Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!


Diana-si-valiDiana si Valentin, castigatorii de la Nora pentru mama 4, au divortat la Judecatoria din Jibou in decembrie 2010, Diana fiind cea care a depus cererea de divort.

Din pacate, se pare ca si de aceasta data casatoria la Nora pentru mama nu a avut un final fericit. Desi cei doi sustineau ca se iubesc, se pare ca realitatea ne-a demonstrat contrariul.

Cu toate ca astrele le erau favorabile, Diana si Valentin au avut un sfarsit de an nefast.

Credeti ca tatal Dianei a avut vreo influenta  in aceasta decizie? Care credeti ca au fost adevaratele motive de divort?

Articol realizat de Raluca Neagu

62 comentarii la “Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!”

  1. 1
    roxana Says:

    incredibil:Opai mai acu ceva timp parca se pregateau sa aiba un copil

  2. 2
    Mia Says:

    Au impartit si banii dela Canal D.

  3. 3
    ema Says:

    Nu mi-a placut cuplul lor niciodata,se vedea ca nu era iubire doar interes pentru castig.Ea prea increzuta el un tolomac…mai de treaba era tatal Daianei decat Valentin.Avem si in editia asta destule cuplurii pe interes fara iubire:Alin-Elena,Andrei-Silvia,ele mai arata cate ceva,putina iubire dar ei sunt dusi cu gandul in alta parte….Alin nu o iubeste pe Elena cred ca nici fizic nu o place si ca este geloasa rau….Andrei nu o sa ramana cu Silvia pentru ca este egoista,posesiva si grasa,are de unde sa aleaga Bucurestiul este plin de fete ….La celelalte cuplurii iubirea si simpatia este reciproca…

  4. 4
    ADA Says:

    Am placut-o pe Diana pe la iceputul competitiei , apoi mi-am schimbat impresia , ea a facut cuplu doar pentru castig , a jucat murdar si am realizat spre final ca nu este ceace pare . Se vedea ca este o fata cu aeere de mare desteapta dar pentru bani nu trebuia sa faca asa ceva cu Valentin . Sa se gandeasca ca nu banii aduc fericirea si mai exista si un DUMNEZEU .
    S-ai fie rusine !!!!!!!!!!!

  5. 5
    ana.lutic Says:

    era de asteptat sa vazut in concurs diana era falsa a facut-o ptr.bani.

  6. 6
    ionela, bv Says:

    pt raluca neagu : de unde ai aflat vestea, ca eu tot azi am citit cum ca valentin ar fi anuntat pe statusul de hi5 ca diana este insarcinata.Ce o fi adevarat si ce nu ?

  7. 7
    Raluca Neagu Says:

    Informatia este facuta publica chiar pe site-ul Judecatoriei Jibou, Salaj. Pentru cei interesati puteti intra aici pentru a verifica: http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=1752&d=MTc1MjAwMDAwMDAwMDAyOTY3

  8. 8
    ionela, bv Says:

    pacat.Eu am avut incredere in ei si chiar mi-au placut

  9. 9
    pentru ema Says:

    Draga Ema tu nu ai vazut ce pampalau este Valentin si ce fel vorbeste Iulia cu el.. VALENTIN UN MINCINIS IAR IULIA O POSESIVA,PUTUROASA. FAC UN CUPLU DOAR PENTRU MARELE PREMIU.AI IUTAT CAND STRIGA IULIA:MIE SA-MI FIE BINE ,MIE SI NUMAI MIE.DE ASTA A FACUT SI TOT BALAMUCUL CE CRISTINA CEA FARA DE BUZE .IAR CA SI INCHEIERE ALT CUPLU DE COMPLEZENTA ESTE CRISTINA SI SERGIU.BANII VORBESC.

