Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!


Diana-si-valiDiana si Valentin, castigatorii de la Nora pentru mama 4, au divortat la Judecatoria din Jibou in decembrie 2010, Diana fiind cea care a depus cererea de divort.

Din pacate, se pare ca si de aceasta data casatoria la Nora pentru mama nu a avut un final fericit. Desi cei doi sustineau ca se iubesc, se pare ca realitatea ne-a demonstrat contrariul.

Cu toate ca astrele le erau favorabile, Diana si Valentin au avut un sfarsit de an nefast.

Credeti ca tatal Dianei a avut vreo influenta  in aceasta decizie? Care credeti ca au fost adevaratele motive de divort?

Articol realizat de Raluca Neagu

62 comentarii la “Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!”

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    oana Says:

    cu siguranta ca si diana este de vina pt insuccesul acestei relatii dar stiu din surse sigure ca pt vali, viata alaturi de diana ar fi insemnat multa munca,sacrificii(gen inceperea unor studii superioare,no drink…etc)…asa ca s a gandit bine si a ales sa si traiasca in continuare viata in barul care l a consacrat,cu paharelul in mana …..multumit cu ale sale cunostinte mediocre!

  2. 19
    Lorena Says:

    Am prevazut ca asa va fi , s-a vazut ca nu se iubesc de la inceputul relatiei lor si s-au casatorit pt. castigarea premiului .

  3. 18
    loli Says:

    ce sa mai zic VERO A AVUT DREPTATE TOT TIMPUL DAR NIMENI N-A CREZUT-O …TOATA LUMEA SUSTINEA CA E NEBUNA SI INVIDIOASA …ERA PREA DETOT SA EXISTE O PERSOANA ASA BUNA FARA SA COMENTEZE NICIODATA SA-I CONVINA ORICE:)))) ASA CUM JUCA DIANA DE FIECARE DATA…DAR VOI INEPTILOR ASTA E ;)

  4. 17
    ionela, bv Says:

    se pare ca alina a nascut pe 13 Ianuarie un baietel.Ieri am aflat si eu pe forumul nora pentru mama

  5. 16
    Ionel Says:

    DIANA ce face Vaile au fatat oile?

  6. 15
    flory Says:

    imi pare sincer rau de ei! dar de alina si ionut ce se stie? a nascut alina?

  7. 14
    CATY Says:

    IMI PARE RAU CA M-AM INSELAT IN PRIVINTA ACESTEI CASATORII .NU AM VRUT SA VAD ADEVARATA FATA A DIANEI CHEAR DACA MULTI SE CHINUIAU SA NE FACA PE NOI “PROSTII”SA VEDEM CA IA A VRUT DOAR SA -SI ATINGA SCOPUL DE A AJUNGE MAREA CASTIGATOARE .
    DIANA EU AM VOTAT SA RAMAI IN CONCURS ,DE CE NU A MERS CASNICIA ?
    VALI NU S-A INSCRIS LA FACULTATE DE AI BAGAT DIVORT DE EL?
    SAU EL A CONTINUAT CU BAUTURA ?

  8. 13
    mari Says:

    sunt despartiti de mult,doar acuma s-a aflat oficial.fiecare era si este in treaba lui..ea in jibou si el in cluj

  9. 12
    doinitza Says:

    aveam o impresie buna despre diana dar citind aceste randuri ca au divortat cred ca diana numai a profitat de vali ca sa castige concursul.sa ne scrie diana pe aceasta pagina sa ne spuna adevarul.vali iti doresc succes in viata si multa sanatate tie si d-nei.vali

  10. 11
    bogdan Says:

    normal ca au divortat! era doar o problema de timp cand o vor face. diana nu l-a iubit niciodata pe vali, asta e clar, ea a facut-o doar pt bani, pe care i-a si castigat din cauza amaratilor care au crezut in dragostea lor. cand tipam pe forum si pe fb ca diana se preface ca nu s-ar uita niciodata la unul ca vali, mi s-a urcat toata lumea in cap. ei, v-ati luat teapa, fanilor diana & vali!! ii pup pe cristina si lucian :*

Pages: « 7 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free