Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina


silvia-andrei-si-valentinaO stire soc circula de curand pe internet. Andrei si Silvia, fostii concurenti Nora pentru mama 5, s-au despartit din data de 31 mai. Motivul despartirii din spusele Silviei se pare ca este Valentina, cu care Andrei formeaza in prezent un cuplu.

Andrei a marturisit ca a avut sentimente pentru Silvia, dar ca in prezent nu mai exista nimic intre ei, iar motivul despartirii in opinia lui este faptul ca Silvia i-ar fi recunoscut ca ar fi gresit in mai multe privinte.

In ceea ce priveste relatia cu Valentina, cu riscul de a fi criticat, Andrei a recunoscut “Sunt cu Valentina”.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

209 comentarii la “Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina”

Pages: « 21 20 19 18 [17] 16 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

  1. 170
    elena b. Says:

    este August 15 , SANTA MARIA, pentru voi sarbatoritzilor sanatate, noroc si sa traitzi multzi ani, sa avetzi impliniri asa cum vi le doritzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 169
    Mari Says:

    Andrei ne-ai pacalit pe toti! Ma bucur ca ati iesit amandoi fara sa castigati nimic.(tu si Valentina) Exact cum meritati.Asumati-va criticile, perversilor!

  3. 168
    alina Says:

    ania,mie nu mi-a placut niciodata nici andrei,nici silvia,nici valentina,dar ca orice om cu principii si moralitate,nu am putut sa nu fiu uimita si revoltata de ce au fost in stare sa-i faca cei doi silviei,chiar daca ea nu s-a numarat printre preferatii mei.
    da,andrei nu a placut-o niciodata pe silvia,nu i-a placut nici fizicul ei,nici tonul ei,nici obiceiurile,nici comportamentul si toate astea i le-am zis si eu silviei cand am intrat in direct,dar si multi altii,insa andrei a mintit de fiecare data ca nu-i asa,ne-a contrazis mereu pe cei care ii spuneam aceste lucruri silviei.el trebuia sa fie cinstit si sa nu o minta,sa recunoasca,sa nu o deruteze.chiar daca pe materiale ii facea diverse reprosuri,in emisiune in direct,andrei spunea mereu ca el o iubeste pe silvia si ca o place asa cum e.daca era barbat,i-ar fi spus in fatza ca nu-i place nimic la ea si i-ar fi cerut sa se desparta,nu ar fi tradat-o miseleste cu valentina.repet:nu poti sa-ti cladesti fericirea pe nefericirea altuia.nu l-ar fi obligat nimeni sa ramana cu silvia daca a descoperit ca o place pe valentina,dar ar fi trebuit sa procedeze ca un domn,ca un barbat adevarat,sa-si asume decizia si consecintele ei,nu sa tradeze,sa minta si sa se prefaca.nu uita ca el ii transmitea mereu silviei ca o iubeste si ca ii e dor de ea in perioada in care se pare ca era deja cuplat pe ascuns cu valentina.asa ceva nu se face.si mai facea si pe hartuitul si spunea ca valentina ii face avansuri si el e sfant si imaculat.ipocrizie totala!
    concluzia e ca andrei nu e judecat pt ca s-a indragostit de alta,andrei e judecat pt ca nu a fost cinstit cu silvia,a inselat-o si a mintit-o in loc sa aiba barbatie suficienta sa puna capat relatiei intr-un mod civilizat si demn.iar valentina e judecata pt ca nu a avut scrupule si i-a facut avansuri unui barbat cuplat.daca era o femeie cu principii si moralitate,nu ar fi intervenit intr-un cuplu.sau daca s-a indragostit chiar asa total si iremediabil de un barbat luat,fara voia ei,macar sa-i fi spus lui sa puna capat relatiei cu silvia si abia apoi sa-l accepte,nu sa se joace de-a “amanta”.oricum,pt mine,”indragostelile” valentinei nu prezinta credibilitate pt ca le-a facut avansuri tuturor baietilor din casa,a incercat cu absolut toti,cu exceptia lui costi.doar ca andrei e singurul pe care a reusit sa-l prinda.asa ca asta nu-mi pare a fi mare dragoste din partea ei,ci disperare de a se cupla,indiferent cu cine.
    in fine,fiecare cu parerea lui,npm5 s-a terminat,nu mai are rost.e clar ca fiecare ii sustine pe cei in care se regaseste,deci daca iti place valentina inseamna ca o aprobi si esti ca ea,asa ca nu are rost sa mai lungim discutia.preferata mea a fost elena si sunt mandra ca in unele privinte sunt ca ea,dar voi fanele unei distrugatoare de relatii fara scrupule,nu stiu daca aveti de ce sa fiti mandre…sau poate voi considerati ca aveti…valentina a vrut sa i-l sufle si pe sergiu cristinei,deci e clar ca nu se da in spate de la nimic daca i se pune pata pe vreunul,nu mai tine cont nici de prietenie,nici de moralitate.pt expresia “esti pe dinafara” nici macar nu te mai critic,esti fana valentinei,e de inteles…totusi,civilizeaza-te…

