Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 … 44 43 42 41 40 [39] 38 37 36 35 34 … 1 » Show All

  1. 390
    Nico. Says:

    Gabriela vino inapoi!!!

  2. 389
    Claudia Says:

    puneti intrebare,va dam raspuns si va doare in c.r,dupa ce ne mai cereti parerea

  3. 388
    edera Says:

    Sunt foarte suparata si nu mai urmaresc emisiunea de cand Gabriela nu mai e prezentatoare,o admir si o indragesc foarte mult,ea dadea tot farmecul emisiuni.Sper din tot sufletut sa revina pe micile ecrane.

  4. 387
    ana11 Says:

    e normal ca nu putea sa mai ramana gabi ca ai se facea rau ce vede an concurs.k d trebe sa-si scoata cheltuelele normal ca va fi eliminata iulia si valentina ce-a cu gura mare.valentina o facut paguba multa nu-i mai da k d si bani la plecare. tineti concursu an urmatori ani sa vedeti cati concurenti trag la adapost pentru iarna pe criza asa.iulia se vede pe ia cat o mancat.

  5. 386
    aniela Says:

    Gabi te rugam VINO,te rugam fa un compromis,dute si trateaza problema,ca totusi cei de la canal D pe tine te VOR……VINO…..DU PANA LA FINALA NPM5

  6. 385
    Gigel Says:

    Gaby sa saturat de bani ca au fost prea multi dati de turci ca e frumoasa,atit, sa isi mai vada si de familie sa intre si ea in rindul lumii.

  7. 384
    andreea Says:

    Ce sa zic eu nu ma mai uit ca noua prezentatoare se cam balbie si nu stie cum sa ii ieie pe cei din casa .Eu am vazut toate editile si miasi fi dorit sa o vad pana la capat si peaceasta dar alaturi de GABRIELA CRISTEA faceti cumva pentru noi cei deacasa care am fost alturi de voi va rugam mult de tot. Sa nio aduceti pe Gabi

  8. 383
    Corina Says:

    clar ca o sustin pe Gabriela:X

  9. 382
    simona Says:

    forever Gabriela.

  10. 381
    ABBA Says:

    pe gabriela

Pages: « 45 … 44 43 42 41 40 [39] 38 37 36 35 34 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free