Valentina, un adversar puternic?


valentina npm5 si tatalTatal Valentinei, domnul Marian, a fost prezent in platoul emisiunii Nora pentru mama 5 la Finala saptamanii din data de 13 noiembrie, pentru a-si apara si sustine fiica, pe care a considerat-o incoltita si atacata in mai multe randuri de restul concurentilor din competitie.

Tatal Valentinei a tintut sa aduca in discutie mai multe subiecte discutate in casa Nora pentru mama 5, mai precis intamplarile de la petrecerea de Halloween, tentativa de sarut pentru Andrei, cuvintele nepotrivite spuse de doamna Nicolita si Mioara la adresa Valentinei, dar si alte momente cand domnul Marian a considerat ca i-a fost jignita fiica in concurs.

Pe langa faptul ca domnul Marian a avertizat-o pe Valentina ca nu are prietene in concurs, acesta a dorit sa adauge “ceilalti concurenti o considera mai puternica pe Valentina”, motiv pentru care spune el este atat de atacata.

Implicati in acest conflict, Andrei si mama sa, doamna Nina, au avut si ei mai multe lucruri de spus legate de situatia creata.

Andrei a declarat “Valentina a mers mult prea departe, iar eu am spus STOP!”, iar ca o concluzie generala doamna Nina a dorit sa adauge ” Valentina este sursa tuturor conflictelor din casa”.

Credeti ca Valentina este un adversar puternic in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Valentina, un adversar puternic?”

  1. 1
    Maria Says:

    daca ar fi atat de puternica,de ce strica toate emisiunile cu plansul ei isteric.
    ne oboseste cu atata planc.
    in realitate sunt o familie necivilizata si primitiva.

  2. 2
    Meri Says:

    D-na Nina sa mai stea acasa. Face pe victima ca nu are sot…… bolnava, si sursa de scandal este fiul ei Andrei care minte cu nerusinare.

  3. 3
    aura Says:

    a veni taticu sa o apere ‘’saracuta toti au acuzato pe nedrept”.

  4. 4
    justforfunny Says:

    Neah,nu e deloc adversar puternic. E doar o duda cu gura mare.Este cea mai slaba si “dusa pe campii” din istoria npm.

  5. 5
    justforfunny Says:

    Cristina este cel mai tare adversar. Cristina este puternica,interesanta,stapana pe ea,cu vorbele la ea, frumoasa mai ales.

  6. 6
    Din Timisoara Says:

    ADVERSAR PUTERNIC?! DE UNDE ??? Este O “MAHALAGIOAICA” >>> NIMENI, NICIODATA NU VA FACE CUPLU CU ” SCORPIA” ASTA … AFARA CU EA …

    EU NUMCRED CA TELESPECTATORII O VOTEAZA PE “NENOROCITA” ASTA DE VALENTINA … NU CRED. NU SE POATE, PENTRU CA EU NU CRED CA SUNTEM UN POPOR DE CRETINI >… TREBUIE SA FII CRETIN RAU SA SPUI CA NU MAI POTI DE DRAGUL ACESTIEI ” SCARBOASE si NESUFERITE si INSUPORTABILE ” …. EU CAND O VAD PE “IDIOATA” ASTA IMI VINE SA ARUNC TELEVIZORUL PE GEAM CU MINE CU TOT … ASTA TE FACE SA TE STRANGI DE GAT SINGUR, NUMAI SA N-O MAI VEZI … FEREASCA DUMNEZEU SA TRAIESTI CU UN ASEMENEA SPECIMEN IN CASA … LE PLANG DE MILA CELOR CARE TREBUIE SA TRAIASCA CU ASA CEVA IN CASA ….. VOI NU VEDETI CA EA SE SMIORCAIE si SE TOT STRAMBA dar …. JOACA TEATRU SI PROSTII ( cei care o voteaza ), O SI CRED …. NU SE POATE OAMENI BUNI … ASTA TREBUIE ELIMINATA …pentru ca O SA NE IMBOLNAVEASCA CU NERVII PE TOTI … NICI CEI DIN CASA NU STIU SA NOMINALIZEZE >>> ESTE UN CONCURS !!! TREBUIE ELIMINAT CEL CE-TI STA IN COASTA ( IN GAT< adica CEL CARE TI SE PARE A TE DERANJA si INCOMODA ) … NU SA TE APUCI SA FACI PRIETENII ( cu cine ??? cu dr*cu ?? ) … AFARA, CE DACA SPARGI UN CUPLU ?! SPARGI TOT … DACA TREBUIE pentru ca TREBUIE SA SCAPI DE DUSMAN ….

