Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2211 2210 2209 2208 2207 [2206] 2205 2204 2203 2202 2201 … 1 » Show All

  1. 22060
    yoyo Says:

    Nahhhh calareata Narcy a calcat-o pe bombeu pe vaida,ce sa faci vaido,daca tu te tragi de “”sirete”‘ cu ele;Razi de cuplurile adevarate,vorbesti mult,prost si fara rost,numai tu esti pe ecranul tv. la mpfm….deja ma infior la gandul ca vii cu tabletica si carticelele,dar mi-am pregatit un cantalau cu suc de mamaie!

  2. 22059
    Nainy Says:

    Silvica, damboviteanca mea draga si sufletista, multumesc atat pentru minunatul si catifelatul trandafir pe care mi l-ai oferit, cat si pentru urarile pe care mi le-ai facut si-ti spun sincer ca m-a emotionat pana la lacrimi gestul tau si al Tildutei. Cu mare dragoste va ofer si eu, chiar daca nu o poza cu flori (nu ma pricep sa postez asa ceva; sunt femeie batrana, nu mai pot invata si aceasta manevra, ce naiba!!!), macar respectul si dragostea mea!
    Adrienuta, ma bucur ca esti aici, ma bucur din toata inima mea atat de mult incercata in ultima perioada!. Iti multumesc pentru nota 9 pe care mi-ai atribuit-o, chiar daca, fara a fi modesta, meritam 10!. Dar poti sa te pui cu invidiosii???. (ha, ha, ha…) Adriana, am glumit!. Iti multumesc si te iubesc!

  3. 22058
    yoyo Says:

    Nainy______asa sa faci,sa ne scrii sa ne saturam de tine ca tare mult ne-ai lipsit,era cat pe CI sa ne certam;Ai vazut ce avem noi aici,pe Xenia_____e tare nebunatica,are stilul tau ;Am intampinat si eu mult problema cu pag roz,cum dadeam marunt din buze dar m-a invatat un tip de aici’[hi hi ] sa apas tasta F5 si functioneaza;Draga mea abia astept sa vad cu cine votezi,pe cine placi din acest sezon;Eu ii plac tot pe C&C(nu ca altii)si cum am ramas singura sa vaslesc contra valului m-am carat peste granita;Fataaaa E.U.-am citit dar tu te adresai colegelor mele de clasa cand eu mi-am inghetat anul;Vezi ce diriga avem?Ce sefa a clasei draguta,avem si un coleg ZORRO,care seamana cu ala din film,cum il deranjeaza ceva sau cineva pune sageata in arc si “”zdrang “” in numele tatalui;Adriana________ma bucur ca iti place stilul meu,am incercat sa -l mai cizelez,dar nah….ce sa fac daca si in viata reala ASTA sunt E.U.

  4. 22057
    otilia/magda Says:

    Nainy, da eu sunt, nu as fi putut sa pun pe altcineva la profilul meu ! M-am pozat singura cu camera foto si pentru a nu fi atacata de dusmani, nu mi-am aratat toata fata ! Sunt mai greut de recunoscut si asta e bine ! Te pup si ti-am comentariul frumos, de care imi era dor ! Cred ca ti-ai dat seama si de Xenia, care-ti seamana perfect ! Ma bucur foarte mult ca ai reusit sa vii ! Eu te astept aici, cand poti, …poate pauza va fi mai mica ! Pupici multi !

  5. 22056
    Tilda Says:

    Adriana, am asteptat,am crezut ca pamfetul”In prag de primavara” o sa apara pe pagina principala si iti voi lasa acolo cateva randuri.
    Multumesc frumos pentru cuvintele tale frumoase,iti doresc liniste in sufletul tau cald si ma bucur ca esti cu noi.

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=KRCNKIqiRos
    Valsul primaverii.

    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/374407_510223922353127_1610699718_n.jpg

  6. 22055
    Adriana Says:

    Nainy, nu lipsesc, ba chiar te-am amintit in toate comentariile mele, inclusiv cel de astazi, poate il citesti!
    Xenia, dincolo de creatie, in pamfletul In prag de primavara, eu descriu un obicei popular:
    – la inceputul lunii martie, chiar in ajun, alegi 9 nume de persoane de sex feminin, cunoscute in traditia populara sub denumirea de ” babele romanesti”.
    De exemplu: cifra 3 corespunde unei persoane; daca in acea zi ai avutr o realizare, a fost o zi frumoasa, inseamna ca numele sau persoana ( fie ea si virtuala, ti-a purtat noroc!
    Eu m-am gandit la 9 nume virtuale, zic apropiate de mine ca varsta si asa am numit zilele de la 1 la 9;
    – peste ziua a noua, mai adaugi 2 nume de fete tinere ( 10 si 11);
    In a XI-a zi, daca fiecare dintre “sufletele” puse pe lista ta, au avut ganduri curate si ti-au purtat noroc, chiar ai o mare realizare!
    Mergeti la pamflet si vedeti cum am numit cele 9 zile plus 2 din luna martie;
    Faceti si voi la fel, suntem in patru, deci mai aveti de pus cinci zile + doua, sapte !
    Probat: pana acum am avut zile superbe cu impliniri, cel putin 1 ( Nely) a fost o zi ce-mi va ramane in amintire!
    Superb mi-a mers si-n zilele de 2,3,4 , deci rezonez perfect cu numele propuse!
    Da, e adevarat, pare o prostie dar obiceiul vine de undeva de demult si se adevereste!

