Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina


silvia-andrei-si-valentinaO stire soc circula de curand pe internet. Andrei si Silvia, fostii concurenti Nora pentru mama 5, s-au despartit din data de 31 mai. Motivul despartirii din spusele Silviei se pare ca este Valentina, cu care Andrei formeaza in prezent un cuplu.

Andrei a marturisit ca a avut sentimente pentru Silvia, dar ca in prezent nu mai exista nimic intre ei, iar motivul despartirii in opinia lui este faptul ca Silvia i-ar fi recunoscut ca ar fi gresit in mai multe privinte.

In ceea ce priveste relatia cu Valentina, cu riscul de a fi criticat, Andrei a recunoscut “Sunt cu Valentina”.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

209 comentarii la “Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina”

Pages: « 21 20 19 18 17 [16] 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

  1. 160
    Maria A. Says:

    Sunt total de acord cu mesajul Alinei din 3 august(ora 19.18).Bravo Alina,gandim la fel.Felul cum a procedat ma face sa cred ca ,,marele intelectual,, sta cam prost cu moralitatea!!!!!

  2. 159
    Gigel Says:

    Elena am citit cu interes toate comentariile tale sint corecte ,pe cind celelalte sint subiective si cu incredere de care nu le are.Despre mine sint un fan al acestei emisiuni mai multe sint un bunic fericit cu nepoti frumosi si cuminti cred ca acum o sa te dezamagesc,asa deci continuam la Nora pentru mine care are alt sait.

  3. 158
    Gigel Says:

    Alina ADIO.nu meriti mai mult.

  4. 157
    elena Says:

    scuze pentru logoree si pentru spatziul care l-am ocupat

  5. 156
    elena Says:

    Gigele ramai pe baricade oricine ai fi si de oriunde ai veni , n-ar fi rau sa te prezintzi…..nitzelus, numai nitzelus ca restul il punem de la noi…..sa vezi biografie gata…..ATAT!!!!!!!!!!!!!

  6. 155
    elena Says:

    buna seara , iaca-ta -ma-s cum este seara la voi? eu sunt pe baricade dar am un respiro , sper sa fiede toata noaptea , dar hai sa ma ratzoiesc la Gigel , mai omule ce atata…….ATAT , lasa-l incolo si hai la un dialog um pic mai pretentzios si cu pondere in observatzii asa cunm am pornit-o noi cei trei Doamne si totzi trei, dupa cum te-ai convins , Alina poarta discutzii elevate fara cusur si este o buna observatoare si o mai veche ………cititoare dar si…..scriitoare , a acestor for. Alina eu in limita timpului astept inceperea unui nou conc, care sper sa fie mai bine organizat si cu concurentzi care sa faca placere si interes sa-i auzim si privim , pregatitzi pentru inceput de casnicie, ca varsta , pregatire, dar si un fizic placut si mai ales 7 ani de la mama lor , nu mai vreau o Valentina, Alin, Sorin si altzi neispravitzi, eu aduc o f mare vina celor care a facut selectzia si celor care le permite abaterile care le fac pe parcurs fara a fi eliminatzi sau amendatzi ……au ce am mai scris , NOAPTE BUNA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  7. 154
    elena Says:

    dar stau sa-mi savurez o ceasca de cafea alaturi de acest colaborator decare totzi am devenit dependentzi atat acas a cat si la munca cea de toate zilele – cat o avem……..

  8. 153
    elena Says:

    ACUM….VAZUI CA-I FOAIA vUVUZELEI PE CARE EU ….O ADMIR DIN TOTZI RARUNCHII, vorba vine, alta foaie de diverse nu o fi?

  9. 152
    elena Says:

    o zi asa cum v-o doritzi , hai Gigele lasa ……ATAT-ul asta deoparte si treci la …rontzait, un rontzait la subiect si…obiect fondat pe real si fara atac la persoana …..vine npm6 dar si alte intamplari cotidiene care merita si trebuie ……rontzaite , hai ca m-am desfasurat cam mult dar in dim. de azi am liber de la comenduire, Alina oare cine este acest GiGEL , ne -a dovedit si ne in continuare ….sa ne sfadim cu mnealui? ce hram portzi don….GiGEL?

  10. 151
    elena Says:

    Ania …….atat impertinentza , lipsa de bun simtz dar si fatzarnicie …..vrei sa-mi scrii catzi ani ai? nu te lasa pacalita niciodata de asemenea …..afara -ii vopsit gardul si-nauntru=i leopardul , sau ceva mult mai rau si de o fffff proasta calitate

Pages: « 21 20 19 18 17 [16] 15 14 13 12 11 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free