Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina


silvia-andrei-si-valentinaO stire soc circula de curand pe internet. Andrei si Silvia, fostii concurenti Nora pentru mama 5, s-au despartit din data de 31 mai. Motivul despartirii din spusele Silviei se pare ca este Valentina, cu care Andrei formeaza in prezent un cuplu.

Andrei a marturisit ca a avut sentimente pentru Silvia, dar ca in prezent nu mai exista nimic intre ei, iar motivul despartirii in opinia lui este faptul ca Silvia i-ar fi recunoscut ca ar fi gresit in mai multe privinte.

In ceea ce priveste relatia cu Valentina, cu riscul de a fi criticat, Andrei a recunoscut “Sunt cu Valentina”.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

209 comentarii la “Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina”

Pages: « 21 20 [19] 18 17 16 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

  1. 190
    elena b. Says:

    este ingrozitor de cald si untrafic , ca mai bine vii pe jos, sara buna…..bunicule , este ora 20 si sunt peste 30 gr. trimite-mi si mi intr-un recipient minunatul aer de munte dar si un butoias cu apa de izvor, nu am urmarit nicio emisiune , cred ca nu am pierdut prea mult, de fapt si de..drept au acelasi profil , iar comentariile de pe for. sun jalnice, intretzinute de persoane care nu au niciun fel de discernamant, citeste-le si tu si convinge-te de cat sunt de searbade , chiar vulgare , nu sunt o snoaba , am tangentza zilnic si in garzile de noapte cu fel de fel de oameni, poate ca de aceea sunt o dura chiar prea dura la anii mei , tzi-am facut capul tzandari bunicule , dar sunt asa de obosita ca ma razbun pe tastatura asta si pe nervii tai, o seara buna bunicule tzie si la ai tai

  2. 189
    Gigel Says:

    Am vazut emisiunea de astazi al Niculinei este acelasi format dar in casa noua,e mult mai buna ca Gabriela care este mai increzuta ca inainte cu bunele ei prietene am vazut ceva frinturi dar cred ca nu am sa ma mai uit.Mirela va avea 2 emisiuni pe zi.Asteptam cu incredere.P.S. Am facut eroare la postarea anterioara.

  3. 188
    Gigel Says:

    Am vazut emisiunea de astazi al Niculinei este acelasi format dar in casa noua,e mult mai buna ca Gabriela care este mai increzuta ca inainte cu bunele ei prietene am vazut ceva frinturi dar cred ca am sa ma mai uit.Mirela va avea 2 emisiuni pe zi.Asteptam cu incredere.

  4. 187
    elena b. Says:

    o dimineatza ….ca la munte dar si o zi cu iz de brad, Gigele oare si em Niculinei nu-i tot un fel de …codoseala? scuze dar termenul este absolut romanesc, de pus la inima nici pe departe , noptzile noastre ale celor care ne luptam alaturi de D-zeu pentru vietzile pe care unii nu stiu sa le pretzuiasca sunt la foc continuu, parca mi s-a cam facut lehamite de aceste emisiuni atat de ridicole, la care muncesc o armata de oameni iar conditziile creeate sunt mai mult decat ff bune , macar de ar alege ceva de soi , dar nu prea vin aici decat atuncib cand se ratacesc , ca deobicei am scris o multzime ….. acum bag nasul in perna ….noapte buna , la 9 de dimineatza.

  5. 186
    Gigel Says:

    La noi la munte e racoare cu toate ca se ajunge si la 3o de grade ziua dar
    dimineata este 11-12 grade si seara e iarasi racoare.A venit iarasi Niculina cu emisiunea ei,este mult mai buna decit haloimosul Gabrielei.Ei au vrut sa ia fata Mirelei si au inceput mai devreme.Elena fii calma sa nu mai ai cosmaruri,nu pune la suflet toate mizeriile unora.

  6. 185
    elena b. Says:

    acum pun capul in perna , am avut o noapte de cosmar,

  7. 184
    elena b. Says:

    buna dim , ,ziua buna si linistita ca de calduroasa ……nu stiu de pe unde esti poate la voi mai adie cate o boare, da Gigele nu am vazut decat la inceput 1o ‘ nu merita , dar sunt fff intrigata de conversatziile de pe for. sub orice critica , un nivel care ar trebui banat imediat, sau o foaie pt matrimoniale speciale pt. cei si cele care au familii si vor o variatzie in…program, regretabil, nu mai zic, ca for a devenit o carte de bucate cu iz de varza, ardei umplutzi , sarmale , parjoale etc. mai lipseste conopida si carnatzii oltenesti , OARE ACESTA ESTE ROLUL ACESTUI FORUM? scuze m-a cam luat apa dar poate ma citeste si pe mine cineva cu cadere in TV, sunt si foi pe care le abordezi cu placere, imteres si comunicare dar ….gata m-am racorit scuze pentru cele scrise dar dupa mine ac. pagini au cu totul alta menire

  8. 183
    Gigel Says:

    E frumos cald si nu e nevoie de umbrela,imi place normal cei dragi chiar si de Alina. AM INCEPUT A POSTA LA NOUA EMISIUNE CE VA VENI cit despre emisiunea lui Gaby e o timpenie pe ici pe colo,totul e pe bani multi si cu momeli suna fraiere ca si asa nu cistigi nimic si urmareste publicitatea la asta se referera aceasta emisiune,si comentariile pe facebook sint neinspirate.

  9. 182
    elena b. Says:

    da Gigele , noi doi si o…….forumeala – in loc de umbrela- sa vedem ce va fi cu acea-mireasa pt fiul meu- cred ca si aici va fi aglomeratzie si sper sa fie comentarii de calitate , realiste si fara apostrofari la useri, itzi plac controversele dupa cate vad , ai dreptate , deci sa adunam bunele si relele ……nu vezi ca tot la noi vin? o zi buna si tzie cat a mai ramas din ea , tzie si celor dragi tzie

  10. 181
    Gigel Says:

    Elena si din citi am fost aseara am ramas numai noi doi. Ma refer la cei ce scriu pe acest site. Toate cele bune sa se adune cele rele sa se spele.O zi buna.

Pages: « 21 20 [19] 18 17 16 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free