Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?


mirela-boureanu-vaidaSaptamana aceasta gazda emisiunii Nora pentru mama 5 este Mirela Boureanu-Vaida, cea care temporar ii va tine locul binecunoscutei noastre prezentatoare Gabriela Cristea-Toader.

Se pare ca ultimele declaratii ale Gabrielei, referitoare la faptul ca nu isi mai doreste sa continue cu Nora pentru mama sunt adevarate. Vedeta afirma intr-o revista ca are nevoie de liniste pentru a putea face un copil, si de aceea si-ar dori o pauza din televiziune, dorind astfel sa renunte la a mai prezenta emisiunea matrimoniala care a consacrat-o.

Se va obisnui oare publicul cu lipsa Gabrielei? Credeti ca Mirela Boureanu-Vaida va putea face fata acestei provocari?

Articol realizat de Raluca Neagu

448 comentarii la “Pe cine ati alege dintre Mirela Boureanu-Vaida si Gabriela Cristea-Toader?”

Pages: « 45 44 [43] 42 41 40 39 38 37 36 35 … 1 » Show All

  1. 430
    lili Says:

    eu ai dau o sansa mirelei.e desteapta ,spontana iar an timp va capata experienta .nici gabi nu era atat de grozava la anceput.succes mirela .deja se vede ca ancepi sa te obisnuesti si tu cu noul statut si noi cu tine.

  2. 429
    Laura Says:

    Finetea Gabrielei nu o are nimeni…in ceea ce priveste noua moderatoare..nu ne prea incanta,deoarece este foarte dura,ea considera ca se face respectata,dar Gabriela prin finetea si stitudinea ei impunea respect…si cu asta cred ca am spus totul:)

  3. 428
    iulia Says:

    Degeaba se straduie Mirela…nu se compara deloc cu Gabriela!!! Mirela habar n-are sa filozofeze cum o facea Gabriela….si ce sfaturi frumoase si comparatii potrivite facea….nu ca Mirela ,care abia asteapta sa iasa din emisiune…vorbeste mai mult ea,face monologuri sau daca vede ca nu merge , o da pe interogatoriu….dar cu raspunsuri scurte!

  4. 427
    Iuliana Says:

    Normal ca o alegem pe Gabriela , prezinta mult mai bine ! Nu e la fel emisunea fara ea !

  5. 426
    alex Says:

    mirela imi place de tine,esti moldoveanca de-a mea!!succes in continuare.!!

  6. 425
    deea Says:

    fratzilor…de ce nu ati lasat-o pe gaby sa termine macar aceasta emisiune…sa fim sinceri akm emisiunea nici nu zici k mai exista…o sa piarda tot raiting-ul fara gaby….:(

  7. 424
    Gabriela Says:

    Pe Gabriela Cristea-Toader normal este cea mai buna Mirela nu face fata imi pare rau pentru ia dar nu mai are acelasi raiting emisiunea cum era cand o prezenta Gabi…..asa ca aduceti-o pe Gabi inapoi

  8. 423
    justforfunny Says:

    Cum nimeni nu este batut in cuie…Gabi poate fi inlocuita cu succes de Mirela.

  9. 422
    madalinao4o3 Says:

    Gabriela binenteles.Cu ea aveau farmec toate emisiunile.Efectiv te atragea sa te uiti la emisiune dar acum………………….Inainte urmaream emisiunea zi de zi pecand acum ma uit cam o data pe sapt. sau chiar si la doua sapt. ca sa vad ce se mai intampla cu concurentii.NU MAI ARE NICI UN FARMEC!Chiar nu se putea sa o lasati sa termine sezonul NPM5?

  10. 421
    Crysal3xa Says:

    Nu face fata d-na Mirela….abia vorbeste….nu se poate ridica la nivelul d-nei Gabriela!

Pages: « 45 44 [43] 42 41 40 39 38 37 36 35 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free