Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2210 2209 2208 2207 2206 [2205] 2204 2203 2202 2201 2200 … 1 » Show All

  1. 22050
    Adriana Says:

    Otlia-Magda, acum ti-am citi comentariul cu plagiatul!
    Plagiaza-ma cat vrei, nu ma supar. te iubesc !

  2. 22049
    Admin Says:

    Adriana comentariul cu un pamflet intitulat In prag de primavara a fost aprobat…trebuie sa te intorci in spate pentru ca au urmat comentarii dupa el..a ramas in urma, dar este acolo..

  3. 22048
    Adriana Says:

    Buna ziua dragele mele
    buna ziua, stimati domni,

    … o zi superba, chiar daca aici in zona mea, e putin frig!

    Nayny, bine ai revenit in casuta, imbratisari, pupici, o primavara frumoasa, tie si familiei tale dragi !
    Aseara am scris un pamflet intitulat In prag de primavara, am zis eu in loc de comentariu, fiecareia acordandu-va un numar; parca intuiam ca vei scrie, ai sa vezi… cand vei citi !
    Ma adresam fiecareia, din pacate nu l-am vazut pe site !!!!!
    …. uneori ma supar cand imi doresc ca ceva sa apara atunci cand scriu, nu e drept, nu e casuta mea, dar asta sunt eu, un pic pretentioasa !!!
    Draga mea Nely, ce faci tu cum te mai simti, lasa un rand aici? Pupici si te astept, Doamne ajuta!
    Va astept Nuty, Nina, Lucille, Violeta, Valentina, va duc dorul ….
    Otilia-Magda (vad ca mai ste cineva Magda pe site, bine-ai venit Magda doi), deci Otilia-Magda, tu scri superb, pastilele tale de ras sunt unicat, de ce-ti faci sange rau ? Esti o dulceata de fata , pupici !
    Xenia, draga mea, scri superb, zile intregi as citi, umor fin, bunatate, inteligenta, sa nu mai pleci de aici ! Pupici !
    Mariana, iubita mea argesanca, ce sa-ti mai spun eu tie ? Fara comentariile tale, aceasta casuta ar fi mai rece ! Pretuire si pupici, draga mea !
    Violeta, cand iti pronunt numele, am in fata ochilor bucuria primaverii, covor de viorele, toporasi dar si violetele de Parma de la ferestele casei mele! Sa fii iubita si fericita, ca meriti mult, pupici !
    Tllda, iubita mea, cum sa te uit pe tine, bunaciune ? Tot ce-ti doresti: muzica de calitate, imagini deosebite, o vorba frumoasa, tot se numeste TILDA; Felicitari draga mea pentru tot ceea ce faci , pupici !
    Dar Silvia? Cine poate trece cu vederea comentariile la obiect ale Silviei, cine nu se delecteaza cu tot ceea ce posteaza ea? Pupici, draga mea!
    Oare pot trece mai departe fara sa amintesc de comentariile scrise cu mult bun simt de catre Maria 65, Merry, Amalia, Raluca, Kella, Aiana ?
    Pupici dragele mele, mult succes in continuare.
    Dar Anana? O, nu se poate fara ea aici! Este o dulceata de fata care vine cu o cafeluta buna, versuri de calitate, un videoclip superb! Pupici!
    Si Ana, comenteaza superb, la obiect tot ceea ce se petrece in emisiune,
    respect parerea .
    Ah, tocmai uitam de alta argesanca mea Manuela; Manuela cind vii aici, parca aud valurile celor doua rauri Argesul si Raul Doamnei, in zilele cand vantul bate puternic si devin zgomotoase!
    Imi placi la nebunie, sanatate multa, iubire si pupici draga mea !
    Poate uit acum vreun nume din casuta, dar niciodata pe YOYO cu stilul ei inconfudabil de a prezenta situatiile din emisiune! Te pupic,draga mea!

    Despre domni, nu am decat cuvinte de lauda, pentru fiecare dintre dumnealor!

    Despre emisiune, iubitele mele mi-am spus parerea intr-o satira intitulata : Scrisoare neaprobata!
    Sunt intrutotul de acord cu ceea ce a scris Xenia, asa gandesc si eu!
    S-aveti o zi frumoasa !

    Adriana 4 martie 2013

  4. 22047
    silvia Says:

    Tilda,Otilia,Mariana-Pitesti ma bucur ca v-au placut postarile mele,in special animalutele,si eu va citesc cu mult interes si cu mult drag,va iubesc pe toate.