  10. 10
    :| Says:

    dar dc au divortat???????????
    nu vroiam sa divortezeX(

  11. 11
    bogdan Says:

    normal ca au divortat! era doar o problema de timp cand o vor face. diana nu l-a iubit niciodata pe vali, asta e clar, ea a facut-o doar pt bani, pe care i-a si castigat din cauza amaratilor care au crezut in dragostea lor. cand tipam pe forum si pe fb ca diana se preface ca nu s-ar uita niciodata la unul ca vali, mi s-a urcat toata lumea in cap. ei, v-ati luat teapa, fanilor diana & vali!! ii pup pe cristina si lucian :*

  12. 12
    doinitza Says:

    aveam o impresie buna despre diana dar citind aceste randuri ca au divortat cred ca diana numai a profitat de vali ca sa castige concursul.sa ne scrie diana pe aceasta pagina sa ne spuna adevarul.vali iti doresc succes in viata si multa sanatate tie si d-nei.vali

  13. 13
    mari Says:

    sunt despartiti de mult,doar acuma s-a aflat oficial.fiecare era si este in treaba lui..ea in jibou si el in cluj

  14. 14
    CATY Says:

    IMI PARE RAU CA M-AM INSELAT IN PRIVINTA ACESTEI CASATORII .NU AM VRUT SA VAD ADEVARATA FATA A DIANEI CHEAR DACA MULTI SE CHINUIAU SA NE FACA PE NOI “PROSTII”SA VEDEM CA IA A VRUT DOAR SA -SI ATINGA SCOPUL DE A AJUNGE MAREA CASTIGATOARE .
    DIANA EU AM VOTAT SA RAMAI IN CONCURS ,DE CE NU A MERS CASNICIA ?
    VALI NU S-A INSCRIS LA FACULTATE DE AI BAGAT DIVORT DE EL?
    SAU EL A CONTINUAT CU BAUTURA ?

  15. 15
    flory Says:

    imi pare sincer rau de ei! dar de alina si ionut ce se stie? a nascut alina?

  16. 16
    Ionel Says:

    DIANA ce face Vaile au fatat oile?

  17. 17
    ionela, bv Says:

    se pare ca alina a nascut pe 13 Ianuarie un baietel.Ieri am aflat si eu pe forumul nora pentru mama

  18. 18
    loli Says:

    ce sa mai zic VERO A AVUT DREPTATE TOT TIMPUL DAR NIMENI N-A CREZUT-O …TOATA LUMEA SUSTINEA CA E NEBUNA SI INVIDIOASA …ERA PREA DETOT SA EXISTE O PERSOANA ASA BUNA FARA SA COMENTEZE NICIODATA SA-I CONVINA ORICE:)))) ASA CUM JUCA DIANA DE FIECARE DATA…DAR VOI INEPTILOR ASTA E ;)

  19. 19
    Lorena Says:

    Am prevazut ca asa va fi , s-a vazut ca nu se iubesc de la inceputul relatiei lor si s-au casatorit pt. castigarea premiului .

  20. 20
    oana Says:

    cu siguranta ca si diana este de vina pt insuccesul acestei relatii dar stiu din surse sigure ca pt vali, viata alaturi de diana ar fi insemnat multa munca,sacrificii(gen inceperea unor studii superioare,no drink…etc)…asa ca s a gandit bine si a ales sa si traiasca in continuare viata in barul care l a consacrat,cu paharelul in mana …..multumit cu ale sale cunostinte mediocre!

  21. 21
    justforfunny Says:

    Diana ce viata a avut? De rasfatata si mancat banii lui nea Vasile de pomana?
    O viata de mincinoasa si de taranca coclita pusa pe castig usor prin minciuna,ipocrizie dusa la extrem,inselatorie si compromisuri majore-prostitutia pe ecrane…s-a maritat pentru bani si pentru faima de o clipa in ochii naivilor.
    O agramata mai mare ca Diana nu a aparut la tv pana acum si toata lumea a dat vina pe accent. S-au perindat pe la tv oameni din toate colturile tarii,chiar oameni simpli insa n-am remarcat unul atat de incoerent si agramat ca si Diana.Mai mare rasul sa spui ca ai terminat o facultate.
    Diana fara banii lui nea Vasile este o nulitate absoluta.
    O spoiala de frumusete fara valoare.I se potriveste de minune vorba aceea femeia frumoasa si fara minte este ca un belciug de aur in ratul unui porc.
    Fanii i-au sustinut ipocrizia si prostitutia! Sa fie feiciti cu alegerile lor! N-au castigat nimic si mai ales Diana n-a ramas in cele din urma cu mai nimic.Din premiu s-au scazut toate cheltuielile npm4,inclusiv nunta,a mai impartit mizilicul cu sotul si soacra si mai mult a ramas cu statutul de divortata sau maritata pentru bani si dispretul care va fi pe masura asa-zisului succes.Ipocrizia este direct proportional cu idiotenia Dianei.

