Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!


Diana-si-valiDiana si Valentin, castigatorii de la Nora pentru mama 4, au divortat la Judecatoria din Jibou in decembrie 2010, Diana fiind cea care a depus cererea de divort.

Din pacate, se pare ca si de aceasta data casatoria la Nora pentru mama nu a avut un final fericit. Desi cei doi sustineau ca se iubesc, se pare ca realitatea ne-a demonstrat contrariul.

Cu toate ca astrele le erau favorabile, Diana si Valentin au avut un sfarsit de an nefast.

Credeti ca tatal Dianei a avut vreo influenta  in aceasta decizie? Care credeti ca au fost adevaratele motive de divort?

Articol realizat de Raluca Neagu

62 comentarii la “Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!”

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    uqtzik Says:

    Era de asteptat. Era prea evident teatrul jucat de Diana in timpul competitiei.

  2. 39
    DIan22 Says:

    Dupa parerea mea, Diana a facut cu Vali un cuplu de complezenta si lucrul de care mi pare rau este ca acel concurs nu a fost castigat de Cristina si Lucian.. Adevarul a iesit la iveala:)

  3. 38
    Diana Says:

    Eram siguraa!!
    De dragoul concursului au facut ei un cuplu..
    Nu i`am suportat niciodata pe cei 2.. !

  4. 37
    Mona Says:

    E real, intr-adevar; cel putin e real ca Diana a intentat actiunea de divort. Pacat! Daca se iubeau ar fi putut sa incerce sa-si rezolve problemele.
    http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=1752&d=MTc1MjAwMDAwMDAwMDAyOTY3

  5. 36
    sonia Says:

    Parerea mea este ca daca la pana la finele concursului au avut cate ceva ( ma refer la sentimente) unul pentru altul, odata cu lipsa camerelor de luat vederi si intrati in vartejul vietii de zi cu zi, lucrurile s-au schimbat.
    Oricum, nici pentru unul, nici pentru celalalt, daca nu se mai iubesc, nu este o catastrofa ca au divortat.
    Poate citeste Vlad, fostul concurent aceste randuri. daca era un pic mai “istet” si facea un cuplu, el ar fi luat concursul.

  6. 35
    eu Says:

    buna,de\a lungul competitiei NPM4,mi\am exprimat parerea k si orice telesp.interesat de ceea ce se intampala.
    La inceput,mi\a placut mult diana,dar cu trecerea timpului mi\am schimbat parerea,era foarte vizibil cum minte,oricat ar fii o pers de calma,la un moment dat ripostezi,datorita discutiilor aparute si care au fost destul de dure,dar diana fata buna,cu cel mai mult bun simt din casa tacea,de ce oare???s\a lasat calcat in picioare,dramatiza,teatru ieftin,doar pt a creste in ochii telesp,trebuia sa fii chiar orb k sa nu iti dai seama k minte si k se va casat cu valii doar pt MARELE PREMIU.
    Am fost criticata de multe ori,pt k mi\am exprimat parerea despre aceasta diana,imi pare bn k am avut dreptate si multi altii care au fost criticati dur de “fanii mei”.
    Dar ce nu face banul….eeeeee….,asa k si\a facut\o cu mana ei,pacat k a reusit ciobanita sa va prostesk in halul asta,asa k deschideti ochii inainte de a mai critik parerea cuiva pe form.,dau dreptate persoanei care a criticat vocabularul dianei,cea cu 2 facultati,….
    La acest final de sezon mare grija unde trimiteti miliardele….

  7. 34
    alina Says:

    VREAU SAMI SPUNA CINEVA DACA A NASCUT ALINA DE LA NPM3 VA ROG FRUMOS IMI DORESC FOARTE MULT.

  8. 33
    marilena Says:

    poate ca si din cauza tatalui dar mai mult diana nu la iubit pe vali si viceversa ei au vrut sa ajunga la marele premiu si noi am fost siguri ca ei se vo desparti.

  9. 32
    Aleina Says:

    Eu personal ma bucur… de ceea ce sa intamplat… Candva vlad a scris pe facebook-ul lui ca un cuplu se va desparti in maxim 6 luni … cand l-am intrebat daca cristina si lucian… a spus … categoric nu ma gandesc la ei… iar cand am spus diana si mutulica… a zis ca mai bine se abtine pentru ca nu vrea sa creeze conflicte… si ca nu isi dorea sa se mai afiseze la tv.

    Iar eu acum… ma intreb … in ultimele emisiuni in care venea vlad si doamna lacramioara si incerca sa va deschida ochii … de ce au fost atat de criticati.
    Ati vrut dragoste… nu a fost dragoste la nora pentru mama in sezonul 4…. nimeni nu trebuia sa castige… sau luptat toti… si in loc sa castige doua persoane care chiar aveau nevoie de ajutor… si ma refer la Cristina si Lucian…. a castigat ciobanita….
    Avea 1 miliard inainte sa intre in casa si acum are doua la banca… acum poate sa mai mearga putin si prin germania olanda…. sa faca treaba sa mai stranga putin…

    Imi pare rau de Vlad si Doamna Lacramioara nu meritau sa fie atat de criticati din cauza ciobanitei…. Ma bucur de divortul celor doi !!! Vlad si Lacramioara vor fi mereu in inimile noastre ca doua persoane adevarate…. !!!

    Cu ocazia asta tin sa ii salut … oriunde ar fi ei … si as dori si eu id lor de messenger.

  10. 31
    ramona Says:

    daca este adevarata aceasta stire,eu chiar ma bucur ptr ea,se vedea clar ca nu sunt unul ptr altul,pacat ca a continuat sa spuna ca il iubeste,desi ea stia ca nu este adevarat.in fine fiecare cu viata lui.ea stie mai bine ce a fost in capul ei,dar oricum ramane cea mai frumoasa de la toate seriile n.pm

Pages: « 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free