,ce fata stilata e Silvia si ce spoiala e Valentina… Imi pare rau pt asa-zisa relatie Andrei-Valentina si sper ca Andrei sa traga ponoasela din alegerea facuta!!

  14. 14
    ramo Says:

    nu stiu ce sa mai zic ,lumea asta e cu susu in jos , nu pot sa cred ca andrei a jucat asa de bine teatru ,mai bine se facea actor, sper ca silvia sa nu sufere , chier nu merita e foarte tanara si doamne daca dragoste nu e nimic nu e , mai bine acum decat mai tarziu ,erau preferatii mei dar asta e , silvia ai greit cand ai ales sa parasesti competitia,as vrea sa -ti gasesti jumatatea ta ,pt ca esti o fata de nota10,daca e adevarat ca ndrei cu valentina sant impreuna ce sa zic sa le fie bine oricum m-am socat cand am auzit

  15. 15
    justforfunny Says:

    Cu asa inteligenti precum Andrei si Valentina ne facem brand de tara-papagali si par*sute !

  16. 16
    FlorenTina Says:

    vaca=valentina…bou=andrei…vaca bou

  17. 17
    sonia Says:

    Doamne, cat de caraghioasa am fost cand am afirmat ca daca Andrei si Silvia ar fi ramas in concurs, ei ar fi castigat!!!
    Silvia, fata frumoasa si desteapta, acolo unde esti si daca citesti, crede draga mea ca ai visat un vis urat si uita-l.
    Halal de om, daca se poate numi asa acest Andrei si mai dadeati toti cu pietre in Alin !

  18. 18
    ana Says:

    pina la urma se vor impaca este,,o razbunare din partea lui.

  19. 19
    vioculm Says:

    andrei esti un tampit cum ai putut sa te combini cu t*rfa de valentina?

  20. 20
    vioculm Says:

    B O U L E E E E E !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  21. 21
    Flor Says:

    e bine k e mai aproape ploiestiul de bucuresti=)))

  22. 22
    andy Says:

    nu pot sa cred ca sunt si unii care aproba un astfel de comportament. brevo? pt ce? ca au mintit pe toata lumea? ca au fost falsi si duplicitari? si-au batut joc de Silvia si de noi toti in definitiv. ne-au mintit in fata ori de cate ori spuneau ca sunt doar amici, ca sunt interpretari rautacioase ale spectatorilor, ale celor din casa etc etc. sa amintesc de andrei care ii facea declaratii silviei, care plangea dupa ea, care ii spunea” sa ai grija de mama”" sa ma astepti afara”…..cand el era deja cuplat cu Valentina. da cat de porc sa fii? cat de scroafa sa fii sa iei microfonul la finala si sa-i faci pe altii falsi cand tu stii prea bine ce ai facut??? cum sa te duci acasa de paste si sa-i spui silviei ca valentina se da la tine cand chestia era reciproca? s-o faci si atunci pe victima si acum cand vezi doamne silvia e de vina, datorita unor aspecte. fi-ti-ar aspectele ale naibii sa-ti fie, magarule!!!
    sa te speli pe cap cu valentina….kg ei nu te deranjeaza? dar mahalaua si tonul vocii? va meritati…doi oameni falsi, fara principii, morala, educatie sau bun simt. va intemeiati fericirea pe suferinta fetei aleia? se va alege praful de ea….mi-e sila de astfel de oameni!

  23. 23
    sorella Says:

    idem andy. mi-e sila,sila,sila …Rusine acestor prefacuti Andrei ,eruditul-Valentina ,miss Piranda

  24. 24
    elena Says:

    TOTUL A FOST PREMEDITAT….PLECAREA sILVIEI DIN CONCURS INAINTE DE FINAL DE CATRE ANDREI LA INDICATZIILE SI INTRIGILE ACESTEI VALENTINE OM FARA SCRUPULE SI BUN SIMTZ , DUPA FAPTA SI RASPLATA OARE MAMA LUI ANDREI NU ARE NIMIC DE SPUS????????????????? DAR TATI CE SPUNE DE PIRANDUTZA LUI?

  25. 25
    elena Says:

    A FOST UN CONCURS NEREUSIT , CONCURENTZI FAR PREGATIRE ATAT INTEL ECT. CAT SI MATERIAL NEPREGATITZI PENTRU VIATZA DE FAMILIE , ADUNATZI PARCA DE LA MARGINE DE DRUM ,

  26. 26
    ionel Says:

    Luati partea plina a paharului totusi.Silvia trebuie sa-i multumeasca lui Andrei pentru ca a determinat-o sa slabeasca si sa-si schimbe look-ul.Iar Andrei daca a ales-o pe Valentina,inseamna ca se merita reciproc!

  27. 27
    gramaioana Says:

    sunt siderata nu imi vine sa cred ca Andrei a facut asa ceva pacat de inteligenta lui nu se potriveste cu Valentina.

  28. 28
    gina Says:

    valentina este o persoana falsa si tradatoare

  29. 29
    mia olteanu 2009 Says:

    Andrei are norocul ca nu mai cheltuie bani sa mearga la Oradea,pe Valentina o gaseste mai usor pe ruta Ploiesti-Buccuresti asteptind soferii de tir.

  30. 30
    Gabi Says:

    Valentina e o fata super OK. la fel si Andrei. amandoi sunt niste frumosi, inteligenti care stiu ce vor de la viata….Silvia era prea imatura si oricum se vedea ca nici Andrei nu o placea. si in concurs NPM5, Andrei a ales-o pe Valentina la primele intalniri cu fetele…

  31. 31
    Gabi Says:

    ma bucur pt Valentina ca este impreuna cu Andrei afara si ca a reusit sa isi gaseasca jumatatea la NPM5. sper sa ii vedem peste cateva luni cand va incepe NPM6 sa ne spuna mai multe despre ei.

  32. 32
    magdallena Says:

    nu mi-a placut niciodata Valentina.Este mult prea obraznica,nesimtita.nespalata si prea neagra.Andrei este un ticalos pentru ca a mintit-o si a amagit-o pe Silvia.Am vazut pe fb ca mama lui agreeaza ideea.Deci sunt toti la fel de nemernici,se merita reciproc si sa le dea Domnul dupa sufletul si faptele lor

  33. 33
    magdallena Says:

    ce sa vezi gabi dupa cateva luni?chiar crezi ca merge ac relatie?pai la cat de vulgara si nesatula e tiganca,prostul de Andrei nu va face fata

  34. 34
    fabi Says:

    da cred in relatia andrei cu valentina se potrivesc de minune…. andrei si silvia nu se potriveau de loc.////////

  35. 35
    magdallena Says:

    gabi,tu esti gabi zida de pe fb.
    nu prea ai imaginatie si scrii acelasi lucru peste tot
    am auzit un zvon:cuplul minune nu mai exista,a durat doar cateva ore.
    asa este?

  36. 36
    aura Says:

    daca este adevarat em ramas cu un gust amarnu-l credeam in stare pe andrei,oare de ce a pacalito pe sikvia pacat pacat

  37. 37
    cami Says:

    imi pare bine de valentina si andrei bravo lor

  38. 38
    cristina tudor Says:

    nu cred asa ceva,nu se poate ca andrei sa o placa pe valentina care este o mahalagioaica .

  39. 39
    Laura Madalina Says:

    imi pare fff bine k andrei nu mai e cu silvia el era un frumos si jumatate si silvia….ma rog pe valentina o felicit k a stiut sa lupte pt andrei si sper sa se finalizeze cu o nunta frumoasa k amandoi sunt niste frumosi:*:*: si silvia sasi caute pe cineva de teapa si nivelul ei…

  40. 40
    Gabi Says:

    ANDREI oricum o placea pe Valentina si in timpul NPM5… el a ales-o dintre toate fetele pe Valentina.
    chiar si in timpul competitiei ii dadea de inteles Silvanei ca nu e de el. dar ea daca ii dadea papucii nu o mai alegea nimeni:)). si acum ofticata face circ la fel ca si in casa NPM5, oricum isi merita soarta.

  41. 41
    mari Says:

    nu cred ,iar daca este asa sunt dezamagita de andrei .valentina daca esti cu ea trebuie sa indeplinesti 2 conditii ;ori stai sa mananci bataie si sa taci ,ori pleci . eu nu cred ca a facut andrei asa ceva chiar va rog sa gasiti o posibilitate de a-i invita la kanal d sa spuna andrei care este situatia . andrei si silvia sunt 2 frumosi .sper sa fie o gluma .

  42. 42
    fan npm5 Says:

    bravo andrei si valentina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sunteti niste frumosi………………iubiti-va muuuuuuuuuuuuuuuuult

  43. 43
    RADU Says:

    CRUELLA TRAVESTITA A CASTIGAT CONCURSUL DATORITA FOSTILOR CONCURENTII NPM5 SI A LUI SERGIU.DACA NU ERA SPRIJINITA DE FOSTII CONCURENTI NU AR FI CASTIGAT EA IN VECI VECILOR,AMIN ACEST TIPLU. CRUELLEI II S-E POTRIVESTE DIN PLIN TILPUL DE,,MISS NORA IMPUTITUNILOR.ELENA LE-A DAT CLASA LA MAJORITATEA FETELOR DIN CASA CU ELEGANTA,FRUMUSETEA,INTELIGENTA ,CURATENIA,SI CIN CELE DIN URMA CINSTEA EI.CRUELLA,VUVUZEAUA URLATOARE,PUCICA ADORMITA PERPREZINTA VIUL GRAI AL PROSTIEI SI A…..

  44. 44
    RADU Says:

    HEI MERRY CACAMERRY NU ITI MAI SUSTII URLATOAREA????VUVUZEAUA URLATOARE CE VREA IN P.. BILE MISCATOARE MA BUCUR DIN TOT SUFLETUL CA NU AI FOST PRINTRE FINALISTII NMP5!!!CRUELLA TRAVESTITA A CASTIGAT CONCURSUL DATORITA FOSTILOR CONCURENTII NPM5 SI A LUI SERGIU!!!!!DACA NU ERA SPRIJINITA DE FOSTII CONCURENTI, NU AR FI CASTIGAT EA IN VECI VECILOR AMIN ,ACEST TIPLU!!!!. CRUELLEI II S-E POTRIVESTE DIN PLIN TITPUL DE,,MISS NORA IMPUTITUNILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ELENA A FOST N.S INCA DE LA PRIMA SAPATAMANA A CONCURSULUI.EA LE-A DAT CLASA LA MAJORITATEA FETELOR DIN CASA CU ELEGANTA,FRUMUSETEA,INTELIGENTA ,CURATENIA,SI PRIN CELE DIN URMA CINSTEA EI.CRUELLA,VUVUZEAUA URLATOARE,PUCICA ADORMITA PERPREZINTA VIUL GRAI AL PROSTIEI SI A. C….

  45. 45
    simo Says:

    s-a vazut dupa plecarea silviei ca andrei statea tot prin preajma valentinei si invers

  46. 46
    cristina Says:

    ce urat mai esti andreeei nu mia placut de tine preaaa corecttttttt ai foo

  47. 47
    marry Says:

    maria

  48. 48
    marry Says:

    Valentina, o fata capabila sa intretina o casatorie far pt. Andrei ma indoiesc, nu mia placut de la inceput. Valentina a avut momente rautacioase care nu au placut publicului pentru ca a vazut ca sunt apreciate pitipoancele blonde care nu au muncit o zi in viata lor sau plimbat au socializat si au stiut sa se prefaca sa castige. Mai Radule, papa lapte care esti mai lasa-ne cu Elena ta , ia-o tu ma sau nu ai firma …. ce tot o dai ca era curata ? tu nu ai vazut ce fata avea fara fard? numai bube sau ce o nai fi. Daca Alin nu o oprea atunci , bea ea in continuare si a injurat si ea chiar ultima inregistrare. S-a votat falsitatea in acest NPM 5. Elena si Andrei au fost concurentii cei mai falsi.

  49. 49
    Gabi Says:

    ANDREI nu avea nici o obligatie fata de ea. a vazut ca nu e pt el. daca era casatorit cu ea, ANDREI poate avea o vina… dar el nici macar nu o placea pe Silvia.

    era si fiersc ca ANDREI sa se indrepte afara catre cineva mult mai frumoasa si desteapta de decat imatura aia ofticata de Silvia. VALENTINA, ASA CUM A DEMONSTRAT, E O PERSOANA DESTEAPTA, CU CAPUL PE UMERI, COMUNICATIVA, SINCERA, CU PERSONALITATE CA SI ANDREI. se potrivesc impreuna si bravo lor ca sunt impreuna afara in ciuda tutoror ofticatelor in frunte cu Silvia. cum zicea si Valentina, TOTUL SE INTAMPLA CU UN SCOP IN VIATZA….iar DRAGOSTEA ADEVARATA INVINGE INTOTDEAUNA indifernt de gura lumii ;)

  50. 50
    Gabi Says:

    VALENTINA oricum pt multi a fost adevarata castigatoare NPM5… a fost cea mai sincera, ceilalti s-au dovedit a fi falsi in frunte cu prazarul ala de Alin :) .

    f bine a facut Valentina ca a spus din nou lucrurilor pe nume inclusiv la marea finala si le-a dat peste nas la falsi in aplauzele tuturor:)) cred ca a fost minutul de aur la KanldD ca in rest a fost cea mai proasta finala de la NPM.

