Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina


silvia-andrei-si-valentinaO stire soc circula de curand pe internet. Andrei si Silvia, fostii concurenti Nora pentru mama 5, s-au despartit din data de 31 mai. Motivul despartirii din spusele Silviei se pare ca este Valentina, cu care Andrei formeaza in prezent un cuplu.

Andrei a marturisit ca a avut sentimente pentru Silvia, dar ca in prezent nu mai exista nimic intre ei, iar motivul despartirii in opinia lui este faptul ca Silvia i-ar fi recunoscut ca ar fi gresit in mai multe privinte.

In ceea ce priveste relatia cu Valentina, cu riscul de a fi criticat, Andrei a recunoscut “Sunt cu Valentina”.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

209 comentarii la “Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina”

Pages: « 21 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Gabi Says:

    Valentina e o fata super OK. la fel si Andrei. amandoi sunt niste frumosi, inteligenti care stiu ce vor de la viata….Silvia era prea imatura si oricum se vedea ca nici Andrei nu o placea. si in concurs NPM5, Andrei a ales-o pe Valentina la primele intalniri cu fetele…

  2. 29
    mia olteanu 2009 Says:

    Andrei are norocul ca nu mai cheltuie bani sa mearga la Oradea,pe Valentina o gaseste mai usor pe ruta Ploiesti-Buccuresti asteptind soferii de tir.

  3. 28
    gina Says:

    valentina este o persoana falsa si tradatoare

  4. 27
    gramaioana Says:

    sunt siderata nu imi vine sa cred ca Andrei a facut asa ceva pacat de inteligenta lui nu se potriveste cu Valentina.

  5. 26
    ionel Says:

    Luati partea plina a paharului totusi.Silvia trebuie sa-i multumeasca lui Andrei pentru ca a determinat-o sa slabeasca si sa-si schimbe look-ul.Iar Andrei daca a ales-o pe Valentina,inseamna ca se merita reciproc!

  6. 25
    elena Says:

    A FOST UN CONCURS NEREUSIT , CONCURENTZI FAR PREGATIRE ATAT INTEL ECT. CAT SI MATERIAL NEPREGATITZI PENTRU VIATZA DE FAMILIE , ADUNATZI PARCA DE LA MARGINE DE DRUM ,

  7. 24
    elena Says:

    TOTUL A FOST PREMEDITAT….PLECAREA sILVIEI DIN CONCURS INAINTE DE FINAL DE CATRE ANDREI LA INDICATZIILE SI INTRIGILE ACESTEI VALENTINE OM FARA SCRUPULE SI BUN SIMTZ , DUPA FAPTA SI RASPLATA OARE MAMA LUI ANDREI NU ARE NIMIC DE SPUS????????????????? DAR TATI CE SPUNE DE PIRANDUTZA LUI?

  8. 23
    sorella Says:

    idem andy. mi-e sila,sila,sila …Rusine acestor prefacuti Andrei ,eruditul-Valentina ,miss Piranda

  9. 22
    andy Says:

    nu pot sa cred ca sunt si unii care aproba un astfel de comportament. brevo? pt ce? ca au mintit pe toata lumea? ca au fost falsi si duplicitari? si-au batut joc de Silvia si de noi toti in definitiv. ne-au mintit in fata ori de cate ori spuneau ca sunt doar amici, ca sunt interpretari rautacioase ale spectatorilor, ale celor din casa etc etc. sa amintesc de andrei care ii facea declaratii silviei, care plangea dupa ea, care ii spunea” sa ai grija de mama”" sa ma astepti afara”…..cand el era deja cuplat cu Valentina. da cat de porc sa fii? cat de scroafa sa fii sa iei microfonul la finala si sa-i faci pe altii falsi cand tu stii prea bine ce ai facut??? cum sa te duci acasa de paste si sa-i spui silviei ca valentina se da la tine cand chestia era reciproca? s-o faci si atunci pe victima si acum cand vezi doamne silvia e de vina, datorita unor aspecte. fi-ti-ar aspectele ale naibii sa-ti fie, magarule!!!
    sa te speli pe cap cu valentina….kg ei nu te deranjeaza? dar mahalaua si tonul vocii? va meritati…doi oameni falsi, fara principii, morala, educatie sau bun simt. va intemeiati fericirea pe suferinta fetei aleia? se va alege praful de ea….mi-e sila de astfel de oameni!

  10. 21
    Flor Says:

    e bine k e mai aproape ploiestiul de bucuresti=)))

Pages: « 21 … 11 10 9 8 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free