  22. 22
    justforfunny Says:

    Te prapadesti de ras cand iti amintesti ca “fanii mei” sustineau ca cei care sunt scarbiti de atata prostie si minciuna sunt invidiosi pe oile,educatia,frumusetea si desteptaciunea Dianei.” Fanii mei”,Diana da,ar putea s-o invidieze cineva in lumea asta poate,insa,doar PENTRU OILE ‘LU NEA VASILE,pentru nimic altceva,fara oi…fata este demna de toata mila.Saraca rau cu duhul si mandra de prostia ei!
    Daca asta este buna educatie si bun simt, am ajuns o natie buna de stat la coada vacii.

  23. 23
    justforfunny Says:

    Sa speram ca va reveni la pag 5 aratandu-ne celulita de pe intreg nudul “princiar”.
    Sa nu uite: sclipici pe tot nudul,flori de plastic in par,diamante pe toti dintii,rochia noua de la Dragonul Rosu-ca asa se imbraca bogatanele tarii-si o placuta cu extrasul de cont sa actualizam datele despre cresterea dobanzii din contul personal,nu in ultimul rand ranjetul cat mai larg si timp de vedete superfericita si iubita!

  24. 24
    mada Says:

    diana a fost,este si va ramane o mincinoasa si o prefacuta.f bine k s-au despartit,nu.l merita pe vali.

  25. 25
    ella Says:

    dianaaaa…..bv bv bv…..valy nu era ptr tn …uh esty prea desteapta shi prea bn crescuta ptr el.e mai bn asa.ork atat lui valy cat shi dianie le urez vb lui gaby”drum bun in viatza”shi norocul sa fie ku ei:Xaty fost shi st preferatii mei de la npm4

  26. 26
    Meri Says:

    Eu ma bucur pentru Diana ca sa despartit de mototolul de Vali se vedea din casa ca nu e pe gustul ei . A facut o ambitie dar nu a mers , dar banii sunt buni . Diana se potrivea cu Vlad .

  27. 27
    Fan Veronica Says:

    In sfarsit sa facut dreptate! In-cet in-cet se adevereste ce spune Veronica despre Diana si Vali. Sa vazut din tot dea una ca au facut un cuplu, doar pentru marele premiu!!!

  28. 28
    Dayanara ! .Bucuresti la Says:

    Doamne..din moment ce Cristina si Lucian le`au zis la Silvia si Andrei ca Diana si Vali poate asteapta un bebe si ca ii sustin..De unde ai aflat tu aceste lucruri?

  29. 29
    mia olteanu 2009 Says:

    NU ESTE ADEVARAT,SUNT IMPREUNA SI SUNT FERICITI.

  30. 30
    leo Says:

    jegoasa mincinoasa si falsa de fapt mai toti din emisiuni sunt falsi si cu gandul doar la bani

  31. 31
    ramona Says:

    daca este adevarata aceasta stire,eu chiar ma bucur ptr ea,se vedea clar ca nu sunt unul ptr altul,pacat ca a continuat sa spuna ca il iubeste,desi ea stia ca nu este adevarat.in fine fiecare cu viata lui.ea stie mai bine ce a fost in capul ei,dar oricum ramane cea mai frumoasa de la toate seriile n.pm

  32. 32
    Aleina Says:

    Eu personal ma bucur… de ceea ce sa intamplat… Candva vlad a scris pe facebook-ul lui ca un cuplu se va desparti in maxim 6 luni … cand l-am intrebat daca cristina si lucian… a spus … categoric nu ma gandesc la ei… iar cand am spus diana si mutulica… a zis ca mai bine se abtine pentru ca nu vrea sa creeze conflicte… si ca nu isi dorea sa se mai afiseze la tv.