  7. 7
    AndyGirl Says:

    esti ea mai mare mahala…nici dn puya nu kred ka a fakut asa ku totzi…esti o fitoaza..asta esti!!!!!Eu zik sa nu o mai votam!Ea se da mare ka e votata!NU NU ESTI PUTERNIKA DELOK!!!!!!!!!!!!!!!

  8. 8
    negreanca Says:

    nu este puternica este putreda si pe dinafara si pe dinauntru mi e sila de figura ei neagra sijosnica

  9. 9
    Georgiana Says:

    Valentina este preferata mea deoarece ami place foarte mult comportamentul ei si este cea mai sincera dn toate fetele aflate in casa sper sa ramana in casa si sa le faca viata 1 calvar tuturor celor care nu o suporta.

  10. 10
    justforfunny Says:

    Isterica. Asta daca nu face rau,n-are liniste. Biata victima,acum plange,acum urla cat o tin plmanii…halal sinceritate! Esti instabila emotional,Valentino. Tu le faci si tot tu plangi si arunci “magareata” in curtea altora. La psiholog,fata draga,daca vrei sa ai
    o viata normala vreodata. Cu asa femeie nu sta un barbat,in veci.

  11. 11
    Ella Says:

    DOAMNE CE FIINTA,OARE DE UNDE VINE?ESTE INSTABILA PSIHIC.

  12. 12
    Xandra Says:

    Asa tata, asa fiica. Acum e victima apoi ataca!Sa se hotarasca odata!!!Se crede asa imaculata…si tatal ei, cand a venit -a vazut numai ce prostii au facut altii, tampeniile si vocabularul nesimtit al Valentinei nu l-a vazut!!!A venit el frumos sa-i ia la bani marunti pe concurenti ca parca ar fi fost el Dumnezeu .Ma enerveaza Valentina asta, ea traiseste intr-o drama…toti o ataca si o marginalizeaza.SERIOS?!NU MAI IESE ODATA DACA NU-I CONVINE?!

  13. 13
    alexandra Says:

    ce puternica??Nu se vede ca-i tiganca??Ea cand s-a suit pe scaun si astepta sa o atinga Valentin,cum se mai interpreteaza,si culmea,Valentin avea o rel cu Iulia,o fata finuta si dragalasa.Sincer,cred ca sunt tiganii multi in Romania,si de aceea Valentina e mereu pe primul loc,nici decum o adeversara puternica,sa fim seriosi
    Ea vrea doar sa desparte cupluri,pt ca e invidioasa pe fetele care iubesc,iar tatal sau ce apara??
    El chiar nu se uita la fiica lui ce vulgara poate sa fie??Cu ce drept jigneste ala o femeie care si-a parasit copilul??De unde stie ca l-a parasit,a fost el langa ea??Sa isi vada mai bine de fiica sa,care nu are cei 7 ani de acasa

  14. 14
    DOINITA Says:

    VALENTINA FACE CIRC CEEA CE LE PLACE CELOR DIN STAFUL NPM5 SI NU VA FII ELIMINATA CA AU EI GRIJE.NU CRED CA DUPA FINALA DE SAMBATA SA O VOTEZE ATATA LUME SA IESE NORA SAPTAMANII. CEI DE LA KANALD(NPM5) AU ARANJAT CU VOTURILE SA IESE VALENTINA NORA SAPTAMANII.O -SO MAI VEDEM MULT TIMP IN CASA PTR.CA CELOR DIN STAF LE PLACE CEARTA SI SCANDALU.RUSINE GABRIELA CA NU AI INTERVENIT SAMBATA CAND VALENTINA ZBIRA CA NEBUNA.RUSINE SA VA FIE.

