NPM2: La multi ani, Cristi!


cristiAstazi, 17 februarie, este ziua de nastere a lui Cristian, fostul concurent Nora pentru mama 2. El a implinit varsta de 27 de ani si pe aceasta cale dorim sa il felicitam si sa ii uram La multi ani!, multa sanatate, noroc si fericire.

Cristi a fost concurent in sezonul 2, el avand sansa de a ajunge pana in Marea Finala alaturi de Alexandra. Din pacate cei doi nu au castigat concursul si nu s-au casatorit, urmand ca la scurt timp dupa terminarea competitiei sa se desparta printr-un simplu sms.

Cristian, fostul concurent Nora pentru mama 2, isi va sarbatori ziua de nastere vineri in Bucuresti alaturi de prieteni si apropiati.

La multi ani, Cristi!

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “NPM2: La multi ani, Cristi!”

  1. 7
    leo Says:

    mincinossssssssssssssss

  2. 6
    Grety Says:

    LA MULTI ANI CRISTI !

  3. 5
    Meri Says:

    La multi Ani Cristian , si tine legatura cu noi. Sa iti spun ceva : Alexandra de la Eforie se potrivea cu tine NPM 4 .

  4. 4
    mary Says:

    LA MULTI ANI Cristi, sunt un olten de-al tau si mi-a placut cum te-ai comportat la nora pentru mama 2…noi 2 ne cunoastem k ne-am intalnit in autobuz spre Constanta la nunta Lui Cristi acum vreo 2 ani (daca nu ma insel)…iti doresc tot binele din lume si ceea ce iti doresti in viata sa ti se indeplineasca…LA MULTI ANI!!!

  5. 3
    cata db Says:

    la multi ani! multa sanatate si fericire!

  6. 2
    georgy Says:

    LA MULTI ANI CRISTI cel mai frumos baiat de la npm2 …Si e in continoare pai itativa voi la cristi cum arata la 27 de ani si sa va uitati la nicusor siceti ca e babac ala….Te iubim cristi:X:X:X:X

  7. 1
    maria Says:

    LA MULTI ANI !SA FII IUBIT……..NUMAI BINE.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free