Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 34 33 32 31 30 [29] 28 27 26 25 24 … 1 » Show All

  1. 290
    aniela Says:

    Hei,Nicole,pe celume traiesti,Gabita astazi vine in emisiune azi.A fost saracuta intr-o mica vacanta,e sanatoasa si ffff. frumoasa.Mirela sa plece la”AM BAIAT DE-N SURATOARE” nici acolo n-a facut purici multi.Persoana mai statornica si din zi in zi mai iubita cum e Gabi ,n-a avutcanal D si nici n-o sa aiba. SA TRAIESTI CANAL D.

  2. 289
    paula Says:

    sa revina gabriela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!mirela nu stie sa vb si nici cum sa prezinte emisiunea!!!!!!!!!!!!!!

  3. 288
    Nicole Says:

    Ma bucur tare mult ca Gabriela a hotarat sa nu mai prezinte emisiunea . chiar ma plictisisem sa le tot dea nasla toate impertinentele precum Andreea NPM3 si lista poate continua… Mi se pare ca nu ese realista persoana care spune ca se uita in sila la emisiune . Mirela Boureanu Vaida valoreaza de zeci de ori mai mult decat Gabriela si ca prezentator si ca om . Asa ca va rog … ar trebui sa ii dam mai mult de o sansa. Tine-o tot asa Mirela! Si Gabi nu te mai intoarce ca eu cel putin nu iti duc dorul! Dac nu te gandeai tu sa pleci cu siguranta te inlocuiau cei de la KANAL D ca erai expirata de mult . Si Sorin te tot lua peste picior cu OK- ul tau ingrozitor de deranjant.Drum bun si cale batuta!

  4. 287
    GLORIA Says:

    EU CRED CA SEFILOR DE LA KANAL D , NU LE-A CONVENIT CA GABI A SPUS IN DIRECT CA VREA SA PARA SEASCA EMISIUNEA , ERA F. OBOSITOR SA AI APROAPE 3 ORE IN DIRECT SI APOI INCA 30 MINUTE INREGISTRARE , SUNT SIGURA CA A OBOSIT SI ESTE STRESATA SI DE ESCAPADELE LUI TOADER. ESTE BUNA AC, PAUZA , DAR TARE MA TEM CA NU V-A REVENI PANA LA FINAL. TURCII NU IARTA ASA USOR, PACAT , IMI PLACEA TARE MULT , MA UIT IN SILA , CHIAR CA AC. FATA NU ARE SARMUL SI EXPERIENTA GABRIELEI. IN AC. SEARA N-A FOST EMISIUNE , OARE DE CE ?

  5. 286
    marginean tatiana Says:

    sa vina inapoi Gabriela n-are farmec emisiunea

  6. 285
    Gigel Says:

    Sa nu mai vina Gabriela ca e OK fara ea.

  7. 284
    aniela Says:

    SCUZE MIHAELA nu Daniela.

  8. 283
    aniela Says:

    Azi mi-a placut de Daniela cum a pus-o la punct pe Mirela,era prea inervanta cu insistentele ei,daduse rau in balbaiala.Deasemeni cu intrebarile STUPIDE la adesa Marei.o vedea ca plange si o face sa planga mai tare…….meserie te halesc……….Te rugam gabi,vino ,nu mai suportam.

  9. 282
    ana11 Says:

    MIE AMI PLACE CUM PREZINTA MIRELA.

  10. 281
    zenaida Says:

    Gabriela Cristea Toader!Emisiunea nu mai are acelasi farmec fara ea.Cu parere de rau dar noua prezentatoare nu este potrivita pentru aceasta emisiune.

Pages: « 45 … 34 33 32 31 30 [29] 28 27 26 25 24 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free