  51. 51
    ana11 Says:

    sa-ti fie rusine andrei ce ai facut dar nu uita ca bine faci bine gasesti.tu ai facut ca proverbul ce poti face azi lasa pe mane poate mane nu trebe sa mai faci.

  52. 52
    Gabi Says:

    era normal ca Andrei sa o lasa balta…oricum nu o placea. ANDREI a ales-o de la inceput pe Valentina si ei se plac reciproc. bravo ANDREI, VALENTINA!

  53. 53
    gardul Says:

    AS VREA SA-I VAD FATA SI REACTIA LUI MAMA LUI ANDREI DACA E DE ACORD CU BILE IN MADULAR.
    PE VALENTINA O INTELEG,A CAUTAT FAT FRUMOS SI ACUM AR FI BUN SI UN MOLDOVEAN….LA VARSTA EI SE AGATA DE ORCE.

  54. 54
    bianca Says:

    rusine andrei….nu cred ca alaturi de valentina v-a fi mai bine…dar e alegerea ta

  55. 55
    ELENA bacau Says:

    CE TI/A PLACUT LA VALENTINA? VOCABULARUL,TINUTA DE MAHALA? PACAT DE TINE!!!!AM CREZUT CHIAR CA ESTI UN BAIAT DESTEPT SI CU PRINCIPII.

  56. 56
    valerianali Says:

    sant socata de ceea ce a facut Andrei ,baiatul pe care eu l-am votat si apreciat ca fiind un inteligent,dar acum nu pot sa-mi stapanesc uimirea cand citesc despre el aceste lucruri,faptul k s-a despartit de Silvia si k s-a cuplat cu mahalagioaica de Valentina;nu pot intelege de ce nu a avut taria sa-i spuna din casa k nu o place asa cum este, de felul cum se comporta etc.si astfel noi telespectatorii vedeam altfel lucrurile,asa k acum noi ne credem prostiti pe fata de acest tanar inteligent(cu ghilimelele de rigoare) k sa nu mai zic de Silvia pe care a tratat-o ca pe o fetita de 2ani nu de 20 de ani;nu pot sa-ti zic Andrei decat sa-ti fie RUSINE pt. k eu la cei 56 ani am crezut in tine si mi -ai inselat asteptarile.inca odata RUSINE.

  57. 57
    vioculm Says:

    de fapt i se potriveste orice calapod…..masura universala sa aiba si bile de rezerva e nesatioasa foc

  58. 58
    vioculm Says:

    mareee tampit dar si mameluc

  59. 59
    vioculm Says:

    ana si el este vinovat dar pana cateaua nu ridica coada , stii tu cum e

  60. 60
    marry Says:

    Andrei este baiatul care pune pret pe lucruri mature si de viitor. Silvia are 20 ani nici o slujba pe cand Valentina are ASEUL terminat o slujba sigura . Dragostea trece prin stomac.

  61. 61
    Maria Says:

    ca sa va treaca socul provocat de Andrei si Valentina,apare o veste frumoasa.Elena marturiseste pe fb ,ca s-a intors din vacanta cu Alin,sunt bine impreuna si au avut parte de clipe minunate.Eu in timpul concursului nu l-am placut pe Alin,crezandu-l fals.Acum se dovedeste ca m-am inselat,imi cer scuze si le doresc multa fericire impreuna

  62. 62
    mariana Says:

    e urat din partea lui Andrei ce a facut. Este un om josnic, se considera foarte destept nu-i suporta pe cellalti care sunt mai buni decat el cum este Silvia de ex , nu a stiut sa o aprecieze pe Silvia si nu-i plac fetele cinstite ci c…..e si asta e. Ata dupa ac,petec dupa sac.

  63. 63
    Gabi Says:

    cele cateva care vb de rau pe Andrei …trebuie sa afle ca nu era casatorit cu imatura de Silvia, e dreptul lui sa puna punct unei relatii..

    era si firesc ca Andrei sa se indrepte spre Valentina afara, o fata frumoasa, matura in gandire cu personalitate puternica la fal ca si Andrei.

  64. 64
    Loneta Says:

    Silvia si-a facut-o singura, s-a bagat pe gatul lui Andrei desi stia ca nu prea o place baiatu, ea prea insistenta. Eu am zis de la inceput ca Andrei nu o iubeste pe Silvia, se vedea cu ochiul liber. Ma bucur pentru Valentina, ea chiar a primit premiul cel mare si ce a cautat, pe Andrei .BRAVO VALENTINA+ANDREI.

  65. 65
    Gabi Says:

  66. 66
    andy Says:

    mai gabi …..get a life, tata! daca tot ti-i draga curvette de ce n-o cauti s-o iei tu?in rest, esti un personaj patetic care sta toata ziua pe net si repeta aceleasi si aceleasi lucruri…

  67. 67
    aniela Says:

    nu m-am asteptat,sa se desparta,dar nu ne putem baga pe viata lor.imi sunt dragi toti 3.le doresc tuturor sanatate.

  68. 68
    vioculm Says:

    Andrei…. unde-i carte multa…..e si mai multa prostie …. noi prietenii tai suntem dezamagiti daca aceasta este alegerea ta

  69. 69
    Gabi Says:

    CE SUPERBI SUNT ANDREI SI VALENTINA IMPREUNA IN POZELE DE LA BUSTENI….. se vede ca se plac ;) bravo lor

  70. 70
    Florentina Says:

    e vai si amar de ei…
    i-am vazut in gara la sinaia de mana weekendul asta
    nu sunt potriviti deloc
    sunt mici de inaltime…iar el devine rotofei iarasi.
    valentina e chiar uratica si anosta
    cu daniela se potrivea fraierica asta neexperimentat

    sa fiti nefericiti

  71. 71
    Gabi Says:

    Florentina… esti patetica:) nu mai dispera atata ca a lasat-a Andrei pe Silvana. era prea imatura pt Andrei. el nu o placea nici macar fizic, degeaba ii atragea atentia ca e grasa samd…

    in schimb Valentina e o fata super OK, mult mai frumoasa desteapta…. Andrei a facut alegerea potrivita, se vede ca o iub pe Vale ;)

  72. 72
    Gabi Says:

    Valentina si Andrei – cei mai frumosi si iubareti:) super misto pozele cu ei 2 impreuna……. se vede ca se iubesc. –>
    http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.131012253644966.35679.100002085767279

  73. 73
    Gabi Says:

    Andrei+ Valentina http://www.facebook.com/home.php#!/media/set/?set=a.131012253644966.35679.100002085767279

  74. 74
    Gabi Says:

    http://www.facebook.com/media/set/?set=a.131012253644966.35679.100002085767279#!/profile.php?id=100002085767279

  75. 75
    Ioneta Says:

    Sunteti UNICII din acest concurs care mi-au placut cu adevarat….Andrei, tu esti un adevarat CAVALER…tu Valentina esti o luptatoare si pentru asta te-am placut din prima clipa ….ai fost preferata mea….am plans de fiecare data cand ai plans si tu, am fost fericita cand ai fost si tu…sunteti superbi..va iubesc si sa fiti fericiti….MERITATI TOATA DRAGOSTEA DIN LUME…VA PUP!

  76. 76
    elena Says:

    STIRE SOC….. circula aceasta propozitiune cam pe toate for , dece? toti ce i care au fost impartiali si au observat la rece acest concurs si-au dat seama de intentiile si manevrele sub terane ale acestei femei care nu a ezitat sa incerce toti baietii din conc. si a atacat in sfarsit unde a gasit terenul slab- Andrei- intrand cu bocancii peste sufletul Silviei, va rog sa nu ma judecati fiecare dupa conceptiile dvs. dreptul la opinie il are oricine , va multumsc.

  77. 77
    Dora Says:

    Ma bucur sa vad ca Andrei si Valentina formeaza un cuplu. Se pare ca se placeau de mai de mult. Valentina a avut rabdare si se pare ca si Andrei o simpatiza.

  78. 78
    marry Says:

    Pacat ca nu au facut cuplu in casa . Valentina o concurenta perfecta dar pustoaicele care au luat premiul au o experienta mai mare de viata ca ea si au stiut sa fie false si au castigat.

  79. 79
    K m. 0 Says:

    Andrei…. felicitari ai tras…..lozul cel mare, il meritzi dupa 9 luni de abstinentza , calificare inalta !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  80. 80
    aura Says:

    andrei nu a avut sentimente pentru silvia se vedea in concurs a rreusit sa o convinga pe silvia sa iese afara ca sa faca el ce vrea si sa pregateasca terenu pacat ca a lovit in sufletul acestei fetite nevinovate .trebuia sa o lase in pace de la inceput

  81. 81
    un admirator gelos Says:

    totul a fot sforaria Valentinei incepand cu cererea Silviei pentru iesirea din conc. a fpst o lucratura perfida la care cei din staff si-au adus din plin contributia , Andrei a fost la fel de manevrat precum o marioneta ca sa se ajunga unde s-a ajuns , o fiinta de o perfidie si o manaraie de cea mai josnica speta , de la teatrul jucat pana la plansul la c-da si auto pretuirile de cea mai dreapta si …..spusul faptelor pe nume asa cum se autointitula dovedeste josnicia acestei femei care s=a folosit de toate tertipurile prntru ca in final sa se aleaga macar cu Andrei dupa ce a incerca t toti baietii din concurs

  82. 82
    RADU Says:

    merry cacamerry ,unde tine desteptaciunea vuvuzeaua urlatoare??intre picioare.VUVUZEAUA URLATOARE ESTE CEA MAI PENIBILA,URATA,BATRANA ,MINCINOASA,CURVUSTINA CONCURENTA DIN TOATE TIMPURILE.ESTI CUMVA MASA,DE O RIDICI ATAT IN SLAVII????CE BINE NE PARE CA ATAT EA CAT SI FALSUL DE ANDREI AU PARASIT CONCURSUL CU MAMA IN C..!!!! CEI DOI NU AU MINTE NICI CAT UN COPIL DE 10 ANI!!CURVUSTINA DE VUVUZEAUA URLATOARE A PRIMIT LECTII DE DECENTA SI DE BUN SIMT DIN PARTEA ELENEI.DE ASEMENEA SI DIN PARTEA SILVIEI, DANIELEI,MARIEI!!

  83. 83
    un admirator gelos Says:

    WAW, COMENTARII PE CINSTE CE PARERE AU PUPINCURISTII VUVUZELEI?

  84. 84
    iulia Says:

    sa va fie rusine… ati luat-o pe silvia de proasta … vsm de voi sunteti niste ratati …rusine…

  85. 85
    Carmenxyz Says:

    Valentina a fost pe TOT parcursul concursului rusinea casei npm5. Isterica, penibila si urata ca aspect . S_a tiganit -sustinuta de taicasu- tot concursul. In privinta lui Andrei, de la inceput l-am suspectat de ipocrizie. Prea facea pe inteleptul casei. Sunt niste penibili amandoi. Silvia sa fie fericita ca a scapat de un ibdivid cu asa un caracter.

  86. 86
    bianca Says:

    Railor!!!…. asa e viata?! Andrei, nu stiu cum faci dar ai priza baiatule la de-astea urlatoare, care tipa atunci cand vorbesc, m-ar obosi o femeie de-asta inainte sa-si caste gura. De Maria, nu ti-a placut?! In rest…capul sus Silvia si ciocul piano, ca esti extrem de obositoare; capul jos Valentina, un om demn nu face asa ceva!!!!Andrei ai dreptul la libertatea de a alege!!!

  87. 87
    elena Says:

    waw NUMAI CUVINTE DE………LAUDA LA ADRESA …..VALENTINEI trebuie sa fii extra nasimtzita ca sa inghitzi asemenea complimenter din partea tuturor , sau esti obisnuita fac parte din complementarea ta de obicei

  88. 88
    elena Says:

    FELICITARI ANDREI AI ALES….PANA AI CULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  89. 89
    gabriel Says:

    Valentina a fost una cele mai apreciate fete la npm5 pe toata durata competitiei… o fata super OK, cu personalitate, sincera…ii sta bine cu Andrei, si el la fel unul din cei mai indragiti baieti. sunt cei mai frumosi impreuna

  90. 90
    elena Says:

    da gabrisl o pereche……….ffff potrivita in totul si in toate………citeste cele scrise de -un admirator gelos- apoi sa ii elogiezi

  91. 91
    elena Says:

    gabriel nu stiu dece dar stilul parca imi este cunoscut , exprimarea de asemeni

  92. 92
    loneta Says:

    Imi place de Valentina si Andrei ,mergeti inainte.Va sta bine impreuna. Silvia nu se potrivea cu Andrei,era prea fitoasa si geloasa pe deasupra.Daca ati fi facut un cuplu in casa ,voi erati castigatorii npm5.Va urez sanatate si a va mearga bine.Iubiti-va mult.

