Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!


Diana-si-valiDiana si Valentin, castigatorii de la Nora pentru mama 4, au divortat la Judecatoria din Jibou in decembrie 2010, Diana fiind cea care a depus cererea de divort.

Din pacate, se pare ca si de aceasta data casatoria la Nora pentru mama nu a avut un final fericit. Desi cei doi sustineau ca se iubesc, se pare ca realitatea ne-a demonstrat contrariul.

Cu toate ca astrele le erau favorabile, Diana si Valentin au avut un sfarsit de an nefast.

Credeti ca tatal Dianei a avut vreo influenta  in aceasta decizie? Care credeti ca au fost adevaratele motive de divort?

Articol realizat de Raluca Neagu

62 comentarii la “Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!”

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    leo Says:

    jegoasa mincinoasa si falsa de fapt mai toti din emisiuni sunt falsi si cu gandul doar la bani

  2. 29
    mia olteanu 2009 Says:

    NU ESTE ADEVARAT,SUNT IMPREUNA SI SUNT FERICITI.

  3. 28
    Dayanara ! .Bucuresti la Says:

    Doamne..din moment ce Cristina si Lucian le`au zis la Silvia si Andrei ca Diana si Vali poate asteapta un bebe si ca ii sustin..De unde ai aflat tu aceste lucruri?

  4. 27
    Fan Veronica Says:

    In sfarsit sa facut dreptate! In-cet in-cet se adevereste ce spune Veronica despre Diana si Vali. Sa vazut din tot dea una ca au facut un cuplu, doar pentru marele premiu!!!

  5. 26
    Meri Says:

    Eu ma bucur pentru Diana ca sa despartit de mototolul de Vali se vedea din casa ca nu e pe gustul ei . A facut o ambitie dar nu a mers , dar banii sunt buni . Diana se potrivea cu Vlad .

  6. 25
    ella Says:

    dianaaaa…..bv bv bv…..valy nu era ptr tn …uh esty prea desteapta shi prea bn crescuta ptr el.e mai bn asa.ork atat lui valy cat shi dianie le urez vb lui gaby”drum bun in viatza”shi norocul sa fie ku ei:Xaty fost shi st preferatii mei de la npm4

  7. 24
    mada Says:

    diana a fost,este si va ramane o mincinoasa si o prefacuta.f bine k s-au despartit,nu.l merita pe vali.

  8. 23
    justforfunny Says:

    Sa speram ca va reveni la pag 5 aratandu-ne celulita de pe intreg nudul “princiar”.
    Sa nu uite: sclipici pe tot nudul,flori de plastic in par,diamante pe toti dintii,rochia noua de la Dragonul Rosu-ca asa se imbraca bogatanele tarii-si o placuta cu extrasul de cont sa actualizam datele despre cresterea dobanzii din contul personal,nu in ultimul rand ranjetul cat mai larg si timp de vedete superfericita si iubita!

  9. 22
    justforfunny Says:

    Te prapadesti de ras cand iti amintesti ca “fanii mei” sustineau ca cei care sunt scarbiti de atata prostie si minciuna sunt invidiosi pe oile,educatia,frumusetea si desteptaciunea Dianei.” Fanii mei”,Diana da,ar putea s-o invidieze cineva in lumea asta poate,insa,doar PENTRU OILE ‘LU NEA VASILE,pentru nimic altceva,fara oi…fata este demna de toata mila.Saraca rau cu duhul si mandra de prostia ei!
    Daca asta este buna educatie si bun simt, am ajuns o natie buna de stat la coada vacii.

  10. 21
    justforfunny Says:

    Diana ce viata a avut? De rasfatata si mancat banii lui nea Vasile de pomana?
    O viata de mincinoasa si de taranca coclita pusa pe castig usor prin minciuna,ipocrizie dusa la extrem,inselatorie si compromisuri majore-prostitutia pe ecrane…s-a maritat pentru bani si pentru faima de o clipa in ochii naivilor.
    O agramata mai mare ca Diana nu a aparut la tv pana acum si toata lumea a dat vina pe accent. S-au perindat pe la tv oameni din toate colturile tarii,chiar oameni simpli insa n-am remarcat unul atat de incoerent si agramat ca si Diana.Mai mare rasul sa spui ca ai terminat o facultate.
    Diana fara banii lui nea Vasile este o nulitate absoluta.
    O spoiala de frumusete fara valoare.I se potriveste de minune vorba aceea femeia frumoasa si fara minte este ca un belciug de aur in ratul unui porc.
    Fanii i-au sustinut ipocrizia si prostitutia! Sa fie feiciti cu alegerile lor! N-au castigat nimic si mai ales Diana n-a ramas in cele din urma cu mai nimic.Din premiu s-au scazut toate cheltuielile npm4,inclusiv nunta,a mai impartit mizilicul cu sotul si soacra si mai mult a ramas cu statutul de divortata sau maritata pentru bani si dispretul care va fi pe masura asa-zisului succes.Ipocrizia este direct proportional cu idiotenia Dianei.

Pages: « 7 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free