Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina


silvia-andrei-si-valentinaO stire soc circula de curand pe internet. Andrei si Silvia, fostii concurenti Nora pentru mama 5, s-au despartit din data de 31 mai. Motivul despartirii din spusele Silviei se pare ca este Valentina, cu care Andrei formeaza in prezent un cuplu.

Andrei a marturisit ca a avut sentimente pentru Silvia, dar ca in prezent nu mai exista nimic intre ei, iar motivul despartirii in opinia lui este faptul ca Silvia i-ar fi recunoscut ca ar fi gresit in mai multe privinte.

In ceea ce priveste relatia cu Valentina, cu riscul de a fi criticat, Andrei a recunoscut “Sunt cu Valentina”.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

209 comentarii la “Stire soc! Andrei s-a despartit de Silvia pentru a fi cu Valentina”

Pages: « 21 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    Gabi Says:

    VALENTINA oricum pt multi a fost adevarata castigatoare NPM5… a fost cea mai sincera, ceilalti s-au dovedit a fi falsi in frunte cu prazarul ala de Alin :) .

    f bine a facut Valentina ca a spus din nou lucrurilor pe nume inclusiv la marea finala si le-a dat peste nas la falsi in aplauzele tuturor:)) cred ca a fost minutul de aur la KanldD ca in rest a fost cea mai proasta finala de la NPM.

  2. 49
    Gabi Says:

    ANDREI nu avea nici o obligatie fata de ea. a vazut ca nu e pt el. daca era casatorit cu ea, ANDREI poate avea o vina… dar el nici macar nu o placea pe Silvia.

    era si fiersc ca ANDREI sa se indrepte afara catre cineva mult mai frumoasa si desteapta de decat imatura aia ofticata de Silvia. VALENTINA, ASA CUM A DEMONSTRAT, E O PERSOANA DESTEAPTA, CU CAPUL PE UMERI, COMUNICATIVA, SINCERA, CU PERSONALITATE CA SI ANDREI. se potrivesc impreuna si bravo lor ca sunt impreuna afara in ciuda tutoror ofticatelor in frunte cu Silvia. cum zicea si Valentina, TOTUL SE INTAMPLA CU UN SCOP IN VIATZA….iar DRAGOSTEA ADEVARATA INVINGE INTOTDEAUNA indifernt de gura lumii ;)

  3. 48
    marry Says:

    Valentina, o fata capabila sa intretina o casatorie far pt. Andrei ma indoiesc, nu mia placut de la inceput. Valentina a avut momente rautacioase care nu au placut publicului pentru ca a vazut ca sunt apreciate pitipoancele blonde care nu au muncit o zi in viata lor sau plimbat au socializat si au stiut sa se prefaca sa castige. Mai Radule, papa lapte care esti mai lasa-ne cu Elena ta , ia-o tu ma sau nu ai firma …. ce tot o dai ca era curata ? tu nu ai vazut ce fata avea fara fard? numai bube sau ce o nai fi. Daca Alin nu o oprea atunci , bea ea in continuare si a injurat si ea chiar ultima inregistrare. S-a votat falsitatea in acest NPM 5. Elena si Andrei au fost concurentii cei mai falsi.

  4. 47
    marry Says:

    maria

  5. 46
    cristina Says:

    ce urat mai esti andreeei nu mia placut de tine preaaa corecttttttt ai foo

  6. 45
    simo Says:

    s-a vazut dupa plecarea silviei ca andrei statea tot prin preajma valentinei si invers

  7. 44
    RADU Says:

    HEI MERRY CACAMERRY NU ITI MAI SUSTII URLATOAREA????VUVUZEAUA URLATOARE CE VREA IN P.. BILE MISCATOARE MA BUCUR DIN TOT SUFLETUL CA NU AI FOST PRINTRE FINALISTII NMP5!!!CRUELLA TRAVESTITA A CASTIGAT CONCURSUL DATORITA FOSTILOR CONCURENTII NPM5 SI A LUI SERGIU!!!!!DACA NU ERA SPRIJINITA DE FOSTII CONCURENTI, NU AR FI CASTIGAT EA IN VECI VECILOR AMIN ,ACEST TIPLU!!!!. CRUELLEI II S-E POTRIVESTE DIN PLIN TITPUL DE,,MISS NORA IMPUTITUNILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ELENA A FOST N.S INCA DE LA PRIMA SAPATAMANA A CONCURSULUI.EA LE-A DAT CLASA LA MAJORITATEA FETELOR DIN CASA CU ELEGANTA,FRUMUSETEA,INTELIGENTA ,CURATENIA,SI PRIN CELE DIN URMA CINSTEA EI.CRUELLA,VUVUZEAUA URLATOARE,PUCICA ADORMITA PERPREZINTA VIUL GRAI AL PROSTIEI SI A. C….

  8. 43
    RADU Says:

    CRUELLA TRAVESTITA A CASTIGAT CONCURSUL DATORITA FOSTILOR CONCURENTII NPM5 SI A LUI SERGIU.DACA NU ERA SPRIJINITA DE FOSTII CONCURENTI NU AR FI CASTIGAT EA IN VECI VECILOR,AMIN ACEST TIPLU. CRUELLEI II S-E POTRIVESTE DIN PLIN TILPUL DE,,MISS NORA IMPUTITUNILOR.ELENA LE-A DAT CLASA LA MAJORITATEA FETELOR DIN CASA CU ELEGANTA,FRUMUSETEA,INTELIGENTA ,CURATENIA,SI CIN CELE DIN URMA CINSTEA EI.CRUELLA,VUVUZEAUA URLATOARE,PUCICA ADORMITA PERPREZINTA VIUL GRAI AL PROSTIEI SI A…..

  9. 42
    fan npm5 Says:

    bravo andrei si valentina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    sunteti niste frumosi………………iubiti-va muuuuuuuuuuuuuuuuult

  10. 41
    mari Says:

    nu cred ,iar daca este asa sunt dezamagita de andrei .valentina daca esti cu ea trebuie sa indeplinesti 2 conditii ;ori stai sa mananci bataie si sa taci ,ori pleci . eu nu cred ca a facut andrei asa ceva chiar va rog sa gasiti o posibilitate de a-i invita la kanal d sa spuna andrei care este situatia . andrei si silvia sunt 2 frumosi .sper sa fie o gluma .

Pages: « 21 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free