  93. 93
    GELOZOFURIOZO S-A ASEZAT LINISTEA PESTE Says:

    GATA V-ATZI POTOLIT HORMONEII, ? LINISTE IN PARADIS? VUVUZINA TE-AI CALMAT ? DAR TU CAVALER RATACITOR , TE-AI CONVINS DE MAREA PASIUNE RRR0M-EASCA? TACERE,TACERE SAU PREGATITI O MAREEE NUNTA , CE FACE TATI SPRE BINELE COPILEI NEVINOVATE DAR SEDUSA DE UN MARE GANDITOR?

  94. 94
    alina Says:

    pot sa spun doar ca imi pare rau pt silvia,sunt sigura ca sufera f mult si ca acest concurs a marcat-o intr-un sens negativ.totusi,e si ea vinovata ca nu i-a ascultat pe cei care i-au spus ca andrei nu o iubeste.chiar si eu i-am spus cand am intrat in direct.lui nu-i placea fizicul ei,nu-i placea tonul ei,comportamentul ei,nu-i placea nimic la ea.stia doar sa-i faca reprosuri si sa se dea mare domn si mare indragostit in emisiunile in direct,iar in materiale se schimba la 180 grade(si se pare ca si in afara casei npm,nu doar in materiale).el a fost cel mai fals si mai prefacut dintre toti concurentii.silvia,cum sa crezi ca te iubeste un barbat de care trebuie sa te rogi sa te sarute sau sa te mangaie,un barbat care evita sa stea singur cu tine si care te critica mereu?sper macar ca ai invatat ceva din experienta asta si vei fi mai atenta pe viitor.stai linistita,nu ai pierdut nimic.andrei e doar un ipocrit fara caracter,nu e un barbat adevarat.cat despre valentina,nu ma mira ce a facut.daca ea era in stare sa se bage si in cuplul prietenei ei,cristina,era clar ca in privinta silviei nu va avea nici cea mai mica ezitare.asa e cand nu ai principii si esti imoral,destrami cupluri,calci pe cadavre pt a-ti atinge scopurile.rusine andrei si valentina!

  95. 95
    GELOZOFURIOZ Says:

    VA TI LUAT CU ACTE SAU O FACETI FARA, CE ZICE TATI DE FETITA LUI CUMINTE IMACULATA SAU DE MACULATURA

  96. 96
    coco Says:

    Cam multe critici si acuze….Andrei fals? Pai faptul ca ii arata Silviei foarte clar ceea ce nu ii placea la ea..e falsitate? De ce trebuia Silvia sa ..ceara saruturi si atentie? Cred ca din asta ar fi putut sa isi dea seama ca nu va merge ..indiferent cat s-a agatat de el. Nu o placeam pe Valentina, dar cred sincer ca s-au cunoscut si s-au apropiat in timp si nu a fost o decizie impusa de imprejurari. Silvia draga, nu exista compatibilitate intre tine si Andrei si ar fi fost o tragedie viata asta daca ati fi fortat relatia sa mearga inainte. Succes Andrei!

  97. 97
    loneta Says:

    super pozele noi cu Valentina si Andrei de pe fb ei din vacanta la mare … cei mai frumosi, iubareti. le sta bine impreuna }{. bravo lor!

  98. 98
    alina Says:

    coco,tocmai asta e problema:andrei nu i-a aratat clar silviei ca nu-i plac unele lucruri la ea,ci ii facea reprosuri in materiale,iar in emisiune se contrazicea singur si spunea ca totul e ok,ca ei se iubesc,ca o place asa cum e,bla,bla,bla.ce sa mai inteleaga biata fata?asta e falsitate.nici macar nu a avut curaj si barbatie sa-i spuna in fatza ca nu vrea sa fie cu ea,a preferat sa o insele miseleste pe la spate.asta e lipsa de caracter si nesimtire.el se pupa de zor pe ascuns cu valentina prin casa si in emisiuni facea pe indragostitul si ii scria silviei mesaje de dragoste pe tricouri si ii facea declaratii ca o iubeste si ca ii e dor de ea.asta nu-i falsitate?i-a atacat pe alin si elena spunand ca le e teama ca intra silvia inapoi in casa si facea pe victima oropsita,iar el era deja cuplat pe ascuns cu valentina.falsitate,ipocrizie,lipsa de caracter,imoralitate!bine ca i-a cazut masca acestui pseudo intelectual.i-a spus silviei ca e taranca de la oradea,dar a sarit pe prima mahalagioaica de la usa cortului care i-a iesit in cale.patetic.
    cat despre valentina,nici nu are rost sa o mai caracterizez:vulgara,perversa,imorala,tradatoare si fara pic de demnitate de femeie.l-a lasat pe andrei sa o faca sa para in fatza lumii o disperata care-l hartuieste si el o respinge,cand de fapt,si el ii raspundea avansurilor.penibil.
    coco,daca andrei si valentina s-ar fi apropiat in timp si ar fi descoperit ca se plac,cum zici tu,corect ar fi fost sa fie andrei barbat si sa-i spuna silviei in fatza,nu sa joace pe doua fronturi.a vrut sa cada bine in fatza telespectatorilor afisand o imagine care nu-l caracteriza deloc pt ca el,de fapt,era doar un infidel ipocrit si fals.el era cuplat cu valentina in secret,iar silviei i se plangea ca valentina il hartuieste!!sa fim seriosi…

  99. 99
    Gigel Says:

    Alina ,ANDREI e baiat de Bucuresti ,e trecut prin multe nu e comparabil cu Alin ,care statea in emisiune precum la crisma tolanit si ne arata talpele la pantofi.Mai amintesti vocabularul lui Andrei pe linga fusei ma dusei,asta e un concurs asta e persoana cu trei facultati si masterate care la virsta lui poate sa termine doar una si aceia in limbaj oltenesc,in Oltenia la scoala nu se face limba literara?Ce parere ai Alina ,cind iti schimbi parerea?

  100. 100
    alina Says:

    daca si pe andrei il scuzi,e clar ca te orbeste antipatia ta pt alin si nu mai vezi nimic in jur,deci cum spuneam,nu are rost sa-mi mai pierd timpul discutand cu tine.niciodata nu o sa-mi schimb parerile si nicidecum pt ca asa vrei tu,deoarece parerile mele se bazeaza pe aspecte reale,concrete,evidente,dovedite,nu pe aberatii si inventii.
    ce inseamna din punctul tau de vedere “baiat de bucuresti”?deci daca e un ipocrit fals si infidel inseamna ca e “baiat de bucuresti”?sau ii sunt scuzate marsaviile pt ca e din bucuresti?iar vorbesti fara nicio logica…si de ce simti nevoia sa faci comparatie cu alin,de ce simti nevoia sa amintesti de alin chiar si la subiectele care nu-l implica?esti obsedat rau de omul asta,e clar…
    da,imi amintesc vocabularul lui andrei,l-am auzit injurand si l-am auzit folosind expresii de mahala gen “sa “dau” in daniela si cristina”,adica sa se culce cu daniela si cristina(episodul cand nu recunostea ce i-a zis lui sorin).asta-i expresie de intelectual?degeaba facea pe cultul in direct,ca s-a dovedit ce fel de om e.
    perfectul simplu e caracteristic oltenilor,nu are legatura cu facultatile,cu studiile si NICI NU E GRESIT.perfectul simplu e un timp prezent in gramatica limbii romane,FOLOSIREA LUI NU E GRESITA.daca era gresita,nu-l invatai la scoala,gigel.alin nu e agramat daca foloseste perfectul simplu!oltenii nu sunt agramati daca folosesc perfectul simplu!
    apropo,la facultate nu inveti sa vorbesti sau sa te porti,facultatea doar te pregateste pt un domeniu anume,asa ca nu-i mai da cu chestii de genul:”vai,ala cu facultate se poarta asa sau vorbeste asa”,ca nu are nicio legatura facultatea cu educatia sau limbajul unui om.da,facultatea poate sa te mai cizeleze imbogatindu-ti cunostintele,dar nu-ti schimba caracterul si comportamentul.uite ca si andrei are facultate,dar tot e un ipocrit,un om fals,un tradator,un infidel.cu sau fara facultate,caracterul unui om e acelasi.ce e de preferat:un om care foloseste perfectul simplu ca alin sau unul ca andrei:imoral,mincinos,tradator,prefacut?daca foloseste alin perfectul simplu,nu are nimeni de suferit,dar in urma caracterului infect a lui andrei a avut cineva de suferit.

  101. 101
    elena Says:

    Gigel, parca stilul mi s-ar parea cunoscut dar….. ca-i oltean, ardelean sau….moldovean daca sfanta educatzie de la mama luinu o are nu-l ajuta nici 7 limbi literare , sa stii ca jargoanele regiunilor au charmul lor sunt romanisme pure

  102. 102
    elena Says:

    Alina ….un comentariu si caracterizari ……DREPT LA TZINTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  103. 103
    Gigel Says:

    Alina SIC am reusit sa te enervez dar sa stii ca glumesc mereu si nimic mai mult,sa stii ca imi place stilul tau de a pune problema pe tabla. Pa ALINUTA

  104. 104
    alina Says:

    multumesc,elena,spun si eu ce am vazut si chiar ma mir ca sunt unii care vad altceva,dar stii cum se spune:nu e orb mai mare decat cel care nu vrea sa vada.
    gigel:
    “Alina SIC”?cati ani ai?12?atatea idiotenii spuse de un singur om si sustinute cu o incapatanare prosteasca,lipsita de orice argument real sau solid,ar enerva pe oricine,stai linistit.
    lasa,lasa,nu incerca sa o dai in gluma acum,tu nu glumesti,tu pur si simplu spui numai aberatii pt ca astea sunt parerile tale.totusi,ai putea sa te apuci sa inveti gramatica limbii romane in loc sa jignesti si sa ironizezi femeile pe net,ca ai muuulte lacune.sau macar sa nu mai spui ca alin greseste folosind perfectul simplu cand de fapt,cel care greseste esti tu.fuguta inapoi la scoala urgent!
    vad ca nu mi-ai explicat de ce scuzi ce a facut andrei,de ce-i scuzi tradarea,minciunile,ipocrizia,falsitatea spunand ca e “baiat de bucuresti”,care-i logica,care-i relevanta?dar ma asteptam,stai linistit,nu degeaba spun ca esti incapabil sa aduci argumente(argumente logice si reale,bineinteles).nu stiu de ce mai si deranjezi oamenii cu comentariile tale,ca se vede ca nu stii altceva in afara de vorbarie goala si idei fixe.

  105. 105
    elena Says:

    Gigel…….aici la -NPM. – Raluca Neagu, comentariile au alt aspect si contzinut, fatza de alte for. sunt impartziale, nepartinitoare, legate strict de aspectele si concurentzii NPM, cunoscandu-tzi causticitatea si discernamantul- nu numai in comentarii, hai sa punem pe tabla pareri , sugestii si impresii la nivelul acestui site, prezentza d-tale aici intre putzinii useri ai acestui site este cat se poate de benefica

  106. 106
    elena Says:

    asa ca stimabile …. lasa dascaleala…. dascalilor, iar controversata dar mult apreciata dvs. diva sustzinuta cu surle si trambitze, manele si vuvuzele sa uitam de ea a pus o pata urata pe fatza NPM5

  107. 107
    elena Says:

    prezentza …….benefica , FARA DEMAGOGIE

  108. 108
    elena Says:

    Alina , pierdetzi un pic de vreme si intra pe…..HAI SA NE ADUCEM AMINTE DE CONC. NPM5, SIMPATICI SI ANTIPATICI…..comentarii pertinente, pline de umor , forumisti cu reale calitatzi pentru aprecierea a tot ce a fost npm ….concurentzi, organizare s.a. este o placere dar si o satisfactzie DEASEMENI VA RECOMAND SI DVS. CELOR CARE POSTATZI AICI SA VA DELECTATZI CU ACESTE PARERI INDIFERENT DE PREFERATZII CARE I-ATZI AVUT IN NPM5

  109. 109
    elena Says:

    AM POSTAT AICI , PE ACEASTA FOAIE , ASA MI-A CAZUT ……

  110. 110
    Gigel Says:

    Multumesc Elena sint de aceiasi parere cu tine,fiecare persoana este cu eul lui si nu poate sa corespunda cu parerea altuia indiferent de simpatii,imi pare rau de ALINA ca ea doreste ca toti sa aiba aceiasi parere cu al ei,numai ea are dreptate,o uraste pe Mirela,iar eu nu mai puteam sa o sufar pe Gabriela pentru Ok.de sute de ori pe emisiune si cu parerile despre prietenile sale bune,deci nu ne potrivim la pareri,cred ca trebuie mai multa decenta,ea crede ca sint jigniri pe cind din scrisul ei ea este cea care jineste,se vede ca are rautate fata de cei ce nu sint de parerea ei.

  111. 111
    Gigel Says:

    Alina chestia cu scoala iti trebuie si tie ca Bucuresti se scrie cu B mare Sic team prins.

