Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina


silvia-andrei-si-valentinaO stire soc circula de curand pe internet. Andrei si Silvia, fostii concurenti Nora pentru mama 5, s-au despartit din data de 31 mai. Motivul despartirii din spusele Silviei se pare ca este Valentina, cu care Andrei formeaza in prezent un cuplu.

Andrei a marturisit ca a avut sentimente pentru Silvia, dar ca in prezent nu mai exista nimic intre ei, iar motivul despartirii in opinia lui este faptul ca Silvia i-ar fi recunoscut ca ar fi gresit in mai multe privinte.

In ceea ce priveste relatia cu Valentina, cu riscul de a fi criticat, Andrei a recunoscut “Sunt cu Valentina”.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

209 comentarii la “Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina”

Pages: « 21 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    Florentina Says:

    e vai si amar de ei…
    i-am vazut in gara la sinaia de mana weekendul asta
    nu sunt potriviti deloc
    sunt mici de inaltime…iar el devine rotofei iarasi.
    valentina e chiar uratica si anosta
    cu daniela se potrivea fraierica asta neexperimentat

    sa fiti nefericiti

  2. 69
    Gabi Says:

    CE SUPERBI SUNT ANDREI SI VALENTINA IMPREUNA IN POZELE DE LA BUSTENI….. se vede ca se plac ;) bravo lor

  3. 68
    vioculm Says:

    Andrei…. unde-i carte multa…..e si mai multa prostie …. noi prietenii tai suntem dezamagiti daca aceasta este alegerea ta

  4. 67
    aniela Says:

    nu m-am asteptat,sa se desparta,dar nu ne putem baga pe viata lor.imi sunt dragi toti 3.le doresc tuturor sanatate.

  5. 66
    andy Says:

    mai gabi …..get a life, tata! daca tot ti-i draga curvette de ce n-o cauti s-o iei tu?in rest, esti un personaj patetic care sta toata ziua pe net si repeta aceleasi si aceleasi lucruri…

  6. 65
    Gabi Says:

  7. 64
    Loneta Says:

    Silvia si-a facut-o singura, s-a bagat pe gatul lui Andrei desi stia ca nu prea o place baiatu, ea prea insistenta. Eu am zis de la inceput ca Andrei nu o iubeste pe Silvia, se vedea cu ochiul liber. Ma bucur pentru Valentina, ea chiar a primit premiul cel mare si ce a cautat, pe Andrei .BRAVO VALENTINA+ANDREI.

  8. 63
    Gabi Says:

    cele cateva care vb de rau pe Andrei …trebuie sa afle ca nu era casatorit cu imatura de Silvia, e dreptul lui sa puna punct unei relatii..

    era si firesc ca Andrei sa se indrepte spre Valentina afara, o fata frumoasa, matura in gandire cu personalitate puternica la fal ca si Andrei.

  9. 62
    mariana Says:

    e urat din partea lui Andrei ce a facut. Este un om josnic, se considera foarte destept nu-i suporta pe cellalti care sunt mai buni decat el cum este Silvia de ex , nu a stiut sa o aprecieze pe Silvia si nu-i plac fetele cinstite ci c…..e si asta e. Ata dupa ac,petec dupa sac.

  10. 61
    Maria Says:

    ca sa va treaca socul provocat de Andrei si Valentina,apare o veste frumoasa.Elena marturiseste pe fb ,ca s-a intors din vacanta cu Alin,sunt bine impreuna si au avut parte de clipe minunate.Eu in timpul concursului nu l-am placut pe Alin,crezandu-l fals.Acum se dovedeste ca m-am inselat,imi cer scuze si le doresc multa fericire impreuna

Pages: « 21 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free