Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 41 40 39 38 37 [36] 35 34 33 32 31 … 1 » Show All

  1. 360
    gabriela Says:

    GABRIELA e cea mai potrivita,sincer,o s pierdeti multe,ea are acel ceva care noua telespectatorilor ne placea s vedem,nu m uitam zi de zi,dar marea finala nu o pierdeam,acum insa nici marea finala nu m mai atrage s o urmaresc

  2. 359
    casandra Says:

    nu ma mai uit la enisiune daca nu vine doamna gabriela

  3. 358
    Gigel Says:

    Sa mai apara Gabriela cind oi chemao eu ,oamenii mor de foame si ei nu ii ajunge 4oo de milioane pe luna ce face cu acesti bani,sotul este om de afaceri are bani de aruncat si nici macar nu au cui sa ramina ca nu are macar un copil.Ok.Ok.Ok.Bine ajunge a facut o caruta de bani pe mina noastra care sintem fraieri sa sunam si nici macar nu ne primesc in direct ne ia banii si atit mai votam ,mai dam sms, si totul e pe bani nostrii.Cit despre concurs totul se aranjeaja acolo la producator.

  4. 357
    Cristina Says:

    GABRIELA GABRIELA GABRIELA GABREIELA GABREIELA GABRIELA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

  5. 356
    Lilu Says:

    O vreau pe gabriela cristea din nou la nora pt mama!!! E cea mai potrivita pt acest rol!! datorita ei ma uit la acest sou:) SUnt alaturi de ea sh ii doresc tot binele din lume :) sa i se implineasca dorinta sa aiba un bebe :)

  6. 355
    anka Says:

    aduceti o inapoi pe gabrilea!!!de cand a plecat aceasta emisiune nu mai are nici un farmec.nu mai urmaresc deloc de cand a plecat gabi!

  7. 354
    sonia Says:

    Alina
    Pune-i o vorba buna la sefii ei directi ( Casa Synevizion) si ti-o aduce garantat! Si ea isi doreste.
    Pana una alta, daca nu-ti mai place emisiunea fara d-na Gabi, lasa pe altii pe care-i intereseaza evolutia concurentilor si nu moderatorul, sa-si spuna parerea .

  8. 353
    Nicolle Says:

    Astazi am vazut-o pe Gabriela la Madalin Ionescu si am plans o data cu ea,totusi as dorii ca sa citeasca si cei de la Sinevizyon cat este de dorita Gabi,va rog macar lasati-o sa isi termine acest sezon,va rugam multi romanii de aici din Italia care o urmaream,doar acest sezon,macar de dragul la atatea sezoane care v-am urmarit,Va multumim si o asteptam pe Gabi<>.

    Cu drag din Italia,

  9. 352
    tania_mihai Says:

    TOATE AU INCEPUT SI SFARSIT.TREBUIE STIUT CA ACOLO UNDE CEVA SFARSESTE,ALTCEVA VA RASARI CA UN NOU INCEPUT.si lumea are acelasi destin,iar noi formam LUMEA.GABRIELA,NU FII TRISTA TOTU-I TRECATOR si ORICE RAU ADUCE-UN BINE DUPA EL.BAFTA-N VIATA SI SA-TI DEA DOMNUL TOT CE-TI DORESTI.TU SA FII BUCUROASA DE TOT CE PRIMESTI,CA CINEVA ACOLO SUS NE IUBESTE PE NOI PACATOSII.IMI ESTI FOARTE DRAGA ASA CUM ESTI..>:d<

  10. 351
    marinela Says:

    draga Gabi imi pare nespus de rau ca nu mai prezinti tu SI IA-SI RUGA PE CEI DE LA KANAL D SA TE LASE SA PREZINTI PINA LA FINAL nu am nimic cu MIRELA mi-e draga si ea dar totusi nu esti TUUUU

Pages: « 45 … 41 40 39 38 37 [36] 35 34 33 32 31 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free