  112. 112
    elena Says:

    Gigel, la lectziile A B C -eului si d-ta ai cam lipsit iar acest SAC este cat se poate de infantil. Cred ca tzi-ar prinde bine sa te adaptezi – daca …..consideri de bun augur,la nivelul acestui blog , al celor care posteaza aici , sa ai…. succesuri dar si inspiratzii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  113. 113
    elena Says:

    dupa umila mea parere cred ca nu d-ta esti acela …..si nici eu, care sa apreciem ….CHESTIA CU SCOALA ITZI TREBUIE SI TZIE ……..trebuie sa alergi f mult ca sa ….o prinzi pe Alina si cred ca nu mai ai varsta sa iei startul….. pun capat lectziilor de A B C- dar

  114. 114
    Gigel Says:

    Multumesc Raluca Neagu pentru ingaduinta.

  115. 115
    Gigel Says:

    Multumesc ELENA si Alina PENTRU INDICATIILE PRETIOASE.atit SI NIMIC MAI MULT.Ma mut pe Antena 1. ca aici e discriminare.Pa fetelor.Ne vedem la nora pentru mine.

  116. 116
    alina Says:

    gigel,credeam ca nu mai poti sa ma sochezi cu nimic,dar uite ca o faci.normal ca stiu ca substantivele proprii(bucuresti,etc)se scriu cu majuscula,asta e la mintea gainii,dar,in general,lumea nu respecta regula asta in scrierea rapida de pe net(mess,forumuri,blog-uri,etc).sau sa nu-mi spui ca tu stai sa dai caps de fiecare data cand vorbesti cu cineva pe net…de fapt,cand scrii doua vorbe,cum faci tu,poate stai sa dai caps,dar eu scriu f mult intr-un timp scurt,n-am timp prea mult de stat pe net,asa ca ma consider scuzata.mie nu-mi mai trebuie scoala,stai linistit,am destula,iar asta cred ca se observa.cat despre gramatica,o stapanesc perfect,nu ai sa gasesti greseli gramaticale in comentariile mele,dar asta poate confirma numai un cunoscator.eu nu stau sa ma leg de greselile tale(care,apropo,sunt destul de multe si sunt greseli cauzate de lacune,nu de scriere rapida).nu-mi pierd vremea cu asa ceva,dar stai linistit,te inteleg,nu ai de ce sa te legi…ca vad ca discutii argumentate nu prea poti sa porti.in fine…
    legat de comentariul in care iti plangeai de mila ca tu esti bun si eu te jignesc,sunt nevoita sa-ti atrag atentia ca tu ai fost cel care a jignit,mi-ai zis mie si mariei ca avem vocabular “infect”,asa ca daca ti-am expus eu unele pareri de ale mele despre tine,nu inseamna ca te-am jignit,nu o mai lua in tragic.oricum,eu niciodata n-am avut un vocabular infect si nici nu o sa am,nu-s ca preferata ta,valentina,sunt alt gen de om,nu ma caracterizeaza mahalaua,vulgaritatea sau limbajul trivial.relaxeaza-te,nu te jigneste nimeni,nu mai exagera.in schimb,tu,daca esti baiat/barbat,ai demonstrat ca nu prea stii sa respecti femeile…pa,du-te fara grija,cu mine sigur nu o sa te “vezi” la nora pentru mine,nu am de gand sa urmaresc emisiunea.conversatii placute iti doresc si sa incerci sa fii si putin obiectiv pe viitor,nu doar subiectiv,deoarece toti avem si parti bune,dar si parti rele,nu exista perfectiune nici macar in cazul preferatilor tai de la npm.poti sa-i sustii,dar e bine sa le vezi si partile rele.

  117. 117
    elena Says:

    nici chiar asa, crezi ca mai suntem la varsta…….imi iau jucariile si plec! consider ca suntem oameni in toata firea si avem discernamantul varstei, sunt schimburi de oareri nu indicatziieste un blg. fara dulcegarii, matrim., mahalagisme, manele si cum zici NIMIC MAI MULT!!!!!!!!!

  118. 118
    elena Says:

    totusi te salut de la……..km 0 ALINA ?????????????

  119. 119
    elena Says:

    discriminare……… cred ca tzi-ai dat seama ca atat Alina cat si….Elena ,eu, ne-am intalnit si virtual ne-am cunoscut pe aceste foi deci ……

  120. 120
    Gigel Says:

    Da Alina am vazut partile rele ale lui Alin care ne aratat fundul un baiat civilizat cu trei facultati la 24 de ani si un vocabular dela tara nu de un baiat cult.Restul vorbarie ,fiecare cu pacatele lui.

  121. 121
    elena Says:

    cred ca aici si la NPM A1 comentariile sunt cu totul la alt nivel este o placere sa dialoghezi si chiar virtual… CAND CUNOSTI UNPRIETEN ADEVARAT,SA INCERCI SA-L MERITZI – valiv- noapte linistita si maine cu bine.

  122. 122
    Gigel Says:

    Elena sint deacord cu parerile tale,chiar imi place.

  123. 123
    alina Says:

    118elena Says:
    July 28th, 2011 at 19:03
    totusi te salut de la……..km 0 ALINA ?????????????

    nu inteleg ce vrei sa spui,elena.

    ok,gigel,vad ca partile rele ale lui alin le vezi,dar eu as fi curioasa sa-mi spui daca vezi si partile rele ale celor care ti-au fost preferati,gen valentina.eu i-am placut pe elena si alin,dar am recunoscut ca alin a facut unele greseli si ca are si el defectele lui si chiar am spus ce nu mi-a placut la el.dar tu poti sa-mi spui daca exista ceva ce nu ti-a placut la preferatii tai?despre asta e vorba aici,sa fim in stare sa acceptam ca absolut toti oamenii au defecte,chiar daca ne sunt preferati.nimeni nu e perfect.mi se pare ca tu vezi doar calitatile oamenilor pe care-i simpatizezi,iar defectele le ignori,le negi existenta,iar asta nu e bine,e gresit sa idolatrizam un om,sa ne impunem sa-l vedem sfant si imaculat,trebuie sa fim constienti si de partile lui rele,chiar daca in viziunea noastra,acel om ne merita respectul si admiratia.
    deci,ce zici?ce defecte ai vazut tu la preferatii tai?DACA ai vazut…eu sper ca ai vazut…

  124. 124
    elena Says:

    cat a mai ramas din ziua de azi….numai bine ne citim pe seara , am avut o noapte de cosmar , alina este o parola intre doi amici iar Alina???????? ptca tzi -am simtzit lipsa , nu vrea sa recunoasca dar si lui i s-a cam facut lehamite, cam tarziu ce e drept, de conversatziile de pe for dar si de pretzioasa lui protejata pentru care la un moment dat facuse chiar o pasiune…..gresesc Gigele?

  125. 125
    elena Says:

    Gigel….12.19 ma bucur , sunt o persoana realista mai ales ca am o meserie care ma face raspunzatoare de viatza si de moarte, gata va astept mai pe seara

  126. 126
    Gigel Says:

    Nimeni nu e perfect cu toate ca unele se cred, defecte au avut toti concurentii,la acest concurs au venit fete(femei) care au avut relatii de ani de zile,Valentina,Elena, Iulia,poate doar Mihaiela a fost naiva,celelalte au trait cu barbati chiar si Silvia si de aici se vede ca au avut esecuri in viata sentimentala si erau frustate si deaceia au cautat pe printul Fat frumos calare -pe un cal alb.Mamele afara de Elena mama lui Valentin si ele au avut un trecut nu tocmai curat, mai ales Mara.Eu am avut preferati anume am crezut in Sorin pina a luato pe aratura,Nicusor un barbat matur dar timid.Nu am crezut in Ioan care era un copil neitarcat inca la 2o de ani.

  127. 127
    elena Says:

    o seara …buna , nu stiu la voi cum este dar la mine este sufocant, dar hai sa stam un pic de vorba ….Alina, Gigel si…..eu, si…. cred ca s-a pornit cu stg. inca de la selesctzie ori nu au avut de ubde sa aleaga ori cei care au facut-o ,incompetentzi sau s-a mers si aici pe….daca ai pe cineva undeva, imaturi ca varsta, de minte nu se mai pune problema, nerealizatzi si nepregatitzi financiar pt a intretzine o fam . o prezentza care a lasat mult de dorit, de la statul pe canapele la tzinuta si coafura, nu mai vorbesc de stratul de fond de ten simastile pe care fetele le afisau demne de arena circului, poate sunt nedreapta dar ce-i mult strica. dar ii luam asa cum sunt atat pe cei de pe ecrane cat si pe cei de care ne lovim zi de zi, Gigele lasa sentimentalismele de o parte si fi impartzial, avetzi inghetzata in congelatoare, dar o felie de pepene la rece? Alina parca baietzii sau barbatzii astia si-au cam pierdut din personalitate sau depinde si asta de varsta?

  128. 128
    elena Says:

    Gigele , cum ramane cu preferata ta, ai dus o lupta apriga cu totzi cei care nu-tzi impartasau…..adoratziunea , dar hai s-o luam si pe ea asa cum este de la mama natura, dar… cum e scrie si cum se …..forumeaza la A1, asa-i ca si acolo ca si aici este o alta atm. un alt nivel de conversatzie/ ???????????? hai sa pastram aceasta linie macar intre noi , am scris un foileton sa va zic de noapte buna?

  129. 129
    elena Says:

    daca am facut de ras ortografia , cer scuze punetzi-o pe seama unei noptzi crancene in care lupta pt viatza este la cot cu D-zeu. Alina ramai sa-i dai replica lui Gigel

  130. 130
    elena Says:

    SFAT PENTRU UN PRIETEN,,,,,,,……………demnitatea este o mare calitate , stiu ca nu-i duci lipsa , deci……comporta-te ca atare………… am mai scris mai sus dar o repet ……CAND CUNOSTI UN PRIETEN ADEVARAT, SA INCERCI SA-L MERITZI, cred ca recunosti cugetarea , Alina si Gigel ………. niciun rand pe ziua de azi, eu ce citesc acum oo-8 dim.?

  131. 131
    Gigel Says:

    Elena imi place cum pui problemele fata de Alina care crede ca tot ce vrea ea e si posibil,viata are multe necunoscute care te pune in diferite ipostaze si trebuie sa fim mai toleranti,nu e cazul sa ne sicanam noi pentru unii care vin acolo numai pentru bani,fiind o suma destul de apetisanta pentru oricine se inscrie in concurs si in plus totusi este si o strategie a celor care organizeaza ca sa cistige si ei bani din telefoane si sms pe care noi ii platim.Astept noul concurs cu MIRELA moderatoare.Mie imi place mai mult Mirela ca e naturala nu prefacuta.

  132. 132
    elena Says:

    o zi buna Gigel, vad ca suntem un triodestul de comunicativ , avem opinii pe care le dezbatem si chiar le pisam…maruntzel, mai omule dupa mine Alina este o persoana cu fff mult discernamant ,ma bucur ca cunosc asemenea persoane chiar virtual, tolerantzi…..crezi ca se merita sa fii tolerant fatza de indivizi asa cum ne-au prezentat cei de la npm 5? chiar daca ii intalnesti in cotidian? Iar in ceeace priveste suma oferita nu cred in ac. gogoasa, strategia,,,,,tv-eurile traiesc si respira din banii adunatzi din tf., publicitate si alte…..mizerii Da Mirela este o aparitzie dragutza care se straduieste sa faca fatza unei emisiuni la care drept sa-tzi spun nu m-as incumeta

  133. 133
    elena Says:

    inca ceva, hai ca sunt vorba lunga, sper ca de aceasta data sa vedem concurentzi bine alesi, intre 24-27 ani, cu o pregatire care sa le asigure cat de cat un inceput familial mai usor, educatzi , – baietzi- iar fetele 22-25 ani, stilate… ca vestimentatzie si comportament, nu mai zic de mastile afisate ca te intrebi ce o fi sub ele? hai ca sunt o rea , nu sunt cu mult peste varsta lor dar e bine sa ai o limita in totul …. gata , Alina ….???????????

  134. 134
    elena Says:

    E BINE SA CREZI DAR SI SA VEZI CA TOT CE VREI ESTE REALIZABIL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  135. 135
    Gigel Says:

    ALINA a plecat in vacanta.Din cite se vede ca nu vrea sa dea inapoi din nimic ce crede ea.

