Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 30 29 28 27 26 [25] 24 23 22 21 20 … 1 » Show All

  1. 250
    manu Says:

    gabriela e ok.dar si mirela face fata cu succes

  2. 249
    lacry39 Says:

    Gabriela este preferata de majoritatea si deci,si de mine!,este mai calda in discutii,are dictie si pronuntie perfecta,psihologie…este atragatoare,aspect placut pentru telespectatori,nu se compara cu Mirela,aceata incearca…dar nu i reuseste.Iar daca Gabi i si doreste sa ramana insarcinata,nu e nici o problema,dar dupa ce se termina sezonul nr.5 Nora ptr.mama!Pai nu?

  3. 248
    aniela Says:

    o vrem pe gabi

  4. 247
    lory Says:

    Gabriela

  5. 246
    simona Says:

    d-na Mirela este o draguta dar ne-am obisnuit cu Gaby. pe ea o indragim mai mult. ca toti oamenii, are si ea probleme pe care trebuie sa le rezolve. desi o inteleg din punctul asta de vedere, trebuie sa marturisesc ca urmaresc emisiunea cu un gol in suflet de cand nu a mai aparut. sper sa o revedem curand.

  6. 245
    Gigel Says:

    De ce ati sters postarea nu va convine?

  7. 244
    girl Says:

    GABI

  8. 243
    sorella Says:

    Imi place nespus de mult de Gabriela Cristea Toader!! Datorita prezentei ei am urmarit Npm 3,4 si 5 si tot datorita ei mi-au placut aceste editii. Gabriela Cristea Toader este cea mai potrivita prezentatoare a Npm,ea ne-a descretit fruntile si ne-a inseninat zilele.Mi-e tare dor de ea . GABI TE IUBIM!

  9. 242
    carmen Says:

    Corect ar fii sa ramana gaby pana la final,iar de la anul cine va dori,dar e clar ca ea este facuta pentru aceasta emisiune.fara ea nu mai are farfec emisiunea ,

  10. 241
    sonia Says:

    Dati-i o sansa Mirelei. E o fata sincera, canta minunat!

Pages: « 45 … 30 29 28 27 26 [25] 24 23 22 21 20 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free