Valentina, un adversar puternic?


valentina npm5 si tatalTatal Valentinei, domnul Marian, a fost prezent in platoul emisiunii Nora pentru mama 5 la Finala saptamanii din data de 13 noiembrie, pentru a-si apara si sustine fiica, pe care a considerat-o incoltita si atacata in mai multe randuri de restul concurentilor din competitie.

Tatal Valentinei a tintut sa aduca in discutie mai multe subiecte discutate in casa Nora pentru mama 5, mai precis intamplarile de la petrecerea de Halloween, tentativa de sarut pentru Andrei, cuvintele nepotrivite spuse de doamna Nicolita si Mioara la adresa Valentinei, dar si alte momente cand domnul Marian a considerat ca i-a fost jignita fiica in concurs.

Pe langa faptul ca domnul Marian a avertizat-o pe Valentina ca nu are prietene in concurs, acesta a dorit sa adauge “ceilalti concurenti o considera mai puternica pe Valentina”, motiv pentru care spune el este atat de atacata.

Implicati in acest conflict, Andrei si mama sa, doamna Nina, au avut si ei mai multe lucruri de spus legate de situatia creata.

Andrei a declarat “Valentina a mers mult prea departe, iar eu am spus STOP!”, iar ca o concluzie generala doamna Nina a dorit sa adauge ” Valentina este sursa tuturor conflictelor din casa”.

Credeti ca Valentina este un adversar puternic in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Valentina, un adversar puternic?”

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    kamelis Says:

    nu va este rusine sa vb asa de urat despre semeni vostri ?voi va-ti mai uitat in oglinda ?si multi dintre voi omai faceti si cioara sau neagra ,mahalagioaica .eu va anteleg ca nu este preferata voastra dar ,uni dintre voi mai pomeniti si de DUMNEZEU pacat ……………….

  2. 29
    lucia- Says:

    Preferata mea de la inceputul concursului ERA Silvia…zic, ERA…pt.ca de ieri seara, nu va mai fi.
    Silvia draga, ai toate calitatile DAR, daca nu ai ceea ce e important…si-i faci “prosti” (indiferent daca pe noi telespectatorii sau pe cei din casa)…comportamentul tau, SINCER “lasa de dorit”.
    Felicitari pentru Valentina, abia de aseara a devenit preferata mea-este naturala, draguta, (poate nu super “finuta”…DAR)..DAR stie ceea ce vrea, nu este o prefacuta, faptul ca spune tot ceea ce gandeste este O MARE CALITATE A UNUI OM desi, uneori “se poate pierde”..in viata..
    Felicitari parintilor care au stiut s-o creasca frumos si au educat-o -asa cum trebuie si chiar asa cum e nevoie in acest concurs…
    Lui Andrei ,SIGUR ii va parea rau ODATA..dar, daca mama lui a HOTARAT..ii doresc SUCCES.
    Salutari si toate cele bune tatalui Valentinei, om cu caracter care, a spus multe-pe un ton acceptabil emisiunii…spre deosebire de mama lui Andrei…
    Pe Valentina O VAD ca s-ar potrivi cu Nicolae(Nicusor)…si le urez SA LE FIE BINE IMPREUNA…in caz contrar, Valentina este o puternica si de aceea UNII nu o mai vor “in casa”.
    SUCCES VALENTINA !!1…te votam incepand de azi…

  3. 28
    maria Says:

    fata esti o mincinoasa de prima clasa,dupa ce ca esti batrana mai faci si figuri..spui ca daca vreai cuplu face-ai..dar nu te-a vrut nici un baiat si acum te oftici si tragi de baieti prin casa,il mai aduci si pe tactu sa jicneasca concurentii dar nu te vezi pe tine ce poama esti,du-te acasa fata.

  4. 27
    blondy Says:

    nu cred ca este un adversar puternic doar o mahalagoaica!daca era o adversara puternica era mai smechera mai suptila!!!!!!!!!!

  5. 26
    negreanca Says:

    cand era acuzata daiana ca sufera de mania persecutiei nimeni nu a vazut adevarul ca tot timpul era hartuita psihic de valentina o fata batrina care nu are ce cauta la npm 5 cine i a luat atunci apararea daianei a tacut pentru ca dadea urat dar in suflet nu o s o ierte niciodata

  6. 25
    maria Says:

    bravo VALE :x ESTI CEA MAI TARE imi place ca esti directa nu ca celelalte fufe din casa.te sustin si te votez bravooooooooooooo. ffaaaa maria asta de jos mata si tacto sunt mahala……. :) ) ;)

    :-* :-*

  7. 24
    giulia Says:

    pe mn ma cam inerveaza valentina…dar a avut dreptate cu tot ce a spus la fel si tatal ei….ii doresc sa aiva succes in competitie….si sa lase gura mai moale atunci cand trebuie

  8. 23
    lili Says:

    nu are sanse sa faca cuplu,este prea mahalagioaica…

  9. 22
    Dea Says:

    numi place valentina face mult circ lumea pe sema ei pentru ca ea isca scandal valntina meriti sa iesi afara din competitie

  10. 21
    Maria Says:

    din mahala si tu si tactu

Pages: « 6 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free