Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 38 37 36 35 34 [33] 32 31 30 29 28 … 1 » Show All

  1. 330
    ramona Says:

    gaby,vin o inapoi! nici macar nu mai fac emisiunea de seara.nici nu ma mai uit.probabil ca nici nu o platea indestul si de aia a plecat! m ati pierdut si pe mine.sorry!

  2. 329
    sorina Says:

    pe Gabriela deaoarece stie sa przinte emisiunea nu ca si MIRELA BOUREANU-VAIDA

  3. 328
    lili Says:

    ami place mirela .este o fata desteapta si se descurca de minune avand an vedere ca a preluat emisiunea din mers.ne am obisnuit cu gabi dar nu mi se pare etic ceea ce a facut renuntand la emisiune an plin sezon.ati doresc succes mirela.

  4. 327
    Dayanara Says:

    Mie imi place Mirela foarte mult..este la fel de buna ca si Gabriela, poate mai buna ;;)

  5. 326
    coscodaru violeta Says:

    eu nu mai ma uit la emisiune de cand nu mai prezinta d-na gabriela , nu ca k, nu miar place si de dna mirela dar nu are nici un farmec emisiunea si sunt sigura k nu o sa mai fie asa audienta parca si concurenti din casa sunt posomorati fara chef face ce le taie capul nu se poate sa vn dna gabriela altfel ar fi pacat pt fani npm ccare am pierdut atata timp sa ne uitam la aceasta emisiune in care nu mai are nici un farmec pacat. EU ma uit doar pe forum sa vd ce sa mai intimplat in emisiune atat eu cat si prietenele mele vecini rude etc . D-NA MIRELA NU A PRINS FIRUL DE LA INCEPUT E NORMAL SA FIE PE DINAFARA CU CE A FOST LA INCEPUTUL

  6. 325
    irina Says:

    decand prezinta mirela eu nu ma mai uit la npm,gabriela era altfel mai glumeata,va rog sa intre gabi inapoi.va pup

  7. 324
    fabi Says:

    dc nu mai este emisiunea seara da gabriela dc nu vine poate la emisiune ……. imi place ca prezentatoare pe mirela boureanu

  8. 323
    Gigel Says:

    Mirela te rog nu te lasa calcata de mahalagismul lui Sorin si Valentina tu esti moderatoare nu ei vezi ca nu mai tine cont ca esti acolo,TRECETI LA SANCTIUNI conform regulamentului ,ca niste nesimtiti ca Sorin si Valentina sa spuie sa schimbam canalul nu le este rusine ca dela noi vin destui bani din care ei huzuresc in casa.Nu mai tolerati obraznicia acestor indivizi care pot fi si eliminati.

  9. 322
    flory Says:

    normal ca pe gabriela chiar daca este buna si mirela dar sufletul acestei emisiuni este gabi pupici

  10. 321
    lucia Says:

    gabriela cristea nu este unica moderatoare care poate modera aceasta emisiune .Este decorativa dar exprimarea ei lasa mult de dorit !!!!!!!

Pages: « 45 … 38 37 36 35 34 [33] 32 31 30 29 28 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free