  136. 136
    alina Says:

    131Gigel Says:
    July 31st, 2011 at 17:48
    “Elena imi place cum pui problemele fata de Alina care crede ca tot ce vrea ea e si posibil”

    gigel,nu mai vorbi in numele meu,ca n-ai de unde sa stii ce cred eu,da-ti cu parerea despre tine,nu despre mine.chiar daca sunt optimista si perseverenta cand imi doresc ceva si lupt pt telul meu,sunt si realista,sunt constienta ca imposibilul exista.daca ar fi posibil tot ce cred si ce vreau eu,acum am trai intr-o lume mai buna,cu pace si egalitate intre oameni,fara razboaie,infractiuni,violenta,crime,pedofilie,saracie,foamete…intr-o lume dreapta,corecta,fara oameni rai si tradatori,fara minciuna…in fine…stai linistit,nu traiesc intr-o lume utopica,stiu ca nu e posibil sa fie totul cum imi doresc eu.te-as ruga sa nu te mai grabesti sa-ti dai cu parerea despre mine pt ca nu ma cunosti.
    elena,eu am impresia ca npm a devenit un fel de refugiu pt persoanele care nu au cu ce sa-si ocupe timpul sau vor sa-si ia o vacanta de cateva luni sau vor sa treaca mai usor prin criza macar pt o perioada sau vor sa se afirme…nicidecum nu mi se pare ca iubirea e interesul principal al celor care se inscriu la npm.totusi,despre partea cu afirmatul,ar fi trebuit sa fie deja clar si evident pt toata lumea ca nu a ajuns nimeni mare vedeta pt ca a participat la npm,au cunoscut toti o popularitate efemera si cam atat,au disparut in ceatza.eu as vrea sa vad la npm oameni care chiar isi doresc sa-si gaseasca marea iubire,dar asta e cam imposibil,fiecare se inscrie din cu totul alt motiv.la fiecare editie,se repeta acelasi tipar,acelasi gen de oameni in frunte cu una bucata mahalagioaica certareata,care face scandal toata emisiunea si de care se descotorosesc organizatorii exact inainte de final.oare fetele astea chiar nu se mai prind ca cearta le poate tine in casa,dar nu le poate asigura castigarea concursului?doar au avut atatea exemple la editiile anterioare…mereu acelasi “scenariu”….devine plictisitor.npm6 ar trebui sa vina cu ceva nou.
    pe de alta parte,npm6 ar trebui sa fie un show corect pt a-si recastiga toti fanii.finalul sezonului 5 a dezamagit multa lume,a fost o “facatura”,asa ca nu multi mai pot avea incredere in corectitudinea acestui show.odata pierduta increderea,e f greu de recastigat,uneori chiar imposibil.
    legat de varsta concurentilor,ai dreptate.eu cred ca ar trebui sa fie toti trecuti de 25 ani,ne-am saturat de copii in cautare de aventuri,celebritate sau bani.cat despre baieti,ar trebui sa fie o regula clara:ori sa intre toti cu mama,bunica,matusa sau ce mai au,ori sa intre toti singuri.
    si sa existe un echilibru intre fete si baieti din toate punctele de vedere,adica daca fetele arata bine,sa aleaga organizatorii baieti pe masura,nu ele sa fie “zane” si ei sa lase de dorit,cum s-a intamplat in multe cazuri pana acum,ca e normal ca asa nu se vor forma niciodata cupluri “pe bune”,nu va exista o atractie reala.si daca ele au o pregatire,sa fie si baieti cu pregatire,nu cum a fost pana acum,ele toate studente sau cu o meserie,iar ei tot pe langa fusta mamei.eu consider ca fiecare om trebuie sa pretinda de la o posibila pereche exact ce poate oferi,nici mai mult,nici mai putin.daca vrei un/o partener/a care sa arate bine sau sa fie inteligent/a sau educat/a,trebuie sa fii si tu la fel.am observat ca la npm nu prea s-a tinut cont de asta,fetele au fost mereu cam prea bune pt ce specimene de baieti li s-au pus la dispozitie si atunci se mai si mirau multi ca de ce nu se cupleaza toti intre ei si raman multi fara cuplu.pai cum sa se cupleze daca nu exista atractie si compatibilitate?am auzit de multe ori barbati spunand “vreau o femeie frumoasa,desteapta,ingrijita,educata,etc”,dar nu-si puneau problema:oare noi avem toate acele calitati pe care le pretindem,suntem frumosi,destepti,etc?si femei sunt destule care stiu doar sa ceara ceea ce nu pot oferi.in concluzie,e mare nevoie de un echilibru,sa fie concurentii mai bine sortati.

  137. 137
    alina Says:

    131Gigel Says:
    July 31st, 2011 at 17:48
    “Elena imi place cum pui problemele fata de Alina care crede ca tot ce vrea ea e si posibil”

    gigel,nu mai vorbi in numele meu,ca n-ai de unde sa stii ce cred eu,da-ti cu parerea despre tine,nu despre mine.chiar daca sunt optimista si perseverenta cand imi doresc ceva si lupt pt telul meu,sunt si realista,sunt constienta ca imposibilul exista.daca ar fi posibil tot ce cred si ce vreau eu,acum am trai intr-o lume mai buna,cu pace si egalitate intre oameni,fara razboaie,infractiuni,violenta,crime,pedofilie,saracie,foamete…intr-o lume dreapta,corecta,fara oameni rai si tradatori,fara minciuna…in fine…stai linistit,nu traiesc intr-o lume utopica,stiu ca nu e posibil sa fie totul cum imi doresc eu.te-as ruga sa nu te mai grabesti sa-ti dai cu parerea despre mine pt ca nu ma cunosti.

  138. 138
    alina Says:

    elena,eu am impresia ca npm a devenit un fel de refugiu pt persoanele care nu au cu ce sa-si ocupe timpul sau vor sa-si ia o vacanta de cateva luni sau vor sa treaca mai usor prin criza macar pt o perioada sau vor sa se afirme…nicidecum nu mi se pare ca iubirea e interesul principal al celor care se inscriu la npm.totusi,despre partea cu afirmatul,ar fi trebuit sa fie deja clar si evident pt toata lumea ca nu a ajuns nimeni mare vedeta pt ca a participat la npm,au cunoscut toti o popularitate efemera si cam atat,au disparut in ceatza.eu as vrea sa vad la npm oameni care chiar isi doresc sa-si gaseasca marea iubire,dar asta e cam imposibil,fiecare se inscrie din cu totul alt motiv.la fiecare editie,se repeta acelasi tipar,acelasi gen de oameni in frunte cu una bucata mahalagioaica certareata,care face scandal toata emisiunea si de care se descotorosesc organizatorii exact inainte de final.oare fetele astea chiar nu se mai prind ca cearta le poate tine in casa,dar nu le poate asigura castigarea concursului?doar au avut atatea exemple la editiile anterioare…mereu acelasi “scenariu”….devine plictisitor.npm6 ar trebui sa vina cu ceva nou.
    pe de alta parte,npm6 ar trebui sa fie un show corect pt a-si recastiga toti fanii.finalul sezonului 5 a dezamagit multa lume,a fost o “facatura”,asa ca nu multi mai pot avea incredere in corectitudinea acestui show.odata pierduta increderea,e f greu de recastigat,uneori chiar imposibil.
    legat de varsta concurentilor,ai dreptate.eu cred ca ar trebui sa fie toti trecuti de 25 ani,ne-am saturat de copii in cautare de aventuri,celebritate sau bani.cat despre baieti,ar trebui sa fie o regula clara:ori sa intre toti cu mama,bunica,matusa sau ce mai au,ori sa intre toti singuri.
    si sa existe un echilibru intre fete si baieti din toate punctele de vedere,adica daca fetele arata bine,sa aleaga organizatorii baieti pe masura,nu ele sa fie “zane” si ei sa lase de dorit,cum s-a intamplat in multe cazuri pana acum,ca e normal ca asa nu se vor forma niciodata cupluri “pe bune”,nu va exista o atractie reala.si daca ele au o pregatire,sa fie si baieti cu pregatire,nu cum a fost pana acum,ele toate studente sau cu o meserie,iar ei tot pe langa fusta mamei.eu consider ca fiecare om trebuie sa pretinda de la o posibila pereche exact ce poate oferi,nici mai mult,nici mai putin.daca vrei un/o partener/a care sa arate bine sau sa fie inteligent/a sau educat/a,trebuie sa fii si tu la fel.am observat ca la npm nu prea s-a tinut cont de asta,fetele au fost mereu cam prea bune pt ce specimene de baieti li s-au pus la dispozitie si atunci se mai si mirau multi ca de ce nu se cupleaza toti intre ei si raman multi fara cuplu.pai cum sa se cupleze daca nu exista atractie si compatibilitate?am auzit de multe ori barbati spunand “vreau o femeie frumoasa,desteapta,ingrijita,educata,etc”,dar nu-si puneau problema:oare noi avem toate acele calitati pe care le pretindem,suntem frumosi,destepti,etc?si femei sunt destule care stiu doar sa ceara ceea ce nu pot oferi.in concluzie,e mare nevoie de un echilibru,sa fie concurentii mai bine sortati.

  139. 139
    alina Says:

    elena,eu am impresia ca npm a devenit un fel de refugiu pt persoanele care nu au cu ce sa-si ocupe timpul sau vor sa-si ia o vacanta de cateva luni sau vor sa treaca mai usor prin criza macar pt o perioada sau vor sa se afirme…nicidecum nu mi se pare ca iubirea e interesul principal al celor care se inscriu la npm.totusi,despre partea cu afirmatul,ar fi trebuit sa fie deja clar si evident pt toata lumea ca nu a ajuns nimeni mare vedeta pt ca a participat la npm,au cunoscut toti o popularitate efemera si cam atat,au disparut in ceatza.eu as vrea sa vad la npm oameni care chiar isi doresc sa-si gaseasca marea iubire,dar asta e cam imposibil,fiecare se inscrie din cu totul alt motiv.la fiecare editie,se repeta acelasi tipar,acelasi gen de oameni in frunte cu una bucata mahalagioaica certareata,care face scandal toata emisiunea si de care se descotorosesc organizatorii exact inainte de final.oare fetele astea chiar nu se mai prind ca cearta le poate tine in casa,dar nu le poate asigura castigarea concursului?doar au avut atatea exemple la editiile anterioare…mereu acelasi “scenariu”….devine plictisitor.npm6 ar trebui sa vina cu ceva nou.

  140. 140
    alina Says:

    npm6 ar trebui sa fie un show corect pt a-si recastiga toti fanii.finalul sezonului 5 a dezamagit multa lume,a fost o “facatura”,asa ca nu multi mai pot avea incredere in corectitudinea acestui show.odata pierduta increderea,e f greu de recastigat,uneori chiar imposibil.
    legat de varsta concurentilor,ai dreptate,elena.eu cred ca ar trebui sa fie toti trecuti de 25 ani,ne-am saturat de copii in cautare de aventuri,celebritate sau bani.cat despre baieti,ar trebui sa fie o regula clara:ori sa intre toti cu mama,bunica,matusa sau ce mai au,ori sa intre toti singuri.
    si sa existe un echilibru intre fete si baieti din toate punctele de vedere,adica daca fetele arata bine,sa aleaga organizatorii baieti pe masura,nu ele sa fie “zane” si ei sa lase de dorit,cum s-a intamplat in multe cazuri pana acum,ca e normal ca asa nu se vor forma niciodata cupluri “pe bune”,nu va exista o atractie reala.si daca ele au o pregatire,sa fie si baieti cu pregatire,nu cum a fost pana acum,ele toate studente sau cu o meserie,iar ei tot pe langa fusta mamei.eu consider ca fiecare om trebuie sa pretinda de la o posibila pereche exact ce poate oferi,nici mai mult,nici mai putin.daca vrei un/o partener/a care sa arate bine sau sa fie inteligent/a sau educat/a,trebuie sa fii si tu la fel.am observat ca la npm nu prea s-a tinut cont de asta,fetele au fost mereu cam prea bune pt ce specimene de baieti li s-au pus la dispozitie si atunci se mai si mirau multi ca de ce nu se cupleaza toti intre ei si raman multi fara cuplu.pai cum sa se cupleze daca nu exista atractie si compatibilitate?am auzit de multe ori barbati spunand “vreau o femeie frumoasa,desteapta,ingrijita,educata,etc”,dar nu-si puneau problema:oare noi avem toate acele calitati pe care le pretindem,suntem frumosi,destepti,etc?si femei sunt destule care stiu doar sa ceara ceea ce nu pot oferi.in concluzie,e mare nevoie de un echilibru,sa fie concurentii mai bine sortati.

  141. 141
    alina Says:

    eu consider ca npm a devenit un refugiu pt persoane care nu au cu ce sa-si ocupe timpul sau isi doresc o vacanta de cateva luni sau vor sa treaca mai usor peste criza macar pt o perioada sau vor sa se afirme sau sa castige niste bani.nicidecum scopul celor care se inscriu nu e iubirea sau gasirea jumatatii.legat de afirmare,ar fi trebuit totusi sa se prinda pana acum ca nu a ajuns nimeni vedeta pt ca a participat la npm.toti au avut parte de o popularitate efemera si au disparut.
    la fiecare editie,tiparul se repeta,acelasi gen de concurenti in frunte cu una bucata mahalagioaica certareata,care face scandal si se cearta tot concursul,iar inainte de final,organizatorii se descotorosesc de ea.oare fetele astea nu se mai prind odata ca cearta nu le ajuta sa castige,chiar daca le mentine in casa,doar au avut atatea exemple la editiile anterioare?deja devine plictisitor,npm6 ar trebui sa vina cu ceva nou,nu tot cu acelasi “scenariu” invechit.

