Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 26 25 24 23 22 [21] 20 19 18 17 16 … 1 » Show All

  1. 210
    cristina Says:

    sa revina d-na gabriela

  2. 209
    Soryna Says:

    GABRIELA TE ROG FRUMOS SA VI INAPOI IN EMISIUNEA NORA PENTRU MAMA TE PUP

  3. 208
    sarah Says:

    gaby mai rabda si tu cateva luni.fata asta care te inlocuieste nu are acelasi sharm,acelasi lipici la public.nu ma mai uit la emisiune decand ai plecat.te rooooooooog intoarce-te.stiu ca acolo ai nervii intinsi la maxim dar…totusi ,tevreeeeeeminapoi.te rog mult intoarce-te.

  4. 207
    Lumi Says:

    GABRIELA este cea mai tare . Emisiunea nu mai are nici un farmec fara ea , sper din tot sufletul sa se intoarca altfel eu cred ca emisiunea nu va mai continua ci npm6 . Mirela este si ea foarte draguta dar nu are acelasi farmec .

  5. 206
    alina Says:

    o vrem pe gabriela!!!

  6. 205
    mioara Says:

    Gabriela este perfecta pentru aceasta emisiune,ma asteptam sa ramana macar pana la finalul sezonului si apoi sa ia o pauza.Pacat daca nu revine sa duca la bun sfarsit acest sezon,cu siguranta nu o sa mai aibe rating KANAL D.Poate revine de saptamana viitoare,imi doresc enorm.Nimeni nu poate prezenta NPM-ul la inaltimea Gabrielei.Ii doresc din suflet sa-i ajute D-zeu sa aibe un copil,dar imi doresc sa apara pana la finalul sezonului.

  7. 204
    larysa Says:

    bebe uh esty cammm….tra la la
    GABY e cea mai tare……… nu …..mirela aia…yeaks
    GABY TE VREM PE TINE:x:x:

  8. 203
    ADA Says:

    Este mult mai potrivita Mirela . Gabriela incepuse sa bata campi in ultima vreme , prea multe comparatii cu priete deale ei si tot felul de baliverne . Sa faca bine sa-si vada acum de ” problemele ” ca prea se obisnuise cu tot felul de linguseli mediocre .
    O prefer pe Mirela .

  9. 202
    Cristina Says:

    Pe Gabriela bine inteles,dar daca ea a ales linistea pe a putea ramine imsarcinata eu o inteleg.Eu stiu cat de mult mi-am dorit un copil si cu ce greu am dus sarcina.Dar cu ajutorul lui DUMNEZEU totul a iesit foarte bine acelasi lucru il doresc si pt Gabriela sa ramina repede insarcinata si sa aiba o sarcina usoara .Emisiunea nu mai e aceeasi fara ea dar ne vom obisnui si cu altcineva.

  10. 201
    andreea Says:

    Ideal ar fi ca Gabriela sa duca la bun sfarsit aceasta emisiune…pe viitor, dc nu-si mai doreste sa prezinte emisiunea e decizia ei si tb respectata…

Pages: « 45 … 26 25 24 23 22 [21] 20 19 18 17 16 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free