    Iar eu acum… ma intreb … in ultimele emisiuni in care venea vlad si doamna lacramioara si incerca sa va deschida ochii … de ce au fost atat de criticati.
    Ati vrut dragoste… nu a fost dragoste la nora pentru mama in sezonul 4…. nimeni nu trebuia sa castige… sau luptat toti… si in loc sa castige doua persoane care chiar aveau nevoie de ajutor… si ma refer la Cristina si Lucian…. a castigat ciobanita….
    Avea 1 miliard inainte sa intre in casa si acum are doua la banca… acum poate sa mai mearga putin si prin germania olanda…. sa faca treaba sa mai stranga putin…

    Imi pare rau de Vlad si Doamna Lacramioara nu meritau sa fie atat de criticati din cauza ciobanitei…. Ma bucur de divortul celor doi !!! Vlad si Lacramioara vor fi mereu in inimile noastre ca doua persoane adevarate…. !!!

    Cu ocazia asta tin sa ii salut … oriunde ar fi ei … si as dori si eu id lor de messenger.

  33. 33
    marilena Says:

    poate ca si din cauza tatalui dar mai mult diana nu la iubit pe vali si viceversa ei au vrut sa ajunga la marele premiu si noi am fost siguri ca ei se vo desparti.

  34. 34
    alina Says:

    VREAU SAMI SPUNA CINEVA DACA A NASCUT ALINA DE LA NPM3 VA ROG FRUMOS IMI DORESC FOARTE MULT.

  35. 35
    eu Says:

    buna,de\a lungul competitiei NPM4,mi\am exprimat parerea k si orice telesp.interesat de ceea ce se intampala.
    La inceput,mi\a placut mult diana,dar cu trecerea timpului mi\am schimbat parerea,era foarte vizibil cum minte,oricat ar fii o pers de calma,la un moment dat ripostezi,datorita discutiilor aparute si care au fost destul de dure,dar diana fata buna,cu cel mai mult bun simt din casa tacea,de ce oare???s\a lasat calcat in picioare,dramatiza,teatru ieftin,doar pt a creste in ochii telesp,trebuia sa fii chiar orb k sa nu iti dai seama k minte si k se va casat cu valii doar pt MARELE PREMIU.
    Am fost criticata de multe ori,pt k mi\am exprimat parerea despre aceasta diana,imi pare bn k am avut dreptate si multi altii care au fost criticati dur de “fanii mei”.
    Dar ce nu face banul….eeeeee….,asa k si\a facut\o cu mana ei,pacat k a reusit ciobanita sa va prostesk in halul asta,asa k deschideti ochii inainte de a mai critik parerea cuiva pe form.,dau dreptate persoanei care a criticat vocabularul dianei,cea cu 2 facultati,….
    La acest final de sezon mare grija unde trimiteti miliardele….

  36. 36
    sonia Says:

    Parerea mea este ca daca la pana la finele concursului au avut cate ceva ( ma refer la sentimente) unul pentru altul, odata cu lipsa camerelor de luat vederi si intrati in vartejul vietii de zi cu zi, lucrurile s-au schimbat.
    Oricum, nici pentru unul, nici pentru celalalt, daca nu se mai iubesc, nu este o catastrofa ca au divortat.
    Poate citeste Vlad, fostul concurent aceste randuri. daca era un pic mai “istet” si facea un cuplu, el ar fi luat concursul.

  37. 37
    Mona Says:

    E real, intr-adevar; cel putin e real ca Diana a intentat actiunea de divort. Pacat! Daca se iubeau ar fi putut sa incerce sa-si rezolve problemele.
    http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=1752&d=MTc1MjAwMDAwMDAwMDAyOTY3

  38. 38
    Diana Says:

    Eram siguraa!!
    De dragoul concursului au facut ei un cuplu..
    Nu i`am suportat niciodata pe cei 2.. !

  39. 39
    DIan22 Says:

    Dupa parerea mea, Diana a facut cu Vali un cuplu de complezenta si lucrul de care mi pare rau este ca acel concurs nu a fost castigat de Cristina si Lucian.. Adevarul a iesit la iveala:)

  40. 40
    uqtzik Says:

    Era de asteptat. Era prea evident teatrul jucat de Diana in timpul competitiei.