    Nainy,dimboviteanca mea draga ma bucur nespus ca ai revenit ! te imbratisez cu drag!

    https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/62133_444870758915496_567660457_n.jpg

    pentru tine Nainy,cu drag!

  5. 22046
    VALI_TULCEA Says:

    Buna ziua dragii mei sunt aici in fiecare zi va citesc cu drag sunt la serviciu nu vad emisiunea dar ma informati voi cand e ceva important si va multumesc pt. asta. I-mi place mama Elena, Lore,Flori dar i-mi pare rau ca nu mai vrea sa ramana si mai nou i-mi place George sper sa fie si sa ramana asa cum e sa nu se schimbe pare un baiat bun. AAAAAAam uitat sa v-a spun ca-mi place mai nou Steliana si i-mi cer scuze fata de ea si familia ei ca la inceput m-am suparat pe ea si am jignit-o,dar sincer m-a speriat intetrea ei in forta la inceput si am crezut ca are probleme cu, caputu dar vad ca s-a potolit si-mi place.Va pup.

  6. 22045
    mariana-pitesti Says:

    Tilda,ma bucur ca ai aparut.Fiecare feblete(asa cum spune Nainy),are un loc in inima mea.Atunci cand una nu apare o zi ii simt lipsa.Foarte frumoase toate imaginile.M-am servit cu o cafeluta si prajiturica.Catelusul cu pisicuta,sunt adorabile.Te pupic.

  7. 22044
    otilia/magda Says:

    Xeniaaa, superb comentariul tau, m-am amuzat ! Le ai,… ce sa mai vorbim,…esti foarte buna,…ei, de aceea semeni tu cu Nainy, care a aparut dupa 100 de ani,… Nainy e febletea tuturor ! Te pup si te astept cu asemenea ” capodopere” zilnic ! Capodopera- plagiat [ pe Adriana am plagiat-o]
    Nainy, uita-te si tu ,…citeste-o pe Xenia si spune-ne daca nu e ”geamana” ta ? Va iubesc pe amandoua foarte mult ! Va pup ! O zi buna tuturor !

  8. 22043
    otilia/magda Says:

    Buna ziua tuturor febletelorrrrrr !!! Uite cine a venit ! Nainyyyyyy, ce ma bucur ca te ”vad” ! O surpriza foarte placuta ochiului ! Te pup si te astept in fiecare zi ! Sa nu ”dispari” de tot ! Multumesc pentru like-uri pe fb, ce m-am bucurat ! pup !
    Tilda, draga mea prietena, cata grija ai tu de noi si postari superbe vin de la tine ! Te pup cu drag !
    Mariana, multumesc pentru tot :postari, aprecieri, prezenta,…te pup cu drag !
    Silvia, esti superba, cu comentariile tale, cu videoclipurile frumoase, te pup cu drag !
    Violeta, draga mea prietena, iti citesc cu multa placere postarile si ma destind cu muzica postata de tine, te pup cu drag !
    Nely, draga mea Nely, sper sa treci cu bine peste toate necazurile si sa vii aici cu veselia de altadata, te pup cu drag !
    Adriana, profesoara noastra, te citesc cu placere si interes, esti foarte ”dotata” intelectual, am ce invata de la tine si de la voi toate ! Te pup cu drag !
    Vali-Tulcea, frumoasa mea dobrogeanca, te astept aici cu mult drag si te pup pe sufletel !
    Nina, dobrogeanca mea, de ce nu mai vii ? Nu ai timp,probabil ! Te pup si te astept !
    Yoyo, fataaaa, am trecut peste ”hotare” la tine sa te imbratisez si nu ai fost acasa si nici nu mi-ai lasat acolo, un rand, o vorba,…in schimb ai niste ”colacatare” de toata admiratia, scriu superb, si le/va, citesc cu placere ! O sa mai vin cand am timp ca-mi place foarte mult de : Ioana 79, Daria, Cristina, Mayeva, Angelica, Ela, mai multe persoane, nu-mi amintesc acum, ca ma grabesc ! Pup cu drag !
    Printule, te citesc si pe fb, esti tare, bravo, le tii piept la ”dusmani”, salutare de la mare,…indepartare !
    Anana, ai niste poezii si videoclipuri superbeeee, te pup si te astept in fiecare zi!
    Xenia, multumesc pentru aprecieri, esti o dulce,…te citesc cu drag si te pup !
    Amalia, Kella, Monique,Bunicu, Paula, Aiana, Doinitza,Brita, Sorina, Intransigentul, Manuela, Nuty, Maria 65, Merry, Fane, Gogu, va pup si va astept aici !

