Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina


silvia-andrei-si-valentinaO stire soc circula de curand pe internet. Andrei si Silvia, fostii concurenti Nora pentru mama 5, s-au despartit din data de 31 mai. Motivul despartirii din spusele Silviei se pare ca este Valentina, cu care Andrei formeaza in prezent un cuplu.

Andrei a marturisit ca a avut sentimente pentru Silvia, dar ca in prezent nu mai exista nimic intre ei, iar motivul despartirii in opinia lui este faptul ca Silvia i-ar fi recunoscut ca ar fi gresit in mai multe privinte.

In ceea ce priveste relatia cu Valentina, cu riscul de a fi criticat, Andrei a recunoscut “Sunt cu Valentina”.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

209 comentarii la “Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina”

Pages: « 21 … 17 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

  1. 120
    Gigel Says:

    Da Alina am vazut partile rele ale lui Alin care ne aratat fundul un baiat civilizat cu trei facultati la 24 de ani si un vocabular dela tara nu de un baiat cult.Restul vorbarie ,fiecare cu pacatele lui.

  2. 119
    elena Says:

    discriminare……… cred ca tzi-ai dat seama ca atat Alina cat si….Elena ,eu, ne-am intalnit si virtual ne-am cunoscut pe aceste foi deci ……

  3. 118
    elena Says:

    totusi te salut de la……..km 0 ALINA ?????????????

  4. 117
    elena Says:

    nici chiar asa, crezi ca mai suntem la varsta…….imi iau jucariile si plec! consider ca suntem oameni in toata firea si avem discernamantul varstei, sunt schimburi de oareri nu indicatziieste un blg. fara dulcegarii, matrim., mahalagisme, manele si cum zici NIMIC MAI MULT!!!!!!!!!

  5. 116
    alina Says:

    gigel,credeam ca nu mai poti sa ma sochezi cu nimic,dar uite ca o faci.normal ca stiu ca substantivele proprii(bucuresti,etc)se scriu cu majuscula,asta e la mintea gainii,dar,in general,lumea nu respecta regula asta in scrierea rapida de pe net(mess,forumuri,blog-uri,etc).sau sa nu-mi spui ca tu stai sa dai caps de fiecare data cand vorbesti cu cineva pe net…de fapt,cand scrii doua vorbe,cum faci tu,poate stai sa dai caps,dar eu scriu f mult intr-un timp scurt,n-am timp prea mult de stat pe net,asa ca ma consider scuzata.mie nu-mi mai trebuie scoala,stai linistit,am destula,iar asta cred ca se observa.cat despre gramatica,o stapanesc perfect,nu ai sa gasesti greseli gramaticale in comentariile mele,dar asta poate confirma numai un cunoscator.eu nu stau sa ma leg de greselile tale(care,apropo,sunt destul de multe si sunt greseli cauzate de lacune,nu de scriere rapida).nu-mi pierd vremea cu asa ceva,dar stai linistit,te inteleg,nu ai de ce sa te legi…ca vad ca discutii argumentate nu prea poti sa porti.in fine…
    legat de comentariul in care iti plangeai de mila ca tu esti bun si eu te jignesc,sunt nevoita sa-ti atrag atentia ca tu ai fost cel care a jignit,mi-ai zis mie si mariei ca avem vocabular “infect”,asa ca daca ti-am expus eu unele pareri de ale mele despre tine,nu inseamna ca te-am jignit,nu o mai lua in tragic.oricum,eu niciodata n-am avut un vocabular infect si nici nu o sa am,nu-s ca preferata ta,valentina,sunt alt gen de om,nu ma caracterizeaza mahalaua,vulgaritatea sau limbajul trivial.relaxeaza-te,nu te jigneste nimeni,nu mai exagera.in schimb,tu,daca esti baiat/barbat,ai demonstrat ca nu prea stii sa respecti femeile…pa,du-te fara grija,cu mine sigur nu o sa te “vezi” la nora pentru mine,nu am de gand sa urmaresc emisiunea.conversatii placute iti doresc si sa incerci sa fii si putin obiectiv pe viitor,nu doar subiectiv,deoarece toti avem si parti bune,dar si parti rele,nu exista perfectiune nici macar in cazul preferatilor tai de la npm.poti sa-i sustii,dar e bine sa le vezi si partile rele.

  6. 115
    Gigel Says:

    Multumesc ELENA si Alina PENTRU INDICATIILE PRETIOASE.atit SI NIMIC MAI MULT.Ma mut pe Antena 1. ca aici e discriminare.Pa fetelor.Ne vedem la nora pentru mine.

  7. 114
    Gigel Says:

    Multumesc Raluca Neagu pentru ingaduinta.

  8. 113
    elena Says:

    dupa umila mea parere cred ca nu d-ta esti acela …..si nici eu, care sa apreciem ….CHESTIA CU SCOALA ITZI TREBUIE SI TZIE ……..trebuie sa alergi f mult ca sa ….o prinzi pe Alina si cred ca nu mai ai varsta sa iei startul….. pun capat lectziilor de A B C- dar

  9. 112
    elena Says:

    Gigel, la lectziile A B C -eului si d-ta ai cam lipsit iar acest SAC este cat se poate de infantil. Cred ca tzi-ar prinde bine sa te adaptezi – daca …..consideri de bun augur,la nivelul acestui blog , al celor care posteaza aici , sa ai…. succesuri dar si inspiratzii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  10. 111
    Gigel Says:

    Alina chestia cu scoala iti trebuie si tie ca Bucuresti se scrie cu B mare Sic team prins.

Pages: « 21 … 17 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free