Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 28 27 26 25 24 [23] 22 21 20 19 18 … 1 » Show All

  1. 230
    elvira Says:

    O VREU PE GABY,E CEA MAI BUNA,CE MAI POTRIVITA PENTRU ACEST SOW,ARE DICTIE,ESTE FRUMOASA……GABY FARA TINE NU ARE SENS ACEASTA EMISIUNE.

  2. 229
    mihai Says:

    gaby te rugam mult vino ca asta nu se descyrca la fel ca tine

  3. 228
    roxanna Says:

    d-na Gabrielaaaa fara ea nici o emisiune nu mai e la fel,cu ea am trait clipe de neuitat,am ras ,am plans ,ne-am bucurat,ne-am intristat dar a stiut mereu sa ne tina cu zambetul pe buze:x

  4. 227
    claudia Says:

    cand spui nora pentru mama spui cu siguranta Gabriela Cristea
    clas gabii:X

  5. 226
    claudia Says:

    daca nu se intoarce gabriela , scuzati-mi expresia: emisiunea e de c*cat.Clar cei de la canal d sunt 0 fata gabi …cu toate persoanele care am vorbit ,daca nu vine gabi inapoi nu se mai uita …e o porcarie fara gabi…gabi te iubim si te vrem inapoi

  6. 225
    viking Says:

    gabriela sa nu mai vina ca ea avea in fiecare editie cate un protejat anul acesta el sa nimerit sa fie alin si nicolita ceea ce nu este un lucru bun .

  7. 224
    alexandra Says:

    se mai intoarce sau nu gabii va rugam sa ne raspundeti sa stim ce facem sa nu ne mai pierdem timpul uitandu-ne la emisiune ca nu imi place deloc nici la finala nu m-am uitat decat la jumatate din emisiune fiindca m-am plictisit mirela nu are nici un farmec asteptam raspuns sa stim daca se mai intorce gabii

  8. 223
    dorin Says:

    gabriela

  9. 222
    ana11 Says:

    mi- o placut cum a prezentat mirela asa ca o vrem pe ia sa prezinte ancontinuare,baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

  10. 221
    Gigel Says:

    Bine ca am scapat de ok,ok, de o mie de ori in emisiune,eram disperati de atit ok.in plus a pacalit si concurentii cu lingourile de aur le a dat ca recompensa ca nu au fost la munte dupa care lea luat si dat la cei care au fost la munte a pacalit concurentii .Vrem ca Mirela sa repare aceasta NEDREPTATE.

Pages: « 45 … 28 27 26 25 24 [23] 22 21 20 19 18 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free