Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 35 34 33 32 31 [30] 29 28 27 26 25 … 1 » Show All

  1. 300
    tanya Says:

    mie imi place si de MIRELA..chiar se descurk ff bn pt o incepatoare…imi este indiferent cn prezinta pt k nu prea mai este frumos nimik in reality show-ul asta…se strik ku timpul…cred k o sa fie ultimul sezon…

  2. 299
    antony Says:

    gabi

  3. 298
    antony Says:

    nu imi place emisiunea de loc fara gabi,de cand nu mai vine nu am mai vazut emisiunea. mirela incearca dar nu reuseste sa scoata de la concurenti nimic cat despre concurenti mirela nu le face fata cel putin lui sorin. o vrem pe gabi

  4. 297
    ANKA Says:

    daca mai vine asta sigur nu mai are audienta emisiunea!! sa vina gabriela cristea era esenta emisiunii !! nu ati observat ca nici macar dupa tragedia din fam ei nu a scazut audienta?? boureanu nu are nici un talent fratilor !este atat de aroganta ca nici macar concurentii din casa nu se simt in largul lor cum o faceau cu gabi !! sa plece mai repede ca in momentul in care dau pe kanal d la 10 dimi sa ma uit la emisiune si vad ca apare talanoaica aia schimb postul !!ma oftic ca de cand a intrat nu ma mai uit la emisiune si nu mai stiu nimik ce se intampla !! sa vina gabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii va rugam !santem mai multe fane ale emisiunii care va rugam sa vina gabi cristea ca sa ne uitam in continuare !!

  5. 296
    adina Says:

    ok, daca vrea sa faca un copil sa il faca, dar sa apara in urmatorul sezon din nora pentru mama, nu cred ca ii va fi imposibil sa prezinte emisiunea cu putina burta.:-?? e cariera ei, si e pacat mai ales ca sincer va spun nu mai are nici un farmec sa ma uit la aceasta emisiune fara ea.

  6. 295
    lenuta grigoriu Says:

    este pacat de aceasta emisiune caci se va pierde pe drum si veti vedea caci la urmatoarea editie caci nu veti mai gasi concurente si concurenti,pacat caci stricati toata emisiunea ceasta frumoasa

  7. 294
    lenuta grigoriu Says:

    va pro din suflet sa vina Gabriela inapoi nu mai are nici un farmec emisiune. va veti pierde audienta.eu va comentez din Spania si urmaresc toateeditiile ar fi pacat sa va pierdeti audienta.Gabriela chiar isi merita banii.prin audienta pe care o face.veti vedea pe parcurs daca nu revine Gabriela

  8. 293
    mona Says:

    PACAT DE SCHIMBAREA PREZENTATOAREI !NU E MIRELA NICI LA DEGETUL CEL MIC AL GABRIELEI .DAR E FIRESC SA SIMTA SI EA NEVOIE DE O PAUZA. ORICUM EMISIUNEA NU MAI E ACEIASI………..

  9. 292
    Nico. Says:

    O VREM INAPOI PE GABRIELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
    Cei d la kanalD o sa vedeti k o sa pierdeti multi telespactori dak nu revine gabriela, cel putin grupu nostru de prieteni renuntam toti sa ne uitam dak nu revine gabriela.
    O SA PIERDETI AUDIENTA CU SIGURNTA…………………..

  10. 291
    raluca Says:

    o vreau pe gabriela inapoi.in fiecare dimineata ma uit daca s a intors si cand vad ca nu e ea nu mai ma uit.nu mi place de mirela. chiar nu mi place.sper din tot sufletul sa se intoarca gabi.va pup !!!!!!!!!!!!!!

Pages: « 45 … 35 34 33 32 31 [30] 29 28 27 26 25 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free