  41. 41
    andreea Says:

    nu se poate mai bine castiga cristina si lucian acum se vede cat de ult se iubeau diana e o mironosita care e invatata cu banii,era de asteptat si in emisinea asta cei care se iubesc si is sinceri sunt andrei si silvia ei chiar merita sa castige nu ca altii

  42. 42
    Meri Says:

    Nu mia placut Vali pentru Diana nu se potriveau, sa nu uitam plansul Dianei din camera in ultimul timp . A crezut ca o sa-l iubeasca , dar nu se poate , mai bine asa. Dar nu cred nici in cuplul Cristina – Lucian .

  43. 43
    radu Says:

    Nu mia placut ,nu am avut incredere in ei nici in cuplul Diana-Vali sau Cristina-Lucian.Nu merita nici unul din ei sa ajunga in finala. Vlad ,Alina si Veronica au fost concurentii mei favoriti.

  44. 44
    brenda Says:

    nici nu stiti cat ma bucur….asteptam ziua asta….si acum pot sa spun la toti fanii dianei ca sunt niste prosti care au crezut in teatru si care si-au mancat banii degeaba ptr o taranca imputita

  45. 45
    alina Says:

    diana nu a terminat inca facultate pt ca are multe restante de aceia nu avea dc sa fie ofticata ca el nu are facultate

  46. 46
    alina Says:

    diana nu a terminat inca facultate pt ca are multe restante de aceia nu avea dc sa fie ofticata ca el nu are facultate

  47. 47
    Rehana Says:

    Nu stiu daca ati vazut emisiunea in care unii concurenti s-au dus la cumparaturi si i-au intalnit pe Cristina si Lucian in supermarket si ei a anuntat k Diana asteapta un BeBe….de unde veste asta cu divortu`??? PS: Te pup Raluca si te felicit ptr Blog!

  48. 48
    crina Says:

    Buna Da Alina de la npm3 a nascut are un baietel pe nine mihaitza. Sai traisca sa fie fericiti am vb cu Diana pe mess si am rugato sami dea id nasei (Alina)dar a mintit cum ca nu l are . Oricum il aflam noi.

  49. 49
    Meri Says:

    asa o sa fie si cu fanii Elenei NPM 5 tot banii conteaza, incredere sa aveti in concurentii peste 25 ani nu in pitipoance de 2o ani .

  50. 50
    coscodaru violeta Says:

    stiam eu k diana este falsa valentin sincer a iubito dar diana a facut teatru si sa vz din prima clipa cand ia varsat paharul cu apa in fata si la dr*cuit asa ceva nu se face cand iubesti pa cineva , sa vazut clar k pt vedetizm si pt bani alfel nu inteleg imi pare rau k nu a castigat cuplul meu preferat cristina si lucian iam votat cat am putut eu dar de geaba ………. apropo diana nu spuneai tu draga mea k o sa ne demonstrezi k tu te ti de cuvant si k vi cu vali la kanal d la npm 5 si o sa ne dovedesti k esti fericita k teai casatodit di iubire ? eeeeeee asta e bani fata draga si excursia la acapulco alfel nu mai vedeai tu doar oite campi si atit rusine ai dezamagit o tara intreaga unde sunt ffffffffaaaaaaaaaannnnnnnnnniiiiiiiiiiiiiiiiiii tai nu te sustin ?////

  51. 51
    coscodaru violeta Says:

    cristina si luciam cuplu since si perfect bravo lor va pup vio si sp sami lasati si mie id vostru pup

  52. 52
    lania Says:

    mda… diana era f frumoasa dar nu se potrivea cu vali ……
    bine ca s-au despartit

  53. 53
    LILI Says:

    CAND ATI MINTIT CAND NE ATI SPUS CA AU DIVORTAT SAU CAND I ATI ARATAT FERICITI DE 1 MARTIE?NOI CE SA MAI CREDEM?

  54. 54
    andreea Says:

    eram convinsa ca nu vor fi impreuna afara….bv cristina si lucian cel mai sincer cuplu npm4…diana era o prefacuta…

  55. 55
    deea Says:

    sa stiti si voi ca nu s-au despartit

  56. 56
    justforfunny Says:

    Adica…ei cand au mintit…doar ei sunt mincinosii.

