Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina


silvia-andrei-si-valentinaO stire soc circula de curand pe internet. Andrei si Silvia, fostii concurenti Nora pentru mama 5, s-au despartit din data de 31 mai. Motivul despartirii din spusele Silviei se pare ca este Valentina, cu care Andrei formeaza in prezent un cuplu.

Andrei a marturisit ca a avut sentimente pentru Silvia, dar ca in prezent nu mai exista nimic intre ei, iar motivul despartirii in opinia lui este faptul ca Silvia i-ar fi recunoscut ca ar fi gresit in mai multe privinte.

In ceea ce priveste relatia cu Valentina, cu riscul de a fi criticat, Andrei a recunoscut “Sunt cu Valentina”.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

209 comentarii la “Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina”

Pages: « 21 20 19 [18] 17 16 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

  1. 180
    elena b. Says:

    si daca tot am pus gand rau acestei pagini……pentru cel mai prolific si inversunat forumist cu ocazia revenirii pe f. npm, gandurile mele bune si intr-u multzi ani de viatza cu sanatate!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 179
    elena b. Says:

    da……; MIREASA PENTRU FIUL MEU; parca suna intr-altfel, este noul dar cred ca si ultima gaselnitza pt nora pt. mine

  3. 178
    elena b. Says:

    Da , cineva scria pe buna dreptate ca……emisiunea s-a nascut moarta oare aceasta…vedeta nu mai are simtzul ridicolului???????????????? eu am o lege in sinea mea FERESTE-TE DE RIDICOL atat in comportament cat si in felul de a te prezenta

  4. 177
    elena b. Says:

    o buna dimineatza tuturor , oriunde va aflatzi , Gigele – bunic , intr-adevar am prins din zbor putzin dintr-unepisod cu Gabi , este de necrezut cum tv-eurile pot servi asemenea emisiuni spre ….educatziunea tineretului si delectarea si instruirea celorlaltzi muritori de rand, da am intrat si eu pe f , dar timpul meu este fff limitat, dar ac. f este pt mine o variatzie in program si este un mnijloc de a cunoaste oameni virtual de toate varstele si din toata lumea, bunicule ….sunt din zona campiei sudului , oras mare , mare mizerie, mare coruptzie, mare ……..tot ce poate fi mai rau, o zi buna

  5. 176
    Gigel Says:

    Elena o intrebare indiscreta din ce zona a tarii esti?Ne mutam la Antena 1 Emisiunile Gabrielei sint o plictiseala si fara apetit din partea telespectatorilor..Nu mai e La Gaby cea fost la Npm.5,Prietenele mele ni e emisiune de urmarit.

  6. 175
    elena b. Says:

    Hei…..bunicule , la ….jumate de zi , buna ziua, da imi plac comantariile de la n p mine, dece i-o fi zis asa, cu totul alta atm. fatza de for. npm5, dar hai ca incerc sa intru si eu cu doua vorbe, sa stii ca sunt o furnicutza harnicutza……….

  7. 174
    elena b. Says:

    pentru….Mari, ANDREI NU A PACALIT PE NIMENI S-A PACALIT PE EL INSUSI, a cedat la insistentzele V care vazandu-l singur a fost un vanat sigur pt. ea care a incercat slabiciunea la totzi baiatzii din conc. si mai e ceva sa nu uitam ca Andrei , ca totzi baietzii venea dupa o abstinentza de 9 luni, a gasit o rezolvare fff calificata in prezentza V.

  8. 173
    Gigel Says:

    Elena nepoata lui bunicu chiar imi pare bine de felul cum gindesti se cunoaste ca ai cei 7 ani de acasa si esti educata.Ne gasim la nora pentru mine.Am vazut emisiunea lui Ok dela canal d, e apa de ploaie daca dai telefon cistigi o tigaie cred ca miine va da o bricheta cu bunele ei prietene.Despre Alina nimic nici de bine nici de rau,am incercat si nu am reusit sa o conving ca adevarul e la mijloc si ea nu vrea sa cada la pace.Sa ii fie numai bine.

  9. 172
    elena b. Says:

    aaa si inca ceva……..Andrei cred ca ai fost socat de aparitzia atat de dragalasa , feminina si plina de bun simtz a Silviei , ai facut oare o comparatzie cu ce ai ales….pana ai cules?

  10. 171
    elena b. Says:

    nu-mi face deloc placere sa postez pe foaia acestor doi …….dar nu stiu alt loc …..ii reneg totalmente

Pages: « 21 20 19 [18] 17 16 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free