Valentina, un adversar puternic?


valentina npm5 si tatalTatal Valentinei, domnul Marian, a fost prezent in platoul emisiunii Nora pentru mama 5 la Finala saptamanii din data de 13 noiembrie, pentru a-si apara si sustine fiica, pe care a considerat-o incoltita si atacata in mai multe randuri de restul concurentilor din competitie.

Tatal Valentinei a tintut sa aduca in discutie mai multe subiecte discutate in casa Nora pentru mama 5, mai precis intamplarile de la petrecerea de Halloween, tentativa de sarut pentru Andrei, cuvintele nepotrivite spuse de doamna Nicolita si Mioara la adresa Valentinei, dar si alte momente cand domnul Marian a considerat ca i-a fost jignita fiica in concurs.

Pe langa faptul ca domnul Marian a avertizat-o pe Valentina ca nu are prietene in concurs, acesta a dorit sa adauge “ceilalti concurenti o considera mai puternica pe Valentina”, motiv pentru care spune el este atat de atacata.

Implicati in acest conflict, Andrei si mama sa, doamna Nina, au avut si ei mai multe lucruri de spus legate de situatia creata.

Andrei a declarat “Valentina a mers mult prea departe, iar eu am spus STOP!”, iar ca o concluzie generala doamna Nina a dorit sa adauge ” Valentina este sursa tuturor conflictelor din casa”.

Credeti ca Valentina este un adversar puternic in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Valentina, un adversar puternic?”

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    anca pn Says:

    Poate ca nu este corect pentru celelalte concurente ca a venit tatal valentinei dar bine a facut ca le-a mai dat peste nas unor concurenti gen madam mioara care se crede miss univers si isi permite sa o judece pe valentina. nu ii iau apararea valentinei dar nici nu trebuie sa o compatimim pe mioara ca nu e nici usa de biserica nici cea mai desteapta

  2. 39
    maria Says:

    nu o mai judecati pe valentina

  3. 38
    mamy elena Says:

    Valentina?vai mama ei ..nu vedeti ce fata de par*suta are ?ce dr*cu vedeti voi la ea ?nu styu ..mie ca femeie nu imi place dar apoi unui barbat:)):))
    offf ce minte aveti fratilor ..uitati-va si voi la tv …mai cu atentie…ce dr*cu …chiar nu o vedeti …aaa scz ..poate ca sunteti ca ea si daia va place,:)):)):))

  4. 37
    Meri Says:

    Nu este nici certareata nici prefacuta ca Silvia ca ea nu a avut timp sa umble prin cluburi ca cele de 2o ani ea aterminmat o facultate la asta nu va ginditi , stricati banii pe voturi la niste copii de 2o ani care ii cistiga si ii maninca imediat prein cluburi. Si daca valentina nu ar mai vorbi in casa si bune si rele ce am vedea…. cum tac mimozele ca Elena, Iulia, Silvia sa nu dea urit. Sunt votate ca ” sunt linistite si vorbesc frumos” mai giditiva ce au facut afara pina intra inm casa.

  5. 36
    diana Says:

    Pe mara sa o fu-megam pe la spate ca prin fata o felicita toti care nu o cunosc bine este si are calificare cu acte an regula sa nu se mai uite la vestimentatia si comportamentu valentinei sa se uite mai antai la ia si cu asta am spus tot pentru cei ce au coloana vertebrala sa anteleaga .

  6. 35
    sara.S Says:

    Nu te mai uita oana si vei rezolva treaba………………..cu toti facem greseli asa k nu cred ca suntem noi in masura sa judecam.eu cred ca Valentina nu a suparat pe nimeni, este normal sa se poarte …oameni buni este un concurs si este normal sa se bage intrigi …………..

  7. 34
    negreanca Says:

    A PROMIS CA SE SCHIMBA SI NU A FACUT O A ZIS CA S A IMPACAT CU DAIANA DIN SUFLET SI NU A FACUT O A BATUT CAMPII PE LA TOTI BAIETII A INCERCAT SA SPARGA CUPLURI A MINTIT A INSELAT A JICNIT ATIPAT A MANIPULAT PENTRU ASTA SENTINTA ESTE VINOVATA CU PROBE SA IASA IN LUMEA EI DE INTERLOPI SI SA PARASEASCA COMPETITIA PE USA DIN DOS

  8. 33
    ANISOARA Says:

    VALENTINA ……TE INTELEG SI PE TINE SI PE PARINTII TAI ….DAR NU INTELEG UN LUCRU .TU AI STIUT UNDE VII .AI MAI VAZUT SI EMISIUNILE ANTERIOARE PRESUPUN CA TEAI UITAT .DACA TU AI AJUNS LA CONCLUZIA CA VEI FACE FATA ACESTEI PROVOCARI AI INTRAT IN CASA .EI BINE .ACUM VINE INTREBAREA MEA…DE CE ATITEA LACRIMI…DE CE AI AVUT NEVOIE DE SFATUL TATALUI CARE EU NU AM VAZUT SA FI PRIMIT CA EL SA LUAT MAI DE TOTI ..CE VEI FACE IN VIATA TOT LA TATA MEREU ..NU AM NIMIC CU TINE MA GINDESC DOAR CA SA FACUT MARE CIRC TU AI AVUT OCAZIA SA II VEZI PE AI TAI PARINTI .DAR CEILALTI OARE NU AU DREPTUL.PENTRU VORBE IN VINT A FOST LA TINE ACASA KANALD VAI NU POT SA CRED PENTRU A LUA UN INTERVIU NU STIU PUTEA VENI IN EMISIUNE NICI-DECUM SA MEARGA SI ACASAOK

  9. 32
    maria Says:

    nu trebuia sa zica de mara nimica

  10. 31
    oana Says:

    nu-mi place valentina absolut deloc, este foarte certareata, prefacuta,cand o vad ca incepe sa planga mi se face sila!!!! pentru ca se preface, joaca teatru foarte bine, iar tatal ei…ce sa spun nu am cuvinte!!! a venit la emisiune sa jigneasca pe toata lumea, imi era mila de d-na Mioara, nu avea nici un drept sa se bage in viata ei!!! ar trebui sa le fie rusine atat Valentinei cat si tatalui ei!! oricum cea mai tere este doamna Puyaaaaa :) )) mor de ras cand o vad si cand o aud, pacat de Sorin..ca sta sub papucul ei, mi-ar place sa i transmita cineva lui sorin ca daca nu se impune in fata mamei lui viitoarea lui sotie va trebui sa sa casatoreasca cu dna puya nu cu el

Pages: « 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free