  142. 142
    alina Says:

    v-am scris mult azi,dar cred ca nu mi s-a postat tot,poate mi-au fost prea lungi unele comentarii.astept sa fie aprobate,sa vad ce a iesit :) pana atunci,va salut si va doresc tuturor o saptamana cat mai placuta :)

  143. 143
    Gigel Says:

    ALINA ALINA nu am zis nimic rau de tine ,doar ca ai luat vacanta Eu ma potrivesc cu Elena la gusturi si pareri,nu8 am nimic cu tine fii cuminte.ATIT

  144. 144
    Ania Says:

    Foarte frumoase pozele cu Valentina si Andrei din timpul caravanei npm. Se vede clar ca se iubesc enorm si ca sunt iubiti de oameni prin toate orasele pe unde merg, fac poze cu ei si dau autografe. De abia astept sa inceapa noua editie npm cu prima saptamana unde vom putea vedea pe vechii concurenti si noutatile despre ei. Bravo lor si sa se distreze in continuare cu caravana alaturi de cei dragi. Toti ii frumosi, o sa ne fie dor de ei.

  145. 145
    alina Says:

    credeam ca nu mi s-a postat mesajul,dar vad ca mi s-a postat de mai multe ori.scuze tuturor pt mesajele repetate,e suficient sa cititi mesajul 136 :)
    gigel,ai pierderi de memorie,nu mai tii minte ce scrii?reciteste mesajul 131,la el faceam referire.f bine ca ai pareri comune cu elena,nu am spus nimic despre asta,dar nu mai vorbi despre mine si nu ma mai aduce in discutie aiurea.vorbeste despre npm,fara sa tot amintesti de mine sau sa-ti dai cu parerea,ca nu stii tu ce cred sau ce gandesc eu,repet.vad ca ma pomenesti cam prea des si ma deranjeaza,eu nu vorbesc despre tine,asa ca nu vorbi nici tu despre mine.

    131 Gigel Says:
    July 31st, 2011 at 17:48
    “…Alina care crede ca tot ce vrea ea e si posibil…”

    “fii cuminte”?si cand mi-ai zis ca dorm si m-am trezit,ti-am zis ca iti permiti cam multe si ma deranjeaza,dar vad ca degeaba ti-am zis…de fapt,preferata ta era valentina,deci nu ar trebui sa ma mir ca folosesti replici lipsite de respect sau ironii ieftine,dar foloseste-le cu cine iti permite,iar eu sigur nu-ti permit.
    ma deranjeaza ca sunt mereu nevoita sa-ti dau replica,nu-mi face placere,asa ca inceteaza sa mai vorbesti despre mine.ti-am tot zis ca nu avem ce vorbi,ca o sa te ignor,dar ma pomenesti incontinuu si astfel ma obligi sa-ti raspund,chiar daca eu nu am ce vorbi cu tine sau despre tine.iti spun sincer ca deja ma plictisesti.nici nu o sa mai intru pe blog,ca m-am saturat de tine,prea mult te tii de capul meu.vorbeste despre npm,despre concurenti,nu despre mine.

  146. 146
    alina Says:

    ania,nu inteleg ce poate fi de admirat la o mahalagioaica distrugatoare de relatii,hoata de barbati si la o imitatie nereusita de barbat,la un tradator mincinos,prefacut,fara caracter si las.mie sincer imi provoaca sila asemenea personaje.si-au batut joc amandoi de biata silvia,care a platit cu suferinta fara macar sa aiba vreo vina.rusine…
    daca s-au indragostit asa fulgerator in casa dupa plecarea silviei,ar fi trebuit macar sa recunoasca in fatza silviei si in fatza lumii,nu sa se ascunda ca hotii,sa-si asume responsabilitatea propriilor fapte,sa infrunte consecintele daca se iubeau asa mult,nu sa incerce sa para buni si sfinti in fatza lumii.andrei ar fi trebuit sa se desparta de silvia,sa-si asume vina despartirii si abia apoi sa se cupleze cu valentina.in schimb,lasul si ipocritul a preferat sa faca pe indragostitul care suferea dupa silvia si ii trimitea mesaje de iubire,in timp ce pe ascuns se pupa de zor cu valentina.si ii mai si spunea silviei ca valentina il hartuieste,il agaseaza.sa fim seriosi.ticalos e un cuvant prea bland pt un asemenea om.iar ea,valentina,a demonstrat ca nu are scrupule si principii,dar nici demnitate.doi oameni josnici care si-au construit fericirea pe nefericirea silviei.

  147. 147
    Gigel Says:

    Alina Atit.

  148. 148
    Ania Says:

    Alina, esti pe dinafara si daca esti fana a imaturei de Silvia poti fi de inteles. Dar se stia inca din concurs ca Andrei nu o plagea pe Silvia, de asta s-au si cerut afara mai devreme. Andrei nu o placea pe Silvia nici la fizic nici la caracter. Era o imatura, vorbea destul de prost si neingrijita. degeaba ii tot atragea atentia Andrei. Daca nu o alegea mama lui Andrei, nu o mai alegea nici dracul in acel concurs. Tori baietii radeau de ea pana sa puna labele pe Andrei cu forta. Alin o numea sac de box sau mai stie el cum pe Silvia. Iar ea nu da dovada de deminitate pt o femeie tot plangandu-se de mila dar doar din vina ei l-a pierdut pe Andrei pt ca nu a stiut sa il faca sa o placa mai mult.
    In schimb Valentina a dat dovada de personalitate, o fata mai frumoasa si desteapta, care a fost placuta de la inceput de Andrei. Nu e vina ei ca Andrei a lasat-o pe Silvia afara si o iubeste enorm pe Valentina. E i normal asa. Eu una ma bucur pentru ei ca este o iubire impartasita. Au fost si doi dintre favoritii mei si le doresc tot binele din lume impreuna si sa fie fericiti asa cum au arat si in numeroasele poze din caravana alaturi de oamenii care ii iubesc peste tot pe unde merg in tara.

  149. 149
    alina Says:

    gigel,”atat” sa-i spui cui iti permite,nu mie.Nu esti tu in masura sa incerci sa-mi impui mie limite,nu suntem la acelasi nivel,vezi-ti lungul nasului.Nu te mai baga in seama.hartuieste-i pe cei de teapa ta,pe mine lasa-ma-n pace,nu ma intereseaza absolut deloc sa socializez cu oameni ca tine.hai,adio.

  150. 150
    elena Says:

    o seara buna dar si frumoasa ……Alina postarea 141 este o constatare cat se poate de advarata, dac citesti un comentariu al meu visavis de cel al d-nei Neagu au aceleasi pareri dar si sugestii …oare le va citi cineva? dar cont va tzine cineva si de parerile celor care ne pierdem vremea pe aceste foi/ ? Conflictul cu Gigel – daca este- nu fi ….paraponisita pe el, fiecare cu……ale lui , este imposibil ca sa te adaptezi la gandirea si exprimarea fiecarui , hai sa mentzinem trioul , sa alegem si sa culegem din ….scrisele noastre numai cele bune si…..cele rele sa se spele , parca asa se zice, hai la……barfa!!!!!!!!!!!!!!

  151. 151
    elena Says:

    Ania …….atat impertinentza , lipsa de bun simtz dar si fatzarnicie …..vrei sa-mi scrii catzi ani ai? nu te lasa pacalita niciodata de asemenea …..afara -ii vopsit gardul si-nauntru=i leopardul , sau ceva mult mai rau si de o fffff proasta calitate

  152. 152
    elena Says:

    o zi asa cum v-o doritzi , hai Gigele lasa ……ATAT-ul asta deoparte si treci la …rontzait, un rontzait la subiect si…obiect fondat pe real si fara atac la persoana …..vine npm6 dar si alte intamplari cotidiene care merita si trebuie ……rontzaite , hai ca m-am desfasurat cam mult dar in dim. de azi am liber de la comenduire, Alina oare cine este acest GiGEL , ne -a dovedit si ne in continuare ….sa ne sfadim cu mnealui? ce hram portzi don….GiGEL?

  153. 153
    elena Says:

    ACUM….VAZUI CA-I FOAIA vUVUZELEI PE CARE EU ….O ADMIR DIN TOTZI RARUNCHII, vorba vine, alta foaie de diverse nu o fi?

  154. 154
    elena Says:

    dar stau sa-mi savurez o ceasca de cafea alaturi de acest colaborator decare totzi am devenit dependentzi atat acas a cat si la munca cea de toate zilele – cat o avem……..

  155. 155
    elena Says:

    buna seara , iaca-ta -ma-s cum este seara la voi? eu sunt pe baricade dar am un respiro , sper sa fiede toata noaptea , dar hai sa ma ratzoiesc la Gigel , mai omule ce atata…….ATAT , lasa-l incolo si hai la un dialog um pic mai pretentzios si cu pondere in observatzii asa cunm am pornit-o noi cei trei Doamne si totzi trei, dupa cum te-ai convins , Alina poarta discutzii elevate fara cusur si este o buna observatoare si o mai veche ………cititoare dar si…..scriitoare , a acestor for. Alina eu in limita timpului astept inceperea unui nou conc, care sper sa fie mai bine organizat si cu concurentzi care sa faca placere si interes sa-i auzim si privim , pregatitzi pentru inceput de casnicie, ca varsta , pregatire, dar si un fizic placut si mai ales 7 ani de la mama lor , nu mai vreau o Valentina, Alin, Sorin si altzi neispravitzi, eu aduc o f mare vina celor care a facut selectzia si celor care le permite abaterile care le fac pe parcurs fara a fi eliminatzi sau amendatzi ……au ce am mai scris , NOAPTE BUNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  156. 156
    elena Says:

    Gigele ramai pe baricade oricine ai fi si de oriunde ai veni , n-ar fi rau sa te prezintzi…..nitzelus, numai nitzelus ca restul il punem de la noi…..sa vezi biografie gata…..ATAT!!!!!!!!!!!!!

  157. 157
    elena Says:

    scuze pentru logoree si pentru spatziul care l-am ocupat

  158. 158
    Gigel Says:

    Alina ADIO.nu meriti mai mult.

  159. 159
    Gigel Says:

    Elena am citit cu interes toate comentariile tale sint corecte ,pe cind celelalte sint subiective si cu incredere de care nu le are.Despre mine sint un fan al acestei emisiuni mai multe sint un bunic fericit cu nepoti frumosi si cuminti cred ca acum o sa te dezamagesc,asa deci continuam la Nora pentru mine care are alt sait.

  160. 160
    Maria A. Says:

    Sunt total de acord cu mesajul Alinei din 3 august(ora 19.18).Bravo Alina,gandim la fel.Felul cum a procedat ma face sa cred ca ,,marele intelectual,, sta cam prost cu moralitatea!!!!!

  161. 161
    ildico Says:

    o stire chear sok .dar daca ei se iubesc asta este,silvia e o fata f frumoasa si finuta isi va gasi si ea alt baiat,dragoste cu forta nu se face

  162. 162
    elena Says:

    mult stimat si fericit bunic sa traiesti intr-u multiz. multzi ani sa te bucuri de minunatzia de nepotzi sa-i vezi mari si….sa-tzi dea un pahar cu , hai sa zicem, apa , atunci cand va fi……. nu mai dezamagit si eu am bunici , imi suntetzi dragi pt sfatosenia dvs. pentru tineretzea care o avetzi in fire , asa ca stimate …bunic , hai sa ne punem la sfat chiar aici sau dincolo unde am intrat si eu dar in limita timpului care-l am liber , parca as intrevede cine…esti si ma bucur daca ar fi asa , ALINA hai sa trecem peste aceste mici divergentze , totul este virtual , sa ne luam asa cum suntem mai ales ca acest concurs este atat de controversat , sper ca acel nou va fi fost facut cu mai multa responsabilitate si mai multe pretentzii din partea org . in ceeace privesc aspectul si pregatirea concurentzilor , DA?

  163. 163
    elena Says:

    stimate,,,,,,bunic , daca-i bal , bal sa fie, sait-ul cel nou pare sa aiba altfel de fatza fara sarmale , potai , tzucaturi si alte dulcegarii domestice, vezi ca si eu sunt o nepoata destul de …rea dar parca nu prea ne mai prinde asemenea indeletniciri domestice , hai sa fim mai…telectuali, salutari de la ….nepoata dar si o ceasca de cafea zdravana ca am vazut ca-tzi place

  164. 164
    elena Says:

    si cum……tzi-au….placeat.. asa ar zice un tatic de nepot, pozele concurentzilor din plimbareala pt agatzarea unor catindatzi la capatuiala?

