Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 31 30 29 28 27 [26] 25 24 23 22 21 … 1 » Show All

  1. 260
    kriszta Says:

    Sincer nu imi place cum prezinta Dmn Mirela,era mai potrivita Gabriela,de cand nu mai prezinta Gabriela nici nu imi vine sa ma mai uit la emisiune!!!Sa vina inapoi Gabriela!!!

  2. 259
    paula Says:

    CU PARERE DE RAU , DAR EMISIUNEA ISI PERDE TOT FARMECUL ODATA CU LIPSA GABRIELEI . NICI NU MA MAI POT UITA , NU AM NIMIC CU MIRELA DAR NU ESTE POTRIVITA PENTRU … NORA PENTRU MAMA … SPER DIN SUFLET SA REVINA CEL PUTIN SA DUCA SERIA ACEASTA PANA LA FINAL . TE ROG GABRIELA NU NE DEZAMAGI .

  3. 258
    mihaela Says:

    gabriela

  4. 257
    ioanna Says:

    sincer ma uitam la aceasta emisiune pt Gabriela, este cea mai tare prezentatoare TV, dupa parerea mea, o admir foarte mult, din toate punctele de vedere, si fizic imi place foarte mult, dar mai mult caracterul ei, modul in care gandeste, stie cum sa-i “manevreze”pe concurenti, in schimb Mirela nu prea are acest dar, poate din cauza ca i la inceput….nu vreau sa fie rautacioasa, dar stiu clar o VREAU PE GABRIELA, e mult mai buna! Cred ca ar fii bine sa si termine emisiunea pana in vara, apoi sa ia o pauza, pentru a si rezolva si “problemele” din viata personala.Stiu ca poate!

  5. 256
    Claudia Says:

    SA VOTATI VOI PE CINE VRETI SI SA VA SPALATI CU MIRELA PE CAP

  6. 255
    o ardeleanca Says:

    O VREU PE GABYY

  7. 254
    Claudia Says:

    nu stiu dupa ce ne mai intrebati daca o vrem pe gaby daca nu tineti cont de parerea noastra uitativa voi la nmp si la mirela voastra, noi nu o vrem HUUUUUUUUUUUUUUU

  8. 253
    geo Says:

    gabi nu ne faace una k asta……nu are nici un farmec npm fara tine…noi si multi alti nu o sa ne mai uitam…te pupam si antoarcete te rugam…

  9. 252
    florentina Says:

    Gabriela fara nici un comentariu saptamana aceasta a fost total aiurea mai ales sambata la final sincer nu mai puteam sa ma uit nu are nici un farmec fara doamna Gabriela,asa ca doamna Gabriela reveniti mai repede.

  10. 251
    oana Says:

    Gabriela.Gabriela..vina inapoi.pls:*

Pages: « 45 … 31 30 29 28 27 [26] 25 24 23 22 21 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free