Valentina, un adversar puternic?


valentina npm5 si tatalTatal Valentinei, domnul Marian, a fost prezent in platoul emisiunii Nora pentru mama 5 la Finala saptamanii din data de 13 noiembrie, pentru a-si apara si sustine fiica, pe care a considerat-o incoltita si atacata in mai multe randuri de restul concurentilor din competitie.

Tatal Valentinei a tintut sa aduca in discutie mai multe subiecte discutate in casa Nora pentru mama 5, mai precis intamplarile de la petrecerea de Halloween, tentativa de sarut pentru Andrei, cuvintele nepotrivite spuse de doamna Nicolita si Mioara la adresa Valentinei, dar si alte momente cand domnul Marian a considerat ca i-a fost jignita fiica in concurs.

Pe langa faptul ca domnul Marian a avertizat-o pe Valentina ca nu are prietene in concurs, acesta a dorit sa adauge “ceilalti concurenti o considera mai puternica pe Valentina”, motiv pentru care spune el este atat de atacata.

Implicati in acest conflict, Andrei si mama sa, doamna Nina, au avut si ei mai multe lucruri de spus legate de situatia creata.

Andrei a declarat “Valentina a mers mult prea departe, iar eu am spus STOP!”, iar ca o concluzie generala doamna Nina a dorit sa adauge ” Valentina este sursa tuturor conflictelor din casa”.

Credeti ca Valentina este un adversar puternic in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Valentina, un adversar puternic?”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    AndyGirl Says:

    placa fetito odaTA…nu faci decat certuri..hai paapa

  2. 49
    nu conteaza Says:

    valentina e singura fata din casa care este sincera.bravo valentina

  3. 48
    roxana Says:

    Stau si ma gandesc daca u ai vreo farama de bun simt sau moralitate. Mi-e greata cand ma uit la tn cum faci numai cearta si raca, dar …domnule…u esti victima.

  4. 47
    Meri Says:

    Nu cred ca e un adversar puternic cred ca mamele nu o plac si le e teama ca o va place vreun baiat din casa chiar si cu cuplu. Este ingrijita bine asortata. Nu ar trebui sa o bage in seama pe Daiana – o fata care are nevoie de ajutor. nu numai la mina…

  5. 46
    dana Says:

    concurenta tare? cum asa ? adica daca tipi tot timpul si incerci sa inchizi gura la tot ce misca esti tare? eu cred ca e mai mult lipsa de bun simt sau de caracter … mai mult de inca o luna nu rezista

  6. 45
    maria Says:

    valentina esti tare dar tatal tau a grestit in privinta lui mara

  7. 44
    anonim Says:

    sa sthi ca nu esthi un adversar puternic pt nimeni esti o mahalagioaica fata uitate cum arati tu si apoi zi de alti de cand nu te-ai mai uitat in oglinda?

  8. 43
    Alin Says:

    Valentina sincer nu inteleg ce cauti in casa . Nu ai pe nimeni si nu inteleg de ce tatal tau e deranjat atunci cand esti numita sa iesi afara din casa . Fata draga .tatal tau a jignit-o ffff tare oe d mioara si sincer ea nu merita asa ceva :( .Pacat de el .a venit sa te sustina si a facut mai mult rau in casa .

  9. 42
    OaNNA Says:

    Urat din partea tatalui ei , a venit in casa sa ii jicneasca pe toti ;) ! nu cred ca are dreptate atata timp cat si Valentina face aceleasi lucruri .. adica sa jicneasca .. fiecare cu parerea ,lui ;) !

  10. 41
    ELENA Ploiesti Says:

    In viata castiga cel care reuseste sa aduca argumente chiar daca nu are dreptate.Asa ca intodeauna vedem defectele altora mult mai usor.UNII VAD DEFECTELE LOR CALITATI .PROBABIL PENTRU UNII A JIGNII A RADE A GLUMII PROST A IRONIZA ESTE UN MOD DE A REUSII. NU ESTE DREPT SA JUDECAM FIECARE DIN NOI AVEM SI BUNE SI RELE .NU MI SE PARE NIMIC ANORMAL CA VALENTINA ESTE MAI CERTAREATA POATE DACA SE INTELEGEA PURTAREA EI NU SE MAI AJUNGEA LA CRITICILE ADUSE IN DIRECT UNORA CA NU PARTICIPA LA CURATENIE SAU ALTELE. IAR GESTURILE EI NU SANT MAI PUTIN DECENTE DECAT ALE SILVIEI SI A ALTORA .CEL PUTIN EA NU A RAS DE NIMENI NU A JIGNIT PE NIMENI ASA CUM A FACUT IOAN .EU CRED CA FIECARE DE ACOLO DEPUN EFORTURI SA APARA ALTFEL DECAT SANT IN REALITATE IAR CEA MAI ORIGINALA ESTE DANIELA. O FELICIT SI SPER DIN SUFLET SA FIE APRECIATA SI DE PUBLIC DE CEI CARE AR TREBUI SA VADA IN EA UN CARACTER PUTERNIC SI DEOSEBIT SI SA FIE SPRIJINITA PENTRU CA MERITA.

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free