Valentina, un adversar puternic?


valentina npm5 si tatalTatal Valentinei, domnul Marian, a fost prezent in platoul emisiunii Nora pentru mama 5 la Finala saptamanii din data de 13 noiembrie, pentru a-si apara si sustine fiica, pe care a considerat-o incoltita si atacata in mai multe randuri de restul concurentilor din competitie.

Tatal Valentinei a tintut sa aduca in discutie mai multe subiecte discutate in casa Nora pentru mama 5, mai precis intamplarile de la petrecerea de Halloween, tentativa de sarut pentru Andrei, cuvintele nepotrivite spuse de doamna Nicolita si Mioara la adresa Valentinei, dar si alte momente cand domnul Marian a considerat ca i-a fost jignita fiica in concurs.

Pe langa faptul ca domnul Marian a avertizat-o pe Valentina ca nu are prietene in concurs, acesta a dorit sa adauge “ceilalti concurenti o considera mai puternica pe Valentina”, motiv pentru care spune el este atat de atacata.

Implicati in acest conflict, Andrei si mama sa, doamna Nina, au avut si ei mai multe lucruri de spus legate de situatia creata.

Andrei a declarat “Valentina a mers mult prea departe, iar eu am spus STOP!”, iar ca o concluzie generala doamna Nina a dorit sa adauge ” Valentina este sursa tuturor conflictelor din casa”.

Credeti ca Valentina este un adversar puternic in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Valentina, un adversar puternic?”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 58
    sorin Says:

    valentina este o fata cu curaj si potential are curajul sa tot timpul se spuna adevarul si lucrurilor pe nume si chiar ma bucur mai rar o asemenea fata

  2. 57
    M.Y.A. Says:

    CEA MAI TARE CONCURENTA!!!!!

  3. 56
    MYA Says:

    Clar!!!
    pentru ca rar, sunt oameni curajosi.
    daca are o parere ,dc sa nu o spuna pe sleau?ce ne tot ascundem atat dupa deget!

    e cateodata prea dura dar tot e mai bine asa decat blanda si falsa !

  4. 55
    dora Says:

    Valentina este o fata care spune tot ce simte, este o fata care nu-si disimuleaza gandurile. asa ar trebui sa fie toti concurenti editiei “Nora pentru mama 5″, dar din pacate toti vizeaza doar premiul final si nu sunt sinceri. Eu sper ca ea va face u8n cuplu cu vreun baiat si nu va fi eliminata! Ii doresc mult succes.

  5. 54
    negreanca Says:

    valentina e un adversar puternic la injuraturi jicniri si alte lucruri obscene

  6. 53
    negreanca Says:

    daca a fii putrnic inseamna mitocanie si rautate da valentina e un adversar de rateu dupa colt

  7. 52
    negreanca Says:

    daca a fi puternic inseamna mitocanie si tupeu atunci da valentina e un adversar puternic

  8. 51
    Din Timisoara Says:

    Daca vrei sa te imbonavesti cu nervii, te uiti la NPM5. Astia sunt … VAI DE CAPUL LOR … De unde au reusit sa adune atata prostie la un loc ?! M-a terminat cu nervii Veronica de la NPM4, dar … MACAR CAND DESCHIDEA GURA SPUNEA LUCRURI INTELIGENTE … Aici … UNU-I MAI PROST CA ALTU … In aceasta competitie domina PROSTIA …. Nu vezi unul sa fie inteligent. Adica … am uitat. Exista UNUL – ANDREI. In rest … toti sunt o apa si un pamant …

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free