Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!


Diana-si-valiDiana si Valentin, castigatorii de la Nora pentru mama 4, au divortat la Judecatoria din Jibou in decembrie 2010, Diana fiind cea care a depus cererea de divort.

Din pacate, se pare ca si de aceasta data casatoria la Nora pentru mama nu a avut un final fericit. Desi cei doi sustineau ca se iubesc, se pare ca realitatea ne-a demonstrat contrariul.

Cu toate ca astrele le erau favorabile, Diana si Valentin au avut un sfarsit de an nefast.

Credeti ca tatal Dianei a avut vreo influenta  in aceasta decizie? Care credeti ca au fost adevaratele motive de divort?

Articol realizat de Raluca Neagu

62 comentarii la “Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!”

Pages: « 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 60
    justforfunny Says:

    *stiai

  2. 59
    justforfunny Says:

    Va sa zica daca nu-ti place deloc o persoana inseamna ca ii esti dusman?
    “Daca nu esti cu mine,esti impotriva mea” …ce mentalitati obtuze! Fatuca asta,anonima dintr-o vagauna,iete-o..dusmanita de niste straini care n-au nimic de impartit cu ea,doar ca au fost iritati de un personaj care le-a displacut pentru ipocrizie,mandrie prosteasca si mai ales pentru ca era agramata.
    Daca era modelul fetei bine crescute de la tara,modesta,harnica,scolita,sincera,daca nu s-ar fi laudat cu scolile si averea,cu hainele ei multe(dar foarte de prost gust si lipsite de calitate,sclipicioase mai ales si balarii in par),nu ar fi fost atat de neplacuta de anti-fani.Sa te lauzi cu scolile si sa te laude taticu’ ce studenta eminenta ai fost cand stia ca ai avut 5 la mate si 7 la romana(cum l-oi fi luat 7 ala,ca nici 2 nu meritai)cand era usor de sesizat cat de agramata esti, sa te crezi invidiata pentru hainele tale cand tu esti cel mai prost imbracata…doar pentru ca fetele mai imprumutau cate ceva de la tine cand isi spalau lucrurile lor sau de dragul de a se mai schimba…
    La nici o editie npm nu s-a auzit asemenea aberatie,iar fetele au imprumutat lucruri unele de la altele la toate editiile.
    Anti-fanii au dispreuit-o si pentru aerele ei de vedeta…”fanii mei,fanii mei”…ce mare scofala a facut? A mancat,a baut,s-a plimbat,a zambit larg si a castigat niste bani!
    Nu a dovedit talente deosebite,nu a facut nimic remarcabil,memorabil, nu a trebuit
    sa-si puna capul la contributie sau sa faca efort pentru a obtine acel premiu.
    Nici macar nu s-a indragostit,nu s-a comportat exemplar in cuplu sau vis-a-vis de soacra,nu a reprezentat un model in nimic…doar pentru pupezele care vor sa puna mana pe bani cu orice pret,facand orice compromis,jucandu-se de-a casatria-unul din valorile morale ale crestinatatii,fiind fericita ca a pozat in parasuta de la pagina 5 . Jalnic femeiusca! Fara nea Vasile,Diana nu valoreaza nimic!

  3. 58
    elenabotezatue Says:

    imi pare rau k ati divortat .vreau sa va impacati ma copii va sta bine impreuna ,si uite ati dat apa la moara la dusmani !

  4. 57
    justforfunny Says:

    La cata prostie zace in Diana o cred in stare sa initieze un divort,sa lanseze un zvon si apoi sa renunte doar pentru a-si aminti lumea de ea,ca altfel,ce a facut bun in lumea asta pentru a fi pe buzele fanilor” forever”?

  5. 56
    justforfunny Says:

    Adica…ei cand au mintit…doar ei sunt mincinosii.

  6. 55
    deea Says:

    sa stiti si voi ca nu s-au despartit

  7. 54
    andreea Says:

    eram convinsa ca nu vor fi impreuna afara….bv cristina si lucian cel mai sincer cuplu npm4…diana era o prefacuta…

  8. 53
    LILI Says:

    CAND ATI MINTIT CAND NE ATI SPUS CA AU DIVORTAT SAU CAND I ATI ARATAT FERICITI DE 1 MARTIE?NOI CE SA MAI CREDEM?

  9. 52
    lania Says:

    mda… diana era f frumoasa dar nu se potrivea cu vali ……
    bine ca s-au despartit

  10. 51
    coscodaru violeta Says:

    cristina si luciam cuplu since si perfect bravo lor va pup vio si sp sami lasati si mie id vostru pup

Pages: « 7 [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free