Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2212 2211 2210 2209 2208 [2207] 2206 2205 2204 2203 2202 … 1 » Show All

  1. 22070
    Tilda Says:

    Interesant ,intalnirea “intamplatoare” Andreei cu mama ei…..
    Am vazut pe d-na Mirela foarte revoltata pe Narcisa (em.ora 12) dar cand Cornelia lalaie,ca nu stiu,nu vreau sa raspund, cand balbaie Dragos si nu spune nimic numai vorbe goale,la fel Doamna Deci si cei 3 A,A,L…..cand nu vreau sa raspund , lor este permis??? Nu-mi este simpatica Narcisa ,dar hai sa masuram cu aceas lingura.
    Steliana iar se arunca in “hau”, a venit hotarata fata ca ea “prinde” un baiat ,numai ca baietii ne vor”dreptate”:)))) A crezut ea ca toata lumea e ca ea,de la o zi la alta ,cu unu,cu altul…inteleg ca pana la urma nu conteaza.
    Andrei .jos palaria! A venit pentru Florentina, nu zboara de la o floare pa alta asa hop-tzop. A spus Florentina un NU hotarat, a fost corecta,nu m-a dezamagit. Eu votez pe Florentina sa ramana in casa.Imi place. Daca este sa iasa cineva sa iasa Stefania .Vad ca organizatorii tin mereu invarte “cartile”in asa fel sa ramana Andreea,Cornelia,Dragos si Alin.

  2. 22069
    mariana-pitesti Says:

    Nely,ma bucur ca ai revenit,dar in acelas timp,sunt trista ca tu inca nu-ti revii.Atata timp cat il ai pe Dumnezeu in suflet,eu cred ca esti aparata si totul va fi bine.Capul sus,curaj si speranta.Te pupic.
    Steliana a incercat sa spuna ca inima ei tresalta pentru un baiat si vrea sa se convinga de asta,daca si baiatul este atras de ea si-i va face o surpriza in curand.Dar d-na Mirela si-a dat seama de cine este vorba si a inceput sa spuna ca ii leaga pe amandoi suferinta.Steliana,ne vrand sa dea numele baiatului,a incercat sa spuna ca acel baiat “poate nu a suferit si nici nu sufera”.Andrei si-a dat seama ca este vorba de el si s-a suparat spunand ca de unde stie ca nu a suferit dupa Florentina.Steliana a trebuit sa spuna ca este vorba de Andrei,iar acesta(Andrei),a zis ca deocamdata nu este atras de nimeni.Se contrazice ca el a spus ca vrea sa ramana in concurs,dar in acelas timp este deranjat daca o fata este atrasa de el si vrea sa-i tina companie pentru ca el sta foarte singur.

  3. 22068
    yoyo Says:

    Ati vazut ca deja a aparut pe kroll “”dosarelul’”‘ lui George;Andrei are inca rani ;pacat de el,nu se potriveste cu niciuna,decat cu Vanessa mea

  4. 22067
    Adriana Says:

    Nely, roscato, revina-ti ! Daca nu vin la Craiova si-ti trag o mama de bataie, ce n-au vazut oltenii!!! Pai se poate? Daca tu esti sanatoasa, parintele la fel, copii, nepotii si nurorile, in neam nu ai avut niciun deces, ce anume te doboara atata? A iesi la pensie indiferent cum, sub ce forma, e o placere, e a doua viata! Te vei bucura de libertate, de propria-ti persoana , de familie, doamne ce nu poti face?! Ce ai? vrei sa faci vreo depresie?
    Te rog, gandeste pozitiv! Mi-au murit neamuri apropiate, am fost jefuita, am pierdut bunuri materiale, am iesit la pensie, am fost grav bolnava, poate mai sunt inca, am pe cineva foarte drag in suferinta, si totusi…traiesc, nu disper!
    Deci, Nely, capul sus ! Sa nu te mai aud! Nimeni si nimic pe lume nu merita disperarea si lacrimile tale!
    Cand ai asemenea stari, infige puternic un pumn in stomac si trage aer cat poti! mananca nuci cu miere, seminte de orice fel, ia calciu si magneziu forte!
    Sper ca m-ai inteles, altfel ai de-a face cu mine ! Pupic, Adriana

  5. 22066
    Adriana Says:

    Iar ma intorc:
    Nainy,nu este nota 9, esti a 9-a zi a lunii martie si dupa sufletul tau imi aduci bucurie (sper); deci nu sunt note, recititi si incercati fiecare!

