Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina


silvia-andrei-si-valentinaO stire soc circula de curand pe internet. Andrei si Silvia, fostii concurenti Nora pentru mama 5, s-au despartit din data de 31 mai. Motivul despartirii din spusele Silviei se pare ca este Valentina, cu care Andrei formeaza in prezent un cuplu.

Andrei a marturisit ca a avut sentimente pentru Silvia, dar ca in prezent nu mai exista nimic intre ei, iar motivul despartirii in opinia lui este faptul ca Silvia i-ar fi recunoscut ca ar fi gresit in mai multe privinte.

In ceea ce priveste relatia cu Valentina, cu riscul de a fi criticat, Andrei a recunoscut “Sunt cu Valentina”.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

209 comentarii la “Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina”

Pages: « 21 … 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

  1. 130
    elena Says:

    SFAT PENTRU UN PRIETEN,,,,,,,……………demnitatea este o mare calitate , stiu ca nu-i duci lipsa , deci……comporta-te ca atare………… am mai scris mai sus dar o repet ……CAND CUNOSTI UN PRIETEN ADEVARAT, SA INCERCI SA-L MERITZI, cred ca recunosti cugetarea , Alina si Gigel ………. niciun rand pe ziua de azi, eu ce citesc acum oo-8 dim.?

  2. 129
    elena Says:

    daca am facut de ras ortografia , cer scuze punetzi-o pe seama unei noptzi crancene in care lupta pt viatza este la cot cu D-zeu. Alina ramai sa-i dai replica lui Gigel

  3. 128
    elena Says:

    Gigele , cum ramane cu preferata ta, ai dus o lupta apriga cu totzi cei care nu-tzi impartasau…..adoratziunea , dar hai s-o luam si pe ea asa cum este de la mama natura, dar… cum e scrie si cum se …..forumeaza la A1, asa-i ca si acolo ca si aici este o alta atm. un alt nivel de conversatzie/ ???????????? hai sa pastram aceasta linie macar intre noi , am scris un foileton sa va zic de noapte buna?

  4. 127
    elena Says:

    o seara …buna , nu stiu la voi cum este dar la mine este sufocant, dar hai sa stam un pic de vorba ….Alina, Gigel si…..eu, si…. cred ca s-a pornit cu stg. inca de la selesctzie ori nu au avut de ubde sa aleaga ori cei care au facut-o ,incompetentzi sau s-a mers si aici pe….daca ai pe cineva undeva, imaturi ca varsta, de minte nu se mai pune problema, nerealizatzi si nepregatitzi financiar pt a intretzine o fam . o prezentza care a lasat mult de dorit, de la statul pe canapele la tzinuta si coafura, nu mai vorbesc de stratul de fond de ten simastile pe care fetele le afisau demne de arena circului, poate sunt nedreapta dar ce-i mult strica. dar ii luam asa cum sunt atat pe cei de pe ecrane cat si pe cei de care ne lovim zi de zi, Gigele lasa sentimentalismele de o parte si fi impartzial, avetzi inghetzata in congelatoare, dar o felie de pepene la rece? Alina parca baietzii sau barbatzii astia si-au cam pierdut din personalitate sau depinde si asta de varsta?

  5. 126
    Gigel Says:

    Nimeni nu e perfect cu toate ca unele se cred, defecte au avut toti concurentii,la acest concurs au venit fete(femei) care au avut relatii de ani de zile,Valentina,Elena, Iulia,poate doar Mihaiela a fost naiva,celelalte au trait cu barbati chiar si Silvia si de aici se vede ca au avut esecuri in viata sentimentala si erau frustate si deaceia au cautat pe printul Fat frumos calare -pe un cal alb.Mamele afara de Elena mama lui Valentin si ele au avut un trecut nu tocmai curat, mai ales Mara.Eu am avut preferati anume am crezut in Sorin pina a luato pe aratura,Nicusor un barbat matur dar timid.Nu am crezut in Ioan care era un copil neitarcat inca la 2o de ani.

  6. 125
    elena Says:

    Gigel….12.19 ma bucur , sunt o persoana realista mai ales ca am o meserie care ma face raspunzatoare de viatza si de moarte, gata va astept mai pe seara

  7. 124
    elena Says:

    cat a mai ramas din ziua de azi….numai bine ne citim pe seara , am avut o noapte de cosmar , alina este o parola intre doi amici iar Alina???????? ptca tzi -am simtzit lipsa , nu vrea sa recunoasca dar si lui i s-a cam facut lehamite, cam tarziu ce e drept, de conversatziile de pe for dar si de pretzioasa lui protejata pentru care la un moment dat facuse chiar o pasiune…..gresesc Gigele?

  8. 123
    alina Says:

    118elena Says:
    July 28th, 2011 at 19:03
    totusi te salut de la……..km 0 ALINA ?????????????

    nu inteleg ce vrei sa spui,elena.

    ok,gigel,vad ca partile rele ale lui alin le vezi,dar eu as fi curioasa sa-mi spui daca vezi si partile rele ale celor care ti-au fost preferati,gen valentina.eu i-am placut pe elena si alin,dar am recunoscut ca alin a facut unele greseli si ca are si el defectele lui si chiar am spus ce nu mi-a placut la el.dar tu poti sa-mi spui daca exista ceva ce nu ti-a placut la preferatii tai?despre asta e vorba aici,sa fim in stare sa acceptam ca absolut toti oamenii au defecte,chiar daca ne sunt preferati.nimeni nu e perfect.mi se pare ca tu vezi doar calitatile oamenilor pe care-i simpatizezi,iar defectele le ignori,le negi existenta,iar asta nu e bine,e gresit sa idolatrizam un om,sa ne impunem sa-l vedem sfant si imaculat,trebuie sa fim constienti si de partile lui rele,chiar daca in viziunea noastra,acel om ne merita respectul si admiratia.
    deci,ce zici?ce defecte ai vazut tu la preferatii tai?DACA ai vazut…eu sper ca ai vazut…

  9. 122
    Gigel Says:

    Elena sint deacord cu parerile tale,chiar imi place.

  10. 121
    elena Says:

    cred ca aici si la NPM A1 comentariile sunt cu totul la alt nivel este o placere sa dialoghezi si chiar virtual… CAND CUNOSTI UNPRIETEN ADEVARAT,SA INCERCI SA-L MERITZI – valiv- noapte linistita si maine cu bine.

Pages: « 21 … 18 17 16 15 14 [13] 12 11 10 9 8 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free