  4. 167
    alina Says:

    gigel,daca e sa vorbim despre cine si ce merita,tu esti cel care nu meriti nici macar un cuvant din partea mea,nu esti demn de atentia mea.te-ai bagat in seama cu mine ca un penibil de la primul meu comentariu pe acest blog pana la ultimul,chiar daca ti-am repetat mereu sa ma lasi in pace,ca nu vreau sa vorbesc cu tine.ma deranjezi,ma obosesti,ma plictisesti,ce nu intelegi?hartuieste pe altcineva,eu o sa te ignor de acum incolo.nu ma intereseaza absolut deloc sa conversez cu unul ca tine,m-ai plictisit destul,LASA-MA-N PACE,OMULE!am incetat sa mai intru pe acest blog tocmai pt ca detest sa fiu nevoita sa-ti mai dau vreo replica.nu ma cobor la nivelul tau,nu te mai baga in seama.am intrat pe acest blog pt a-mi spune parerile legate de npm,nu pt a fi agasata si hartuita de unul care insista sa se bage in seama si sa ma deranjeze mereu.poate de asta sunt f putini oameni pe blogul asta,probabil i-ai gonit tu pe toti.repet:cel mai destept cedeaza,adica eu.
    la revedere tuturor si o vara frumoasa in continuare :)

  5. 166
    elena b. Says:

    imi place cum a pornit acest sait , npmine, cei pe care i-am citit pana acum m-au incantat, contzinutul si exprimarea comentariilor sunt o placere, sper sa fiu si eu adoptata de dvs. bunicule …….help!!!!!!!!!!!!!!! o Duminica asa cum v-o doritzi ,

  6. 165
    elena b. Says:

    hei….bunicule, sa traiesti intr-u multzi fff multzi ani dar esti un bunic pe …cinste, de nepotzi frumosi nu ma indoiesc dar…cumintzi……..cu un asa bunic vervos , dar sa lasam bunicismele si eu sunt nepoata dar numai de o bunica, acum, batrana foarte 82, dar frumoasa in felul ei si calda ijn sinea ei , itzi doresc si tzie dar si bunicii ce-tzi sta alaturi varsta bunicii mele si un adaus de multzi ai……imi place sa stau la taifas cu tine esti caustic dar si realist , plin de umor si fff galant cu d-nele , am observat, deci asa cum zicea fiul …cuiva cand era mic….TZI-A PLACET ,sa ne sfadim pe aceste foi si la NPM , eu nu prea dispun de timp dar ma descurc, nu as vrea sa pierd dialogul cu Alina , o vreau si o rog sa ni se alature , am intrat si eu la NPM dar nu prea ma descurc pentru inceput , , blandetze a fost amabila si m-a ajutat pentru inceput dar te salut ….bunicule……..CE TANAR ESTI parca asa se zicea undeva, am uitat unde o zi buna de Duminica

  7. 164
    elena Says:

    si cum……tzi-au….placeat.. asa ar zice un tatic de nepot, pozele concurentzilor din plimbareala pt agatzarea unor catindatzi la capatuiala?

  8. 163
    elena Says:

    stimate,,,,,,bunic , daca-i bal , bal sa fie, sait-ul cel nou pare sa aiba altfel de fatza fara sarmale , potai , tzucaturi si alte dulcegarii domestice, vezi ca si eu sunt o nepoata destul de …rea dar parca nu prea ne mai prinde asemenea indeletniciri domestice , hai sa fim mai…telectuali, salutari de la ….nepoata dar si o ceasca de cafea zdravana ca am vazut ca-tzi place

  9. 162
    elena Says:

    mult stimat si fericit bunic sa traiesti intr-u multiz. multzi ani sa te bucuri de minunatzia de nepotzi sa-i vezi mari si….sa-tzi dea un pahar cu , hai sa zicem, apa , atunci cand va fi……. nu mai dezamagit si eu am bunici , imi suntetzi dragi pt sfatosenia dvs. pentru tineretzea care o avetzi in fire , asa ca stimate …bunic , hai sa ne punem la sfat chiar aici sau dincolo unde am intrat si eu dar in limita timpului care-l am liber , parca as intrevede cine…esti si ma bucur daca ar fi asa , ALINA hai sa trecem peste aceste mici divergentze , totul este virtual , sa ne luam asa cum suntem mai ales ca acest concurs este atat de controversat , sper ca acel nou va fi fost facut cu mai multa responsabilitate si mai multe pretentzii din partea org . in ceeace privesc aspectul si pregatirea concurentzilor , DA?

  10. 161
    ildico Says:

    o stire chear sok .dar daca ei se iubesc asta este,silvia e o fata f frumoasa si finuta isi va gasi si ea alt baiat,dragoste cu forta nu se face

Pages: « 21 20 19 18 [17] 16 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free