  9. 22042
    yoyo Says:

    Servus Tildaaaa!

    Nainyyyy_________bine ai venit,te-am asteptat pana la epuizare,de ceeeee nu ai venit,de fapt nu mai conteaza acum,dar m-ai speriat al naibii,;Acum sa treci la treaba,chiar daca nici tie nu ii plac C&C nu mai conteaza;Repede pune de o postare cum sti tu

  10. 22041
    Xenia Says:

    Marea abureala saptamanala a fost de prost gust.Cand ii vezi etalandu-se pe canapele ca la licitatie si apare tartora sefa cu tinutele sale new age,parca ti-e rusine ca te uiti la asemenea filme din “cinemascopul”intaiei mame,mama mamelor votata cu 32% de intreaga tara.Toti barbatii si toate femeile traitoare pe acest mioritic plai..”cu boi”,stau sa trimita sms-ri si voteaza aceasta minunata scorneala a naturii sau contra naturii:Luminita de la capatul tunelului mintii. Cred ca ar trebui sa-i mute fotoliul scoica rosie a omniprezentei Mi-re-la in casa si sa puna un bec rosu la intrarea in vila tuturor reality-showurilor(ca reclama luminoasa of course, pentru a nimeri lume-lume la atatea chilipiruri) de la Sefanesti.Sa concedieze toti moderatorii de la celelalte reality d r a m e -uri si incepand de la publicitate,la acces in…, drept in….te pui cu….in puii….ei…si pana la teleshoping-pong , sa prezinte Mirela Vaida Boureanu aceasta omnitalentata creatie ahitecturala a naturii.
    Yoya ti-ai facut iluzii desarte,scumpa mea,DANSA nu ca nu se lasa de “iticile ei”,ba din contra le foloseste cu voluptate maxima,facand in ciuda tuturor comentariilor-Uite-asa-!
    Otilia, uite ca a aparaut si Nainy,in sfarsit o voi cunoaste si eu.Poate imi faci cunostiinta cu ea.
    Fane, iar ai punctat;ai tu un dinte pentru dUUoamna Maria. Ti-o imaginezi la striptease in patru labe cu limba strecurata printre sipcile lipsa,alaturi de nonlips Emilia,stangand de pe jos hainele lui Cornel Pasat?
    Ce menopauza? A hasait-o, a crezut ca e ceva legat de Florin cu o pauza de men.A crezut ca se ia de saracul Florin.Asa a ramas ea “mintoasa” cum o vad multi;nu stiu de unde atata minte,ca in afara de viclenie si lacomie ,nici cu lupa nu vad altceva.Au votat-o celelalte mintoase fragede:”ele stie ca mi-e drag de ele,ca le baligaresc pe la spate,o fac pentru ca “mis”dragi;ca in direct ma scot,ca o parsiva ce sunt,experienta mea de femeie trecuta printre boi si vaci,o poate confirma”.
    De precucernicul Dragos si mimoza sa, precum si celelalte “cupluri”,ca despre morti nimic.
    Bulibasarita Narcisa varata in amor nebun si adanc din prima zi cu clampaul Victorios.Cred ca l-a imbatat pe Cupidon cu vin de Dragasani si l-a trimis la cel mai clampau si fara personalitate barbat,care il va intrece pe Preacucernicul de Craiova in mestecatul cuvintelor.Scopul ei e oricum altul,dar…..e unul care scuza mijloacele.Nu-i asa?
    George cred ca e din Rpublica Basarabia,intregindu-se la Bacau cu tara muma.Accentul il tradeaza.
    Andrei-prea perfect pare,ca sa fie adevarat.Cred ca e” baiatul lui mama’,mai inlantuit ombilical ,ca si …baietelul Emiliei cel indaratnic.
    Cica,mama i-a scris felicitarea Floricicai si i-a netezit pasii spre ea.Asta da barbat.Dar,nah,are doar 23 de ani,mai are timp sa copilareasa langa fusta mamei.
    Va pup “Febletelor” Inclusiv pe ‘Febletea sefa”;daca e dupa cum o duce renumele, e o “Feblete de nota 10″.
    O saptamana insorita tuturor!

Pages: « 5994 … 2210 2209 2208 2207 2206 [2205] 2204 2203 2202 2201 2200 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free