Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 39 38 37 36 35 [34] 33 32 31 30 29 … 1 » Show All

  1. 340
    Nico. Says:

    cine nu stie azi la 16:45 in emisiune “drept la tinta” vine doamna gabriela sa spuna adevaratele motive pt care nu mai apare la emisiune NORA PT MAMA5.

  2. 339
    Roxana Says:

    Eu una nu ma mai uit daca nu se intoarce Gabi[-(.
    Mirela nu stie sa vorbeasca.

  3. 338
    Gigel Says:

    GATA SA TERMINAT CU OK.OK. BINE CA A PLECAT SA NU MAI AUZIM DESPRE BUNELE EI PRIETENE .Ajunge pe ea nu emisiunea o interesa emisiunea ci BANII ca ea facea ce zicea Catalin un casca,Cine nu vrea sa se uite sa schimbe canalul dar ma tem ca va uitai mai tare din curiozitate ca alt fel nu ati scrie aici ca vreti ce vreti? Eu nu o mai vreau pe Gabriela ca eu schimbam canalul cind incepea emiisiunea cu Ok Bine Ok.Bine.,BAFTA MIRELA VEI FI MAI TARE CA Gabriela.

  4. 337
    aniela Says:

    Domnilor de la canal D ,va rugam clarificati cat mai repede problemele ce depind de dv,cu Gabriela si aduceti-o .Fara ea nu deschidem acest program,si am fani de 5 ani.Va rugam.Mirela nu-i de asa ceva.

  5. 336
    cristina Says:

    va rog frumos puteti scrie cand vine gabriela nu are nici un farmec emisiunea sper sa o vad de curand

  6. 335
    cristina Says:

    buna ziua sunt cristina va scriu din londra va rog frumos aducetio din nou pe gabriela o sa pierdeti multi telespectatorii va rog frumos

  7. 334
    grecu Says:

    fara Gabriela emisiunea nu mai are nici un farmec…eu cel putin nu ma mai uit la emisiune de cand e ea plecata…nici o alta persoana nu o sa-i poata lua locul…doar ea stie ceea ce ne place,doar pe ea o vrem…

  8. 333
    Amely Says:

    Mirela este o dragutza, o buna prezentatoare, dar ar trebui ca sefii canalului sa constientizeze ca nicio alta prezentatoare nu se poate identifica atat de plenar cu aceasta emisiune, precum Gabi.NPM este Gabriela Cristea si viceversa! Salutari, cu drag, din Madrid!

  9. 332
    elena gabriele pocol Says:

    clar, gabriela este cea mai potrivita ptr a prezenta emisiunea. fara ea, emisiunea nu are sens, este seaca, searbata… noua prezentatoare- superba, insa nu poate lua locul spiritualei gabriela… ptr ca emisiunea sa aibe succes, trebuie sa revina gabi…. mie imi placea shoul inainte, acum, prefer sa fac altceva …..pa

  10. 331
    adriana Says:

    nu stie canal D ce pierde daca pleaca GABI adio nora pentru mama
    pacat de concurentii de la ed 5 pacat alte emisiuni lasa de dorit

Pages: « 45 … 39 38 37 36 35 [34] 33 32 31 30 29 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free