Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!


Diana-si-valiDiana si Valentin, castigatorii de la Nora pentru mama 4, au divortat la Judecatoria din Jibou in decembrie 2010, Diana fiind cea care a depus cererea de divort.

Din pacate, se pare ca si de aceasta data casatoria la Nora pentru mama nu a avut un final fericit. Desi cei doi sustineau ca se iubesc, se pare ca realitatea ne-a demonstrat contrariul.

Cu toate ca astrele le erau favorabile, Diana si Valentin au avut un sfarsit de an nefast.

Credeti ca tatal Dianei a avut vreo influenta  in aceasta decizie? Care credeti ca au fost adevaratele motive de divort?

Articol realizat de Raluca Neagu

62 comentarii la “Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!”

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 62
    laura Says:

    Bogdan npm4 are o noua relatie si e foarte fericit

  2. 61
    justforfunny Says:

    Te roade invidia ca Lucian si Cristina sunt impreuna,frumosi,se iubesc si timpul a demonstrat cine a mintit si cine nu. Poti sa stai in cap,in maini,in fund,in picioare…nu te vei ridica niciodata la nivelul fetelor care au participat la npm4. Nu te-au suportat din cauza ipocriziei si le-ai enervat tu cu fanii tai care s-au lasat pacaliti de fariseismul tau.Le-ai iritat,nu te-au invidiat. Toate vor realiza in viata mult mai mult decat vei fi tu vreodata in stare. Toate vor invata mai mult in viata si de la viata pentru ca nu se mint singure asa cum te minti tu. Nu conteaza ca ai inselat lumea,ca lumea nu traieste cu tine,conteaza ca te minti pe tine insati si esti prea mandra pentru a sesiza ca ai multe lipsuri si multe de invatat. Tu iei totul de-a gata,atat cat pot oferi oile tatalui tau si vei ramane la statutul de oierita.Crezi ca ai mult…jalnic,fii sigura ca ai mult prea putin,dupa parerea mea,nu ai nimic,nimic important.

Pages: [7] 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free