Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu


invitatie-casuta-roz

Va invit sa va spuneti parerea despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu de la Antena 1 si nu numai.  Se accepta orice subiect de discutie, fara jigniri, discriminari sau cuvinte triviale.

Ne-mprietenim?

59,933 comentarii la “Pareri despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu”

Pages: « 5994 … 2205 2204 2203 2202 2201 [2200] 2199 2198 2197 2196 2195 … 1 » Show All

  1. 22000
    mariana-pitesti Says:

    Violeta,eu cred ca este un alt user cu acelas nume cu al tau,dar eu cred ca ea a vazut ca mai exista acelas nume, si ar trebui sa aduge ceva la numele ei,eventual orasul din care locuieste pentru a va putea diferentia.Eu asa am facut,era o alta persoana deja activa cu acelas nume ca al meu si eu a trebuit sa-mi adaug la numele meu orasul unde locuiesc.
    Imi pare rau pentru Florentina,ceva o supara,este foarte trista,are tot timpul ochii in lacrimi si isi doreste sa plece acasa,nici telefonul mamei nu a determinat-o sa-si schimbe hotararea luata.

  2. 21999
    merry Says:

    Eu nu inteleg moderatoarea nu este atenta la imaginele care ni se dau noua? eu cred ca nici nu se uita de ii da dreptate Corneliei, oare nu vede nu aude cand aceasta fata spune in materiale si tipa despre Dragos ca este prost ……… si in direct varsa lacrimi de crocodil. Nu pot sa vad atata minciuna si atata inversunare din partea mirelei pentru Cornelia , de ce o apara mereu pur si simplu il OBLIGA pe dragos sa o ia de nevasta. Cum a facut cu Ionut MPFM 1 de a plecat cu Monica asa face acum cu dragos. Toata saptamana a stat pe capul lui Dragos sa se impace cu cocostarcul casei pentru asta este ia platita cu lo mii de euro pe luna .

  3. 21998
    mariana-pitesti Says:

    Florentina a discutat cu mamele si le-a rugat pe toate sa o nominalizeze.Mamele au tinut cont de rugamintea ei si au nominalizat-o toate.Dintre fete au fost nominalizate:Florentina,Iuliana,Vanessa si Stefania.
    De asemenea Florin le-a rugat pe fete sa-l nominalizeze.Cateva au tinut cont de rugamintea lui sa-l nominalizeze.In afara de Cosmin toti baietii au fost nominalizati.
    Marea parte a fetelor in schimb l-au nominalizat pe Andrei,printre fete a fost si Lorena.El a spus ca nu-si doreste sa plece chiar daca Florentina l-a refuzat sa faca un cuplu cu el.Curioasa a fost si explicatia Lorenei.Ea a spus ca el sta singur in casa si daca Florentina va pleca ele va fi singur,ca nu se integreaza.Posibil ca Andrei sa fie timid,nu-mi explic nici atitudinea Florentinei nici faptul ca Lorena l-a nominalizat.

  4. 21997
    Xenia Says:

    Otilia,
    Daca cineva n-ar urmari emisiunea,i-ar fi suficient sa citeasca cele doua pastile cu Alin si “patroana” si ar afla caracterele lor. Ce le mai nimeresti?Punct ochit,pinct lovit.
    Am remarcat si eu acel episod intre cei doi.A fost de pomina.La un moment dat intr-o explozie de indignare, mosulica Alin a exclamat:”Doamne pupa-ti-as talpile,ce crezi ca i-as fi facut rau mamei?”,iar “batoza”cu genele-i de juma de metru ii raspunde:”Ti-as fi rupt gura.”

  5. 21996
    Xenia Says:

    Yoyo am pus freziile galbene in vaza si acum in timp ce pregatesc pentru voi”febletele”(cum spune Otilica) un pachetel de rontaiala pentru marea gala,ma imbat de mireasma lor inconfundabila.
    Deci si prin urmare ,instantaneu si in acelasi timp….va trimit cu drag:
    *Ciocolata alba Bovetti cu merisoare confiate,
    *Cioco.”Dolfin” neagra 88% cacao din Republica Dominicana,
    *O cutie mare de “Carnet de Voyage Dolfin” din Belgia,
    *Blaxart-Brics-migdale prajite si caramelizate,invelite in cioc.alba,
    *Praline belgiene-fara numar-
    Si o prajitura “Marlenka”cu miere-o nebunie!
    Va pup si va doresc vizionare placuta!

  6. 21995
    sorina Says:

    http://www.youtube.com/watch?v=pCTYgl-JJMo

  7. 21994
    sorina Says:

    http://www.youtube.com/watch?v=OqLllj4ID4o

  8. 21993
    Violeta Says:

    Manuela, iubita mea, mi-am dat seama ca nu te-am enumerat…Eu te caut cu drag de fiecare data si de aceea, in aceasta zi de primavara care a debutat atat de frumos, cu soare si flori, iti adresez aceeasi urare de bucurie si iubire alaturi de cei care sunt in inima ta !

    Bucura-te de tine femeie frumoasa
    http://youtu.be/N4FnPfMLSqg

    Lumi, ce faci? Da-ne, te rog, vesti despre tine. Te astept si iti urez multa sanatate!
    Nely, te rog si pe tine, scrie cateva randuri. Gandul meu te insoteste si te sprijina. Te sarut!

  9. 21992
    mariana-pitesti Says:

    Am uitat Otilia,multumim pentru pastilele de ras,sunt superbe.

  10. 21991
    mariana-pitesti Says:

    Buna ziua!O zi senina cu liniste si caldura sufleteasca.
    Yoyo,multumesc pentru zambilele mov.Sa ai o primavara frumoasa,cu iubire,fericire.
    Violeta,superbe melodiile ce ni le-ai postat.Multumim.Si eu iti doresc din suflet o primavara frumoasa cu sanatate(ca-i mai buna decat toate),iubire,fericire.

Pages: « 5994 … 2205 2204 2203 2202 2201 [2200] 2199 2198 2197 2196 2195 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free