  6. 22065
    Adriana Says:

    Am scris un comentariu si naiba sa-l ia, a disparut !
    Nainy, eu nu sunt plecata nicaieri, citeste comentariile si pamfletul In prag de primavara, in fiecare dintre ele esti “citata”!
    Nely, cu siguranta iti va raspunde azi!
    Venirea ta ne bucura, cred ca te-ai convins. Pupici !

    Xenia, draga mea, eu in acea poezie ” In prag de primavara am descris un obicei , se spune ca ne vine de la vechii daci si anume:
    – zilelor de la 1 la 9 martie, li se atribuie un nume de femeie, de obicei persoane pe care le cunosti; ( eu am pus nume virtuale, de pe site, apropiate de varsta , asa cum am intuit eu)
    – 10 si 11 , se pun doua nume de persoane tinere ( am inteles ca Violeta si Sorina sunt fetele tinere de pe site);

    In fiecare zi, dupa sufletul persoanei pe care ai numit-o in ziua respectiva, ai realizari sau , cine stie …!!!

    In zilele de 10 si 11, daca ai persoane tinere in familie ( baieti, fete, necasatoriti) e bine sa le dai sfaturi!!!

    In fine, dupa 11 zile bune ( facand o medie) se merita sa dai un acatist de multumire Domnului si insirui toate acele nume ( de la l la 11) pe care le consideri ca aducatoare de noroc!
    Probat: 1 ( Nely) mi-a mers excelent; 2 ( Nuty) – am facut o comemorare reusita din toate punctele de vedere, am fost extrem de multumita, 3 ( Otilia este) am avut o zi placuta de relaxare, 4 Tilda, ( cu mici exceptii, o zi foarte buna, am ascultat multa muzica) si tot asa… voi urmari!

    Incercati si voi daca vreti, mai sunt 7 zile:
    Recititi-va numele si ziua la pag.2239 ( cele 9 + 2), Xenia, cred ca nu te-am pus, m-am gandit sa nu te superi, nu stiu varsta !

    O zi frumoasa, o seara frumoasa ! Adriana 4 o3.2013

    Mai poti intalnic aceste insiruiri de nume sub denumirea de “babele romanesti” apoi ” bale nemtesti”,

  7. 22064
    mariana-pitesti Says:

    Adriana,am citit “In prag de primavara”,am inteles semnificatia.De aceea ti-am multumit ca sunt in inima ta.

  8. 22063
    Nely Says:

    Va iubesc, multumesc frumos pentru tot, nu am puterea necesara, simt ca nu mai pot reveni la ceea ce a fost, dar Bunul Dumnezeu este cu mine , el poate face si minuni. Adriana esti 1 in sufletul meu, va citesc si nu am cuvinte suficiente pentru a multumi, dragele mele. Va sarut….

  9. 22062
    Tilda Says:

    Xenia,Nainy pentru noi este O PRIETENA! Da ,ea era prima data cu “feblete”, (si cu multe alte expresii), dar noi (cel putin eu) nu am privit ca pe o “sefa”, ea este prietena noastra draga(virtuala),o apreciem,o iubim si o respectam. La fel ea pe noi.
    Te imbratisez cu drag.
    yoyo,asa este ,bine ai subliniat….nu conteaza cu cine tine Nainy,important este sa fie aici si noi o citim cu drag.(E VALABIL SI PENTRU TINE!)
    Otilia,draga mea prietna, stiu ca ne iubesti si cand ne vezi(sau ti se pare ca ne vezi),te bucuri ca un copil sincer cu suflet curat, dar are dreptate Nainy, poate te-ai aruncat un pic fara sa gandesti. Eu sper ca ai inteles ce am vrut sa-ti sugerez.Te iubesc draga mea Otilia si uite acum iti trimit si eu un “like MARE” pentru ca meriti,pentru ca ne “droghezi” cu pastilele tale minunate.

  10. 22061
    yoyo Says:

    am vrut sa scriu LAMAIE

Pages: « 5994 … 2212 2211 2210 2209 2208 [2207] 2206 2205 2204 2203 2202 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free