Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2206 2205 2204 2203 2202 [2201] 2200 2199 2198 2197 2196 … 1 » Show All

  1. 22010
    otilia/magda Says:

    Emilia: Cosmine, esti chior, nu vezi ca-si bate joc de tine , asta ? Sunt o suta de fete aici, reorienteza-te, puiul mamei ! Cristina___ Spune-i mamei tale sa nu se mai bage intre noi, mie imi place sa ma zbenguiesc, ce treaba are ea ? Mirela __D-na Emilia, dar d-vstra ii spuneati lui Cosmin sa se reorienteze, de ce ? Nu sunteti aproape de ei ? Emilia__ Ba da, asta le spuneam si eu, sa nu se mai certe, sa se iubeasca,…uite nu ma mai bag, sa nu dati vina pe mine ! Eu ii vreau impreuna ! Zau daca mint ! Iarta-ma Doamne, astia ma fac sa mint, eu nu vreau, pe cuvant !

  2. 22009
    Tilda Says:

    Buna seara dragi prieteni. Nu am vazut emisiunea dar comentariile Marianei-Pitesti m-a ajutat mult(MULTUMESC!) si am mai umblat pe aici-peacolo.
    Nu cred ca Luminita a fost cea mai votata. Este imposibil! In toate sondajele pe site-uri oficiale si neoficiale este pe ultima loc. Mai inteleg sa puna pe penultima sau hai, pe locul 3,dar saptamana dupa saptamana sa fie pe locul unu?! Suntem luati de fraieri fara perdea.Peste tot citesc ca Lorena,Cristina,Florentina sunt cei mai placuti si in fiecare sambata aud ca Andreea este pe loc2…Peste tot citesc ca dna Elena,Emilia,Maria sunt placuti. Da ,George este in sondaje in fata,dar el nu fiind singur nu a fost votat cu SMS numai pe fb.Si aici ceva nu se leaga dar aici mai cred(sa zicem),dar pe Luminita nu , este imposibil.
    Va imbratisez pe toti/toate ,va doresc o seara frumoasa,noapte buna si un weekend placut.

  3. 22008
    silvia Says:

    scuze pt greseli,am vazut ca am multe,nu am fost atenta la taste!

  4. 22007
    silvia Says:

    Azi ma dezamagit total Cristina dar si mama ei care nu a simtit nevoia sa-i atraga atentia ca atutudinea ei este foarte gresita fata de Cosmin si mama acestuia.Nu imi place de loc comportamentul vulcanic si felul ei autoritar in prostie! Imi pare rau ca spun asa ceva despre un cuplu pe care l-am sustinut dat ma intreb totodata,ce mama de baiat si-ar dori o asa fata?
    Cosmin a facut o alegere gresita,isi pierde vremea in zadar pentru ca sigur nu se va intelege cu Cristina care cei drept, din ceea ce vedem nu are educatie,nu stie cind sa taca sau sa vorbeasca,scoate niste vorbe destul de grele de suportat in anul acesta 2013,totusi nu mai suntem pe vremea bunicii,sa ne punem poalele in cap debitind fel si fel de vorba ca la tara,si acolo oamenii sau mai cizelat,dar ea nu stiu unde a trait si ce a vazut in familie ca si maicasa pare mai desteapta decit ea!
    Clar nu mai pot sa sustin prostia desi imi pare rau de Cosmin dar sper ca macar afara se va desparti de Cristina,ar fi pacat de el sa-i suporte toanele obraznice pline de tupeu ale acestei fete.
    In schimb o plac din ce in ce mai mult pe Lorena si George,sper ca intre ei sa se infiripe ceva frumos si sa avem parte de un loc intii bine meritat ca in editia trecuta!In rest nu ma mai intereseaza nimeni in mod special decit ca tin sa spun ca pe Narcisa nu o suport,este o fata egoista si rea,prezinta o atitudine impertinenta si infumurata!

  5. 22006
    silvia Says:

    Buna seara tuturor! Mariana-Pitesti,Tilda,Otilia,Violeta,Nely,Nuty,Manuela,
    Aiana,Sonia,Lumi,Anana,Sorina,Valy-Tulcea,Nayni-dimboviteanca mea,si toate celelalte,si Printul adica Nicusor,va imbratisez cu drag si iubire si va doresc o primavara frumoasa in sufletele voastre!

  6. 22005
    otilia/magda Says:

    Cerere : Domnule Producator, Pamflet !
    Subsemnata Stafana,mama” Arhanghelului” Dragos, ”enoriasa” din casa unde d-vstra conduceti ”calare pe cal si cu sabia in mana”, ”acest harem” sarac,… va rog sa va intoarceti cu fata spre umila mea faptura si sa ma dati afara, dar nu prin ”alungare ” sau ”prin Fuga din Serai”, ci prin buna intelegere si cu ceva banuti la ”tescherea” ca mi-s ”fumeie sarantoaca”,deci, caci datorita si din cauza faptului de fata mea, care a procreat recent si nu are lapte sa-i dea sa suga, vreau sa merg eu sa-i dau, ca am ! Deci, am vrut sa spun, …daca mi se da voie,…ca-l alaptez eu cu biberonul, caci ea trebuie sa se uite la telenovele ! Trebuie sa va mai spun,deci, ca Dragos, nu ma mai doreste alaturi de el si ”prea plapanda” Cornelia , nora mea,… in viitor si-n reluare, …cica eu am obiceiul sa o deochi pe noru-mea si de aceea ii gaseste ea mereu ”chichite” si” hachite”, deci, cica dupa ce plec, el, Dragos o sa zambeasca mereu ! Sa va mai spun ceva, fiul meu, a avut norocul sa o intalneasca pe ”preacinstita ” si ”cuvioasa” maicuta Steliana si poate schimba inelusul de pe degetul Corneliei, pe cel al Stelianei,… Da Doamne !
    Sa stiti ca, deci, daca ma razgandesc, sa nu va enervati si… sa tipe Mirela la mine ! Multumesc anticipat ! Teapa, m-am razgandit, nu mai plec,…unde este mai bine ca aici,…mai ales ca, atunci cand Dragos este in pericol de eliminare, d-vstra, cu bunatatea ce va caracterizeaza , il protejati, prilej sa va spun un multumesc si sa faceti la fel, pana la final !
    Sa aveti sanatate toti cei care cititi aceasta cerere !

  7. 22004
    mariana-pitesti Says:

    In cursa spre eliminare au intrat:Florentina,Stefania,Florin si Andrei.

  8. 22003
    mariana-pitesti Says:

    Imi cer scuze am comentat ca ar fi un alt user cu numele de Violeta.Observ ca s-a rezolvat problema,acea persoana a fost Merry.Inca odata scuze.

  9. 22002
    mariana-pitesti Says:

    Lorena a iesit mireasa saptamanii,iar pe locul 2 a fost Andreea,total neadevarat.In nici-un sondaj Andreea nu era pe locul 2,ci undeva pe ultimele locuri.Intr-adevar Lorena,in toate sondajele era pe primul loc urmata de Cristina.
    Mama saptamanii a fost d-na Luminita-Alin.La fel total neadevarat.In sondaje.d-na Emilia-Cosmin erau pe primul loc.Pe locul 2 a iesit George.

  10. 22001
    otilia/magda Says:

    Buna seara tuturor ! Ce faceti febletelor ? Cea care ne zicea feblete, ne-a uitat, nici nu cred ca-si mai aminteste numele noastre ! lasa Nainy, m-ai suparat tare ! Va pup pe toti !

Pages: « 5994 … 2206 2205 2204 2203 2202 [2201] 2200 2199 2198 2197 2196 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free