    Pupici, o zi buna! Adriana

  7. 22054
    mariana-pitesti Says:

    Nainy,ca de obicei,ma flatezi si asta ma bucura.Te pupic mult.Ma bucur enorm ca ai revenit.Sa nu crezi ca o spun de dragul de a spune.

  8. 22053
    Nainy Says:

    Va multumesc, “flebetelor”, pentru ca n-ati trecut neobservata “revenirea” mea!. Am reusit sa intru pentru a vedea daca usa casutei este deschisa si v-am citit comentariile, m-am bucurat enorm si v-am sorbit fiecare cuvintel pe care l-ati scris. Otilia, te-am cautat pe facebook, sper ca esti cea cu ochii mari si sprancenele subtirele, cu fruntea lata, de fata inteligenta, cu nasul superb si care, chiar daca n-ai lasat sa ti se vada gurita si barbita, oricine poate deduce figura ta de femeie frumoasa si desteapta. Te rog, daca am dreptate si aceea esti tu, spune da sau nu-mi raspunde, ai inteles? Despre like-uri nu stiu cum ti-ai dat seama ca eu am fost intrucat intru pe adresa fiicei mele, eu neavand adresa de facebook.
    Tilduta, florile pe care mi le-ai oferit m-au bucurat nespus de mult si de dragul tau le-am sarutat fiecare petala.
    Mariana, draga mea Mariana, esti activa si draguta cu toata lumea, te bucuri pentru oricine, te inristezi pentru orice absenta a uneia sau a alteia dintre noi, comentezi cu mare talent ceea ce se petrece in casa, ce mai… esti omul de baza al casutei noastre si de aceea te iubim atat de mult!
    Yoyo, tucu-i nasucul si barbita Brienutei, iar tie sufletul frumos, ma bucur ca esti cu noi ca in vremurile noastre bune!. Eu nu am reusit in aceasta perioada sa citesc mai nimic din ceea ce ati scris voi: nici nu aveam timp mult, iar cand incercam sa citesc imi aparea acea nenorocita de pagina roz care n-avea alt rol decat pe acela de a ma dezarma in incercarile de a mai continua sa va citesc sau vedeam ca site-ul nostru stationeaza si stationeaza si iar stationeaza, asa ca… In vremurile mele bune poate ca as fi trecut peste tot, dar lipsa de timp pe care am avut-o in ultima perioada nu mi-a mai permis sa astept pana reusesc sa va citesc fara a incerca de “n” ori sa scap de pagina roz si nici sa revin de “n” ori pentru a vedea daca usa casutei noastre dragi s-a deschis. Aceste motive, secundare, ce-i drept, necazurilor pe care le-am tot avut, m-au indepartat de voi, de frumusetea sufletelor si a comentariilor voastre, de prietenia noastra, de tot. V-am dus dorul, v-am simtit lipsa, dar niciodata nu v-am parasit.
    Xenia, ma bucur ca vrei sa ma cunosti: s-ar putea sa-ti plac, cum s-ar putea sa te si dezamagesc. In oricare varianta, macar pana la proba contrarie, mie-mi plac comentariile tale si faptul ca nu jignesti.
    Deduc ca Adriana si Nely lipsesc?!!! Imi spune si mie cineva ce s-a intamplat?
    Pana mai tarziu, va pup “Flebetele” mele dragi, indiferent de rasa, sex sau orientare politica!

  9. 22052
    Xenia Says:

    Adriana,
    Eu ti-am citit creatia cu suflet,cu inima,cu priceper si cu muuult talent ticluita.Ai un condei predestinat!II spuneam si Otilicai ca, creatiile voastre ar trebui adunate undeva in analele emisiunii.Cu mare placere constat, ca si Anana are bucle de creativitate frumos aranjate .
    Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va inspire,spre bucuria tuturor!

  10. 22051
    Admin Says:

    Este la pag 2239

Pages: « 5994 … 2211 2210 2209 2208 2207 [2206] 2205 2204 2203 2202 2201 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free