Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!


Diana-si-valiDiana si Valentin, castigatorii de la Nora pentru mama 4, au divortat la Judecatoria din Jibou in decembrie 2010, Diana fiind cea care a depus cererea de divort.

Din pacate, se pare ca si de aceasta data casatoria la Nora pentru mama nu a avut un final fericit. Desi cei doi sustineau ca se iubesc, se pare ca realitatea ne-a demonstrat contrariul.

Cu toate ca astrele le erau favorabile, Diana si Valentin au avut un sfarsit de an nefast.

Credeti ca tatal Dianei a avut vreo influenta  in aceasta decizie? Care credeti ca au fost adevaratele motive de divort?

Articol realizat de Raluca Neagu

62 comentarii la “Stire SOC la NPM4: Diana si Valentin au divortat!”

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    :| Says:

    dar dc au divortat???????????
    nu vroiam sa divortezeX(

  2. 9
    pentru ema Says:

    Draga Ema tu nu ai vazut ce pampalau este Valentin si ce fel vorbeste Iulia cu el.. VALENTIN UN MINCINIS IAR IULIA O POSESIVA,PUTUROASA. FAC UN CUPLU DOAR PENTRU MARELE PREMIU.AI IUTAT CAND STRIGA IULIA:MIE SA-MI FIE BINE ,MIE SI NUMAI MIE.DE ASTA A FACUT SI TOT BALAMUCUL CE CRISTINA CEA FARA DE BUZE .IAR CA SI INCHEIERE ALT CUPLU DE COMPLEZENTA ESTE CRISTINA SI SERGIU.BANII VORBESC.

  3. 8
    ionela, bv Says:

    pacat.Eu am avut incredere in ei si chiar mi-au placut

  4. 7
    Raluca Neagu Says:

    Informatia este facuta publica chiar pe site-ul Judecatoriei Jibou, Salaj. Pentru cei interesati puteti intra aici pentru a verifica: http://portal.just.ro/InstantaDosar.aspx?idInstitutie=1752&d=MTc1MjAwMDAwMDAwMDAyOTY3

  5. 6
    ionela, bv Says:

    pt raluca neagu : de unde ai aflat vestea, ca eu tot azi am citit cum ca valentin ar fi anuntat pe statusul de hi5 ca diana este insarcinata.Ce o fi adevarat si ce nu ?

  6. 5
    ana.lutic Says:

    era de asteptat sa vazut in concurs diana era falsa a facut-o ptr.bani.

  7. 4
    ADA Says:

    Am placut-o pe Diana pe la iceputul competitiei , apoi mi-am schimbat impresia , ea a facut cuplu doar pentru castig , a jucat murdar si am realizat spre final ca nu este ceace pare . Se vedea ca este o fata cu aeere de mare desteapta dar pentru bani nu trebuia sa faca asa ceva cu Valentin . Sa se gandeasca ca nu banii aduc fericirea si mai exista si un DUMNEZEU .
    S-ai fie rusine !!!!!!!!!!!

  8. 3
    ema Says:

    Nu mi-a placut cuplul lor niciodata,se vedea ca nu era iubire doar interes pentru castig.Ea prea increzuta el un tolomac…mai de treaba era tatal Daianei decat Valentin.Avem si in editia asta destule cuplurii pe interes fara iubire:Alin-Elena,Andrei-Silvia,ele mai arata cate ceva,putina iubire dar ei sunt dusi cu gandul in alta parte….Alin nu o iubeste pe Elena cred ca nici fizic nu o place si ca este geloasa rau….Andrei nu o sa ramana cu Silvia pentru ca este egoista,posesiva si grasa,are de unde sa aleaga Bucurestiul este plin de fete ….La celelalte cuplurii iubirea si simpatia este reciproca…

  9. 2
    Mia Says:

    Au impartit si banii dela Canal D.

  10. 1
    roxana Says:

    incredibil:Opai mai acu ceva timp parca se pregateau sa aiba un copil

Pages: « 7 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free