  165. 165
    elena b. Says:

    hei….bunicule, sa traiesti intr-u multzi fff multzi ani dar esti un bunic pe …cinste, de nepotzi frumosi nu ma indoiesc dar…cumintzi……..cu un asa bunic vervos , dar sa lasam bunicismele si eu sunt nepoata dar numai de o bunica, acum, batrana foarte 82, dar frumoasa in felul ei si calda ijn sinea ei , itzi doresc si tzie dar si bunicii ce-tzi sta alaturi varsta bunicii mele si un adaus de multzi ai……imi place sa stau la taifas cu tine esti caustic dar si realist , plin de umor si fff galant cu d-nele , am observat, deci asa cum zicea fiul …cuiva cand era mic….TZI-A PLACET ,sa ne sfadim pe aceste foi si la NPM , eu nu prea dispun de timp dar ma descurc, nu as vrea sa pierd dialogul cu Alina , o vreau si o rog sa ni se alature , am intrat si eu la NPM dar nu prea ma descurc pentru inceput , , blandetze a fost amabila si m-a ajutat pentru inceput dar te salut ….bunicule……..CE TANAR ESTI parca asa se zicea undeva, am uitat unde o zi buna de Duminica

  166. 166
    elena b. Says:

    imi place cum a pornit acest sait , npmine, cei pe care i-am citit pana acum m-au incantat, contzinutul si exprimarea comentariilor sunt o placere, sper sa fiu si eu adoptata de dvs. bunicule …….help!!!!!!!!!!!!!!! o Duminica asa cum v-o doritzi ,

  167. 167
    alina Says:

    gigel,daca e sa vorbim despre cine si ce merita,tu esti cel care nu meriti nici macar un cuvant din partea mea,nu esti demn de atentia mea.te-ai bagat in seama cu mine ca un penibil de la primul meu comentariu pe acest blog pana la ultimul,chiar daca ti-am repetat mereu sa ma lasi in pace,ca nu vreau sa vorbesc cu tine.ma deranjezi,ma obosesti,ma plictisesti,ce nu intelegi?hartuieste pe altcineva,eu o sa te ignor de acum incolo.nu ma intereseaza absolut deloc sa conversez cu unul ca tine,m-ai plictisit destul,LASA-MA-N PACE,OMULE!am incetat sa mai intru pe acest blog tocmai pt ca detest sa fiu nevoita sa-ti mai dau vreo replica.nu ma cobor la nivelul tau,nu te mai baga in seama.am intrat pe acest blog pt a-mi spune parerile legate de npm,nu pt a fi agasata si hartuita de unul care insista sa se bage in seama si sa ma deranjeze mereu.poate de asta sunt f putini oameni pe blogul asta,probabil i-ai gonit tu pe toti.repet:cel mai destept cedeaza,adica eu.
    la revedere tuturor si o vara frumoasa in continuare :)

  168. 168
    alina Says:

    ania,mie nu mi-a placut niciodata nici andrei,nici silvia,nici valentina,dar ca orice om cu principii si moralitate,nu am putut sa nu fiu uimita si revoltata de ce au fost in stare sa-i faca cei doi silviei,chiar daca ea nu s-a numarat printre preferatii mei.
    da,andrei nu a placut-o niciodata pe silvia,nu i-a placut nici fizicul ei,nici tonul ei,nici obiceiurile,nici comportamentul si toate astea i le-am zis si eu silviei cand am intrat in direct,dar si multi altii,insa andrei a mintit de fiecare data ca nu-i asa,ne-a contrazis mereu pe cei care ii spuneam aceste lucruri silviei.el trebuia sa fie cinstit si sa nu o minta,sa recunoasca,sa nu o deruteze.chiar daca pe materiale ii facea diverse reprosuri,in emisiune in direct,andrei spunea mereu ca el o iubeste pe silvia si ca o place asa cum e.daca era barbat,i-ar fi spus in fatza ca nu-i place nimic la ea si i-ar fi cerut sa se desparta,nu ar fi tradat-o miseleste cu valentina.repet:nu poti sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altuia.nu l-ar fi obligat nimeni sa ramana cu silvia daca a descoperit ca o place pe valentina,dar ar fi trebuit sa procedeze ca un domn,ca un barbat adevarat,sa-si asume decizia si consecintele ei,nu sa tradeze,sa minta si sa se prefaca.nu uita ca el ii transmitea mereu silviei ca o iubeste si ca ii e dor de ea in perioada in care se pare ca era deja cuplat pe ascuns cu valentina.asa ceva nu se face.si mai facea si pe hartuitul si spunea ca valentina ii face avansuri si el e sfant si imaculat.ipocrizie totala!
    concluzia e ca andrei nu e judecat pt ca s-a indragostit de alta,andrei e judecat pt ca nu a fost cinstit cu silvia,a inselat-o si a mintit-o in loc sa aiba barbatie suficienta sa puna capat relatiei intr-un mod civilizat si demn.iar valentina e judecata pt ca nu a avut scrupule si i-a facut avansuri unui barbat cuplat.daca era o femeie cu principii si moralitate,nu ar fi intervenit intr-un cuplu.sau daca s-a indragostit chiar asa total si iremediabil de un barbat luat,fara voia ei,macar sa-i fi spus lui sa puna capat relatiei cu silvia si abia apoi sa-l accepte,nu sa se joace de-a “amanta”.oricum,pt mine,”indragostelile” valentinei nu prezinta credibilitate pt ca le-a facut avansuri tuturor baietilor din casa,a incercat cu absolut toti,cu exceptia lui costi.doar ca andrei e singurul pe care a reusit sa-l prinda.asa ca asta nu-mi pare a fi mare dragoste din partea ei,ci disperare de a se cupla,indiferent cu cine.
    in fine,fiecare cu parerea lui,npm5 s-a terminat,nu mai are rost.e clar ca fiecare ii sustine pe cei in care se regaseste,deci daca iti place valentina inseamna ca o aprobi si esti ca ea,asa ca nu are rost sa mai lungim discutia.preferata mea a fost elena si sunt mandra ca in unele privinte sunt ca ea,dar voi fanele unei distrugatoare de relatii fara scrupule,nu stiu daca aveti de ce sa fiti mandre…sau poate voi considerati ca aveti…valentina a vrut sa i-l sufle si pe sergiu cristinei,deci e clar ca nu se da in spate de la nimic daca i se pune pata pe vreunul,nu mai tine cont nici de prietenie,nici de moralitate.pt expresia “esti pe dinafara” nici macar nu te mai critic,esti fana valentinei,e de inteles…totusi,civilizeaza-te…

  169. 169
    Mari Says:

    Andrei ne-ai pacalit pe toti! Ma bucur ca ati iesit amandoi fara sa castigati nimic.(tu si Valentina) Exact cum meritati.Asumati-va criticile, perversilor!

  170. 170
    elena b. Says:

    este August 15 , SANTA MARIA, pentru voi sarbatoritzilor sanatate, noroc si sa traitzi multzi ani, sa avetzi impliniri asa cum vi le doritzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  171. 171
    elena b. Says:

    nu-mi face deloc placere sa postez pe foaia acestor doi …….dar nu stiu alt loc …..ii reneg totalmente

  172. 172
    elena b. Says:

    aaa si inca ceva……..Andrei cred ca ai fost socat de aparitzia atat de dragalasa , feminina si plina de bun simtz a Silviei , ai facut oare o comparatzie cu ce ai ales….pana ai cules?

  173. 173
    Gigel Says:

    Elena nepoata lui bunicu chiar imi pare bine de felul cum gindesti se cunoaste ca ai cei 7 ani de acasa si esti educata.Ne gasim la nora pentru mine.Am vazut emisiunea lui Ok dela canal d, e apa de ploaie daca dai telefon cistigi o tigaie cred ca miine va da o bricheta cu bunele ei prietene.Despre Alina nimic nici de bine nici de rau,am incercat si nu am reusit sa o conving ca adevarul e la mijloc si ea nu vrea sa cada la pace.Sa ii fie numai bine.

  174. 174
    elena b. Says:

    pentru….Mari, ANDREI NU A PACALIT PE NIMENI S-A PACALIT PE EL INSUSI, a cedat la insistentzele V care vazandu-l singur a fost un vanat sigur pt. ea care a incercat slabiciunea la totzi baiatzii din conc. si mai e ceva sa nu uitam ca Andrei , ca totzi baietzii venea dupa o abstinentza de 9 luni, a gasit o rezolvare fff calificata in prezentza V.

  175. 175
    elena b. Says:

    Hei…..bunicule , la ….jumate de zi , buna ziua, da imi plac comantariile de la n p mine, dece i-o fi zis asa, cu totul alta atm. fatza de for. npm5, dar hai ca incerc sa intru si eu cu doua vorbe, sa stii ca sunt o furnicutza harnicutza……….

  176. 176
    Gigel Says:

    Elena o intrebare indiscreta din ce zona a tarii esti?Ne mutam la Antena 1 Emisiunile Gabrielei sint o plictiseala si fara apetit din partea telespectatorilor..Nu mai e La Gaby cea fost la Npm.5,Prietenele mele ni e emisiune de urmarit.

  177. 177
    elena b. Says:

    o buna dimineatza tuturor , oriunde va aflatzi , Gigele – bunic , intr-adevar am prins din zbor putzin dintr-unepisod cu Gabi , este de necrezut cum tv-eurile pot servi asemenea emisiuni spre ….educatziunea tineretului si delectarea si instruirea celorlaltzi muritori de rand, da am intrat si eu pe f , dar timpul meu este fff limitat, dar ac. f este pt mine o variatzie in program si este un mnijloc de a cunoaste oameni virtual de toate varstele si din toata lumea, bunicule ….sunt din zona campiei sudului , oras mare , mare mizerie, mare coruptzie, mare ……..tot ce poate fi mai rau, o zi buna

  178. 178
    elena b. Says:

    Da , cineva scria pe buna dreptate ca……emisiunea s-a nascut moarta oare aceasta…vedeta nu mai are simtzul ridicolului???????????????? eu am o lege in sinea mea FERESTE-TE DE RIDICOL atat in comportament cat si in felul de a te prezenta

  179. 179
    elena b. Says:

    da……; MIREASA PENTRU FIUL MEU; parca suna intr-altfel, este noul dar cred ca si ultima gaselnitza pt nora pt. mine

  180. 180
    elena b. Says:

    si daca tot am pus gand rau acestei pagini……pentru cel mai prolific si inversunat forumist cu ocazia revenirii pe f. npm, gandurile mele bune si intr-u multzi ani de viatza cu sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  181. 181
    Gigel Says:

    Elena si din citi am fost aseara am ramas numai noi doi. Ma refer la cei ce scriu pe acest site. Toate cele bune sa se adune cele rele sa se spele.O zi buna.

  182. 182
    elena b. Says:

    da Gigele , noi doi si o…….forumeala – in loc de umbrela- sa vedem ce va fi cu acea-mireasa pt fiul meu- cred ca si aici va fi aglomeratzie si sper sa fie comentarii de calitate , realiste si fara apostrofari la useri, itzi plac controversele dupa cate vad , ai dreptate , deci sa adunam bunele si relele ……nu vezi ca tot la noi vin? o zi buna si tzie cat a mai ramas din ea , tzie si celor dragi tzie

  183. 183
    Gigel Says:

    E frumos cald si nu e nevoie de umbrela,imi place normal cei dragi chiar si de Alina. AM INCEPUT A POSTA LA NOUA EMISIUNE CE VA VENI cit despre emisiunea lui Gaby e o timpenie pe ici pe colo,totul e pe bani multi si cu momeli suna fraiere ca si asa nu cistigi nimic si urmareste publicitatea la asta se referera aceasta emisiune,si comentariile pe facebook sint neinspirate.

  184. 184
    elena b. Says:

    buna dim , ,ziua buna si linistita ca de calduroasa ……nu stiu de pe unde esti poate la voi mai adie cate o boare, da Gigele nu am vazut decat la inceput 1o ‘ nu merita , dar sunt fff intrigata de conversatziile de pe for. sub orice critica , un nivel care ar trebui banat imediat, sau o foaie pt matrimoniale speciale pt. cei si cele care au familii si vor o variatzie in…program, regretabil, nu mai zic, ca for a devenit o carte de bucate cu iz de varza, ardei umplutzi , sarmale , parjoale etc. mai lipseste conopida si carnatzii oltenesti , OARE ACESTA ESTE ROLUL ACESTUI FORUM? scuze m-a cam luat apa dar poate ma citeste si pe mine cineva cu cadere in TV, sunt si foi pe care le abordezi cu placere, imteres si comunicare dar ….gata m-am racorit scuze pentru cele scrise dar dupa mine ac. pagini au cu totul alta menire

  185. 185
    elena b. Says:

    acum pun capul in perna , am avut o noapte de cosmar,

  186. 186
    Gigel Says:

    La noi la munte e racoare cu toate ca se ajunge si la 3o de grade ziua dar
    dimineata este 11-12 grade si seara e iarasi racoare.A venit iarasi Niculina cu emisiunea ei,este mult mai buna decit haloimosul Gabrielei.Ei au vrut sa ia fata Mirelei si au inceput mai devreme.Elena fii calma sa nu mai ai cosmaruri,nu pune la suflet toate mizeriile unora.