  57. 57
    justforfunny Says:

    La cata prostie zace in Diana o cred in stare sa initieze un divort,sa lanseze un zvon si apoi sa renunte doar pentru a-si aminti lumea de ea,ca altfel,ce a facut bun in lumea asta pentru a fi pe buzele fanilor” forever”?

  58. 58
    elenabotezatue Says:

    imi pare rau k ati divortat .vreau sa va impacati ma copii va sta bine impreuna ,si uite ati dat apa la moara la dusmani !

  59. 59
    justforfunny Says:

    Va sa zica daca nu-ti place deloc o persoana inseamna ca ii esti dusman?
    “Daca nu esti cu mine,esti impotriva mea” …ce mentalitati obtuze! Fatuca asta,anonima dintr-o vagauna,iete-o..dusmanita de niste straini care n-au nimic de impartit cu ea,doar ca au fost iritati de un personaj care le-a displacut pentru ipocrizie,mandrie prosteasca si mai ales pentru ca era agramata.
    Daca era modelul fetei bine crescute de la tara,modesta,harnica,scolita,sincera,daca nu s-ar fi laudat cu scolile si averea,cu hainele ei multe(dar foarte de prost gust si lipsite de calitate,sclipicioase mai ales si balarii in par),nu ar fi fost atat de neplacuta de anti-fani.Sa te lauzi cu scolile si sa te laude taticu’ ce studenta eminenta ai fost cand stia ca ai avut 5 la mate si 7 la romana(cum l-oi fi luat 7 ala,ca nici 2 nu meritai)cand era usor de sesizat cat de agramata esti, sa te crezi invidiata pentru hainele tale cand tu esti cel mai prost imbracata…doar pentru ca fetele mai imprumutau cate ceva de la tine cand isi spalau lucrurile lor sau de dragul de a se mai schimba…
    La nici o editie npm nu s-a auzit asemenea aberatie,iar fetele au imprumutat lucruri unele de la altele la toate editiile.
    Anti-fanii au dispreuit-o si pentru aerele ei de vedeta…”fanii mei,fanii mei”…ce mare scofala a facut? A mancat,a baut,s-a plimbat,a zambit larg si a castigat niste bani!
    Nu a dovedit talente deosebite,nu a facut nimic remarcabil,memorabil, nu a trebuit
    sa-si puna capul la contributie sau sa faca efort pentru a obtine acel premiu.
    Nici macar nu s-a indragostit,nu s-a comportat exemplar in cuplu sau vis-a-vis de soacra,nu a reprezentat un model in nimic…doar pentru pupezele care vor sa puna mana pe bani cu orice pret,facand orice compromis,jucandu-se de-a casatria-unul din valorile morale ale crestinatatii,fiind fericita ca a pozat in parasuta de la pagina 5 . Jalnic femeiusca! Fara nea Vasile,Diana nu valoreaza nimic!

  60. 60
    justforfunny Says:

    *stiai

  61. 61
    justforfunny Says:

    Te roade invidia ca Lucian si Cristina sunt impreuna,frumosi,se iubesc si timpul a demonstrat cine a mintit si cine nu. Poti sa stai in cap,in maini,in fund,in picioare…nu te vei ridica niciodata la nivelul fetelor care au participat la npm4. Nu te-au suportat din cauza ipocriziei si le-ai enervat tu cu fanii tai care s-au lasat pacaliti de fariseismul tau.Le-ai iritat,nu te-au invidiat. Toate vor realiza in viata mult mai mult decat vei fi tu vreodata in stare. Toate vor invata mai mult in viata si de la viata pentru ca nu se mint singure asa cum te minti tu. Nu conteaza ca ai inselat lumea,ca lumea nu traieste cu tine,conteaza ca te minti pe tine insati si esti prea mandra pentru a sesiza ca ai multe lipsuri si multe de invatat. Tu iei totul de-a gata,atat cat pot oferi oile tatalui tau si vei ramane la statutul de oierita.Crezi ca ai mult…jalnic,fii sigura ca ai mult prea putin,dupa parerea mea,nu ai nimic,nimic important.

  62. 62
    laura Says:

    Bogdan npm4 are o noua relatie si e foarte fericit

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free