Valentina, un adversar puternic?


valentina npm5 si tatalTatal Valentinei, domnul Marian, a fost prezent in platoul emisiunii Nora pentru mama 5 la Finala saptamanii din data de 13 noiembrie, pentru a-si apara si sustine fiica, pe care a considerat-o incoltita si atacata in mai multe randuri de restul concurentilor din competitie.

Tatal Valentinei a tintut sa aduca in discutie mai multe subiecte discutate in casa Nora pentru mama 5, mai precis intamplarile de la petrecerea de Halloween, tentativa de sarut pentru Andrei, cuvintele nepotrivite spuse de doamna Nicolita si Mioara la adresa Valentinei, dar si alte momente cand domnul Marian a considerat ca i-a fost jignita fiica in concurs.

Pe langa faptul ca domnul Marian a avertizat-o pe Valentina ca nu are prietene in concurs, acesta a dorit sa adauge “ceilalti concurenti o considera mai puternica pe Valentina”, motiv pentru care spune el este atat de atacata.

Implicati in acest conflict, Andrei si mama sa, doamna Nina, au avut si ei mai multe lucruri de spus legate de situatia creata.

Andrei a declarat “Valentina a mers mult prea departe, iar eu am spus STOP!”, iar ca o concluzie generala doamna Nina a dorit sa adauge ” Valentina este sursa tuturor conflictelor din casa”.

Credeti ca Valentina este un adversar puternic in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Valentina, un adversar puternic?”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    lili Says:

    esti o tata ansa pt acest lucru ti ai asigurat locul an casa npm o perioada

  2. 19
    vanghelie Says:

    catre acesti advesari nevazuti ai valentinei,faceti-va politicieni pentru-ca stiti sa mintiti frumos denaturind adevarul,voi ati fost hartuiti vreodata?pinochio andrei,fetita valentin,clovnul ionut sint personaje in care vedeti intruchipind omul serios,omul educat,omul care sa-si stie locul lui in societatea civila,va inselati,niste perversi avari dupa bani,veti vedea la final citi vor mai fi impreuna,corul acestor personaje,mai cu frina,mai incet caci ceea ce sustineti nu va caracterizeaza,

  3. 18
    maria Says:

    nu e instabila e directa si deranjeaza valentina.intradevar celor de la kanal d le place scandalul si o provoaca mult pe valentina,nu observati ca datorita celor din staful televiziuni ea are de suferit fiindca o baga numai pe ea in fata.de ce nu o lasa in pace si sa dea imaginii si cu altii concurenti.ea este o victima oameni buni a lui gabriela.

  4. 17
    oana Says:

    cioara borata(se vede intelectuala ea)=))

  5. 16
    Adrianna Says:

    O fiinta josnica.. Doar atat am de zis despre ea.

  6. 15
    Meri Says:

    Daca era asa cum ziceti voi , aseara intra in cupluri si il vota sa iasa ori pe Andrei ori pe Valentin sau Alin da nu a facut. De ce nu va place Valentina ? pentru ca nu a avut timp de umblat prin cluburi ca sa stie cum sa se prefaca cum e Silvia la 2o ani zici ca are 4o , ea a terminat o facultate, are un serviciu asa concurenti sa fi fost in casa. Ce stie Silvia sa faca decit chefuri cu fete …. A venit si mama Mihaelei, a venit si tatal lui Ionut sau co a na Nina are abonament. Valentina mai face imagini bune rele dar mimozele cu cuplu stau nemiscate pe canapele. Acum le mai da si excursie la Venetia.

  7. 14
    DOINITA Says:

    VALENTINA FACE CIRC CEEA CE LE PLACE CELOR DIN STAFUL NPM5 SI NU VA FII ELIMINATA CA AU EI GRIJE.NU CRED CA DUPA FINALA DE SAMBATA SA O VOTEZE ATATA LUME SA IESE NORA SAPTAMANII. CEI DE LA KANALD(NPM5) AU ARANJAT CU VOTURILE SA IESE VALENTINA NORA SAPTAMANII.O -SO MAI VEDEM MULT TIMP IN CASA PTR.CA CELOR DIN STAF LE PLACE CEARTA SI SCANDALU.RUSINE GABRIELA CA NU AI INTERVENIT SAMBATA CAND VALENTINA ZBIRA CA NEBUNA.RUSINE SA VA FIE.

  8. 13
    alexandra Says:

    ce puternica??Nu se vede ca-i tiganca??Ea cand s-a suit pe scaun si astepta sa o atinga Valentin,cum se mai interpreteaza,si culmea,Valentin avea o rel cu Iulia,o fata finuta si dragalasa.Sincer,cred ca sunt tiganii multi in Romania,si de aceea Valentina e mereu pe primul loc,nici decum o adeversara puternica,sa fim seriosi
    Ea vrea doar sa desparte cupluri,pt ca e invidioasa pe fetele care iubesc,iar tatal sau ce apara??
    El chiar nu se uita la fiica lui ce vulgara poate sa fie??Cu ce drept jigneste ala o femeie care si-a parasit copilul??De unde stie ca l-a parasit,a fost el langa ea??Sa isi vada mai bine de fiica sa,care nu are cei 7 ani de acasa

  9. 12
    Xandra Says:

    Asa tata, asa fiica. Acum e victima apoi ataca!Sa se hotarasca odata!!!Se crede asa imaculata…si tatal ei, cand a venit -a vazut numai ce prostii au facut altii, tampeniile si vocabularul nesimtit al Valentinei nu l-a vazut!!!A venit el frumos sa-i ia la bani marunti pe concurenti ca parca ar fi fost el Dumnezeu .Ma enerveaza Valentina asta, ea traiseste intr-o drama…toti o ataca si o marginalizeaza.SERIOS?!NU MAI IESE ODATA DACA NU-I CONVINE?!

  10. 11
    Ella Says:

    DOAMNE CE FIINTA,OARE DE UNDE VINE?ESTE INSTABILA PSIHIC.

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free