  187. 187
    elena b. Says:

    o dimineatza ….ca la munte dar si o zi cu iz de brad, Gigele oare si em Niculinei nu-i tot un fel de …codoseala? scuze dar termenul este absolut romanesc, de pus la inima nici pe departe , noptzile noastre ale celor care ne luptam alaturi de D-zeu pentru vietzile pe care unii nu stiu sa le pretzuiasca sunt la foc continuu, parca mi s-a cam facut lehamite de aceste emisiuni atat de ridicole, la care muncesc o armata de oameni iar conditziile creeate sunt mai mult decat ff bune , macar de ar alege ceva de soi , dar nu prea vin aici decat atuncib cand se ratacesc , ca deobicei am scris o multzime ….. acum bag nasul in perna ….noapte buna , la 9 de dimineatza.

  188. 188
    Gigel Says:

    Am vazut emisiunea de astazi al Niculinei este acelasi format dar in casa noua,e mult mai buna ca Gabriela care este mai increzuta ca inainte cu bunele ei prietene am vazut ceva frinturi dar cred ca am sa ma mai uit.Mirela va avea 2 emisiuni pe zi.Asteptam cu incredere.

  189. 189
    Gigel Says:

    Am vazut emisiunea de astazi al Niculinei este acelasi format dar in casa noua,e mult mai buna ca Gabriela care este mai increzuta ca inainte cu bunele ei prietene am vazut ceva frinturi dar cred ca nu am sa ma mai uit.Mirela va avea 2 emisiuni pe zi.Asteptam cu incredere.P.S. Am facut eroare la postarea anterioara.

  190. 190
    elena b. Says:

    este ingrozitor de cald si untrafic , ca mai bine vii pe jos, sara buna…..bunicule , este ora 20 si sunt peste 30 gr. trimite-mi si mi intr-un recipient minunatul aer de munte dar si un butoias cu apa de izvor, nu am urmarit nicio emisiune , cred ca nu am pierdut prea mult, de fapt si de..drept au acelasi profil , iar comentariile de pe for. sun jalnice, intretzinute de persoane care nu au niciun fel de discernamant, citeste-le si tu si convinge-te de cat sunt de searbade , chiar vulgare , nu sunt o snoaba , am tangentza zilnic si in garzile de noapte cu fel de fel de oameni, poate ca de aceea sunt o dura chiar prea dura la anii mei , tzi-am facut capul tzandari bunicule , dar sunt asa de obosita ca ma razbun pe tastatura asta si pe nervii tai, o seara buna bunicule tzie si la ai tai

  191. 191
    elena b. Says:

    mea culpa , printre userii for s-au ratacit si d-ne care merita atentzia si respectul , scuze…..d-nelor stitzi dvs pentru cine, va salut cu drag!!!!!!!!!!!!!!!!

  192. 192
    Gigel Says:

    Elena am inteles ca lucrezi la o unitate sanitara ,acolo trebuie sa fie aer conditionat intradevar nu e asa cald la noi,locuiesc undeva la tara in zona de munte a Sucevei.Referitor la emisiuni am urmarit pe Gabrilela frinturi ca la zece cuvinte iar Ok Ok si putin dela Niculina Stoican. Pace si voie buna.

  193. 193
    elena b. Says:

    seara buna ….bunicule, esti un fericit o regiune muinunata , cunosc Moldova si manastirile , traseu facut pana la Putna de cateva ori, am in familie impatimitzi ai arheologiei, si voi avetzi minunate dovezi ale istoriei ac. popor – vezi Popricanii, dar eu tot nu ma uit la em . Gabrielei cand am vreme citesc for. ei….dar sa stii ca stau bine cu aerul c. atat la ….unitatea sanitara cat si in masina , in rest cum zici ….matale batranelule Pace si voie buna , ce-tzi fac nepotzii tzi-au impartzit mustatzile cea din dr si cea din stg precum bunicul lui Delavrancea , bine hai de noapte buna si maine o zi cu sanatate dar ….bunicule oi fi tu bunic dar vad ca ai vederi si trairi nu prea….bunicesti, mai ai un loc pentru o nepoata peun scaunel cu trei picioare la o masa joasa si rotunda pe care sa troneze o mamaliga mareeeeeee pe care bunica s-o taie cu sfoara……..vise de copilarie aaaaaaa dar si poale-n brau fierbintzi

  194. 194
    Gigel Says:

    Asa e bunica taie mamaliga cu ata in fiecare zi la prinz,dimineata si seara manicam piine.Despre nepoti pot spune ca am 4 fete si 3 din ele au cite 2 copii una are unul iar 2 nepoti au cite o fetita deci sintem si strabunici.Era sa uit nu port mustati.Daca ai trecere in Moldova gasesti pe net Pensiunea turistica casa cu flori din Moldova si te invit sa petreci un sfirsit de saptamina la noi.Despre emisiuni vom trai si vom analiza continutul lor pe forum Mireasa pentru fiul meu care incepe luni 29 august a.c.

  195. 195
    oltita Says:

    andrei nu ma asteptam sa faci asa ceva sa o ei de prietena pe vuvuzelae mare diferenta atre tine si mahala

  196. 196
    elena b. Says:

    bunicule va sarut pe totzi cu drag si cu…respect, sa fitzi sanatosi sa va bucuratzi cat mai multzi ani alaturi de cei dragi si eu sunt nepoata singura la o bunica singura , are peste 80 de ani si mi-e draga foarte, , acum sunt in garda si am un respiro , bunicule sunt ditamai nepoata de 30 de ani cu o cariera muncita si indeplinita , am fost de cateva ori in Moldova tatal meu s facut prospectziuni la Popricani , iar concediul l-am petrecut impreuna cu mama la Agapia unde ne bucuram de ospitalitatea de ani de zile a staretzei asa ca vezi ca nu suntem straini de meleaguri Moldave, anul ast ma duc spre cazane , aaa am fost de cateva ori pana la Putna, multzumesc de invitatzie si sa stii bunicule si strabunicule, ca vom fi fericitzi si incantatzi de cateva zile petrecute la dvs. a dar ia zi-mi ai toate fetele langa dvs. nu avem placerea sa ne cunoastem aici? hai bunicule ca tzi-am facut capul calendar dar imi este urat e noapte si sunt in garda la rezerva lui C Dinu care ne-a cam inebunit cu aerele si pretentziile lui, imi pare rau de sotzia lui care este fff grav in pericol sa-i taie ambele picioare partzial pana sus la sold….fatal o noapte linistita dvs si celor dragi

  197. 197
    elena b. Says:

    bunicule…….fara mustatzi , zi-mi te rog o iau spre Gura Humorului sau merg in sus spre Putna?

  198. 198
    Gigel Says:

    Elena daca ai facebook ma gasesti la Dumitru Ciobanu si poti afla mai multe de acolo.Fetele mele sint mai mari ultima este in Canada de 5 ani are 37 de ani si are 2 fii canadieni iar restul de trei sint in comuna cu mine una este vecina mea,ea are pensiunea.la revedere Elena te asteptam citim cu interes si eu si bunica cei scrii tu..

  199. 199
    Gigel Says:

    Elena nu ai ce sa-ti faci griji.La intrarea in jud.Suceava mergi 2o km pina la V.Moldovei de acolo stinga spre tg. Neamt dupa 2 km dreapta la RASCA. 7km. si ajungi la bunicu.Usor tare.Dela noi se poate la Manastirele din Neamt si cele din Suceava la noi e Manastirea Rasca si mai e si Manastirea Slatioara pe stil vechi.Locuri minunate de munte cu liniste si aer curat.

  200. 200
    elena b. Says:

    cu respect si urari de sanatate pentru dvs.bunicule este ff tarziu dar sunt in garda, asa ca am timp pana la noi…….clientzi, am stat de poveste cu ai mei parintzi care cunosc f bine Moldova, si eu asisderea, toate manastirile de la Moldovitza la chilia lui Daniil Sihastru bunicilor v-am cautat si v-am gasit…..com Risca, poze cu pensiunea minunata cu flori, si confort extra, str. principala 118, d-na Petrea Liliana, am zis bine/? stimatzi bunici daca imi ramane timp din conc, nu am decat 2 sapt. , parintzii sunt cadre didact, o sa va vizitam in toamna si asa tatal meu trebuie sa faca niste prosp la Popricani, dealtfel va voi suna la tf in curand , cu toata dragostea si urarile noastre de bine

  201. 201
    elena b. Says:

    dragi bunici prin adoptzie , vedetzi ce poate iesi din 2-3 randuri scrise la locul potrivit dar si la vremea potrivita , nu va iert de mamaliga taiata cu sfoara dar nici de niste poale-n brau…..calde

  202. 202
    Gigel Says:

    E bine e f.bine te ateptam sa ne vedem si cred ca ne vom descurca noi niste tarani din Moldova.Multumim pentru aprecieri.Patroana pensiunii este vecina adica fiica mea.

  203. 203
    elena b. Says:

    dragii mei ….tzarani din minunata Moldava…….suntem atat de dornici de liniste si romanism e greu pana ajungem la voi dar facem cu schimbul la volan eu si tata , mai intai vom pleca spre Banat….Cazane si poate spre dvs, dar timpul este f scurt , incep cursurile, mama este in inv. iar eu mai am doar 2 sapt conc. , ai mei sunt incantatzi de relatzia cu dvs, care se poate realiza si spre noi spre buc va asteptam cu mare drag, bunicule am vazut cateva secventze de dim din aceasta lamentabila emisiune, pacat de moderatoare si de conditziile create, invitatzii….Valentima-Andrei sub orice critica si prezentare, doi indivizi complet….anapoda, ea o roma fara niciun pic de farmec cu o fatza de baba cloantza, el un maimutzoi venit cu discursul invatzat de acasa dar pus in gura de mneaei, scuze bunicule dar nu am suportat-o de la inceput, pe el eu il cunosc este pregatit si lucreaza la firma la Tziriac dar bunicule….pacat ca a cazut in mrejele acestei femei …..auuuu ce am mai scris dar m-am odihnit in ac dm noapte linistita si stand pe prispa casei luatzi si pentru noi o …gura de aer , asa ca la munte va sarut cu drag si respect, multa sanatate de la parintzii mei

  204. 204
    alyna Says:

    bravo imi place de voi va sta fb impreuna :*:*::X:X

  205. 205
    Gigel Says:

    Alyna mai ai de zis ceva?Asa procedeaza oamenii civilizati fiecare cu parerea lui si se ajunge la consens.Nu sint suparat pe tine pentru toate ce ai scris despre mine,cine le citeste isi da seama a cui e (galagia)si cine a gresit.Toate bune si sa-ti mearga bine.

  206. 206
    elena b. Says:

    stimatzi organizatori nu credetzi ca nea-tzi suprasaturat cu aceste mutre acre, constipate dupa grimasele V.?OARE MAHALAUA SI LIPSA DE BUN SIMTZ , nici pana acum nu v-au dat de gandit/ ? totzi privitorii dvs atat cei mari cat si cei mai tineri parca am vrea sa ne clatim ochii si urechile cu scene si dialoguri mai elevate, atzi adus pentru inceput ce a fost mai de proasta calitate, deci inceputul isi lassa amprenta asupra concursului in viitor , o pereche sub orice critica si fara viitor dupa cat se vede din comportamentullui A, este atat de sictirit privind logoreea V , IAR pUICA ET COMP. sunt de coma, aspecte care ar trebui uitate si personagii asisderea ….pacat ca nu mai avem un Caragiale, salut familia……..Gigel dar si pe Alina,

  207. 207
    aman Says:

    mi se pare normal sa faci ce simti si sti ca e mai bine pt tine,asa au simtit,nu degeaba au luat aceasta hotarare,inseamna ca ceva nu a mers in relatia lui andrei cu silvia care se pare ca chiar era ceva in neregula de cand au cerut sa iasa afara din casa,mie chiar nu imi placea silvia si e f bine ca au ales sa fie impreuna andrei cu valentina,si asa andrei a zis ca ar fi intrat in casa sezonul trecut pt veronica ca i-a placut de ea,deci ii plac fetele vulcanice,si el are vocabular dezvoltat,vorbeste mult si cu cap si valentina vorbeste mult dar vulcanic si el o poate tempera,se potrivesc,imi place.

  208. 208
    alexandra Says:

    vreau sa spun ca ma bucur tare mult ca andrei si valentina au format un cuplu valentina nu te lasa doborata de criticile , celor din jurul tau atata , timp cat al ai pe andrei de partea ta nu-ti mai tebuie nimic , va pup pe amandoi si va sta bine impreuna , sa va iubiti va doresc multii ani impreuna si multa dragoste viti tari

  209. 209
    elena b. Says:

    buna ziua Alexandra….. cum crezi ca aceasta pretzuita de tine se va lasa doborata , cand ea are mitraliera la purtator cred ca te-ai convins ce frecventza are …..mitraliaza tot fara sa spuna nimic , da din buze cu o viteza …… Andrei se uita catre ea si poate ca se intreaba…..cum oi mai scapa eu de tirul de nestavilit, nu tzi se pare ca intre ea si Silvia este o diferentza de nemasurat ca fizic, educatzie, bun simtz? te rog sa fii impartziala si nun partinitoare

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free