  15. 15
    Meri Says:

    Daca era asa cum ziceti voi , aseara intra in cupluri si il vota sa iasa ori pe Andrei ori pe Valentin sau Alin da nu a facut. De ce nu va place Valentina ? pentru ca nu a avut timp de umblat prin cluburi ca sa stie cum sa se prefaca cum e Silvia la 2o ani zici ca are 4o , ea a terminat o facultate, are un serviciu asa concurenti sa fi fost in casa. Ce stie Silvia sa faca decit chefuri cu fete …. A venit si mama Mihaelei, a venit si tatal lui Ionut sau co a na Nina are abonament. Valentina mai face imagini bune rele dar mimozele cu cuplu stau nemiscate pe canapele. Acum le mai da si excursie la Venetia.

  16. 16
    Adrianna Says:

    O fiinta josnica.. Doar atat am de zis despre ea.

  17. 17
    oana Says:

    cioara borata(se vede intelectuala ea)=))

  18. 18
    maria Says:

    nu e instabila e directa si deranjeaza valentina.intradevar celor de la kanal d le place scandalul si o provoaca mult pe valentina,nu observati ca datorita celor din staful televiziuni ea are de suferit fiindca o baga numai pe ea in fata.de ce nu o lasa in pace si sa dea imaginii si cu altii concurenti.ea este o victima oameni buni a lui gabriela.

  19. 19
    vanghelie Says:

    catre acesti advesari nevazuti ai valentinei,faceti-va politicieni pentru-ca stiti sa mintiti frumos denaturind adevarul,voi ati fost hartuiti vreodata?pinochio andrei,fetita valentin,clovnul ionut sint personaje in care vedeti intruchipind omul serios,omul educat,omul care sa-si stie locul lui in societatea civila,va inselati,niste perversi avari dupa bani,veti vedea la final citi vor mai fi impreuna,corul acestor personaje,mai cu frina,mai incet caci ceea ce sustineti nu va caracterizeaza,

  20. 20
    lili Says:

    esti o tata ansa pt acest lucru ti ai asigurat locul an casa npm o perioada

  21. 21
    Maria Says:

    din mahala si tu si tactu

  22. 22
    Dea Says:

    numi place valentina face mult circ lumea pe sema ei pentru ca ea isca scandal valntina meriti sa iesi afara din competitie

  23. 23
    lili Says:

    nu are sanse sa faca cuplu,este prea mahalagioaica…

  24. 24
    giulia Says:

    pe mn ma cam inerveaza valentina…dar a avut dreptate cu tot ce a spus la fel si tatal ei….ii doresc sa aiva succes in competitie….si sa lase gura mai moale atunci cand trebuie

  25. 25
    maria Says:

    bravo VALE :x ESTI CEA MAI TARE imi place ca esti directa nu ca celelalte fufe din casa.te sustin si te votez bravooooooooooooo. ffaaaa maria asta de jos mata si tacto sunt mahala……. :) ) ;)

    :-* :-*

  26. 26
    negreanca Says:

    cand era acuzata daiana ca sufera de mania persecutiei nimeni nu a vazut adevarul ca tot timpul era hartuita psihic de valentina o fata batrina care nu are ce cauta la npm 5 cine i a luat atunci apararea daianei a tacut pentru ca dadea urat dar in suflet nu o s o ierte niciodata

  27. 27
    blondy Says:

    nu cred ca este un adversar puternic doar o mahalagoaica!daca era o adversara puternica era mai smechera mai suptila!!!!!!!!!!

  28. 28
    maria Says:

    fata esti o mincinoasa de prima clasa,dupa ce ca esti batrana mai faci si figuri..spui ca daca vreai cuplu face-ai..dar nu te-a vrut nici un baiat si acum te oftici si tragi de baieti prin casa,il mai aduci si pe tactu sa jicneasca concurentii dar nu te vezi pe tine ce poama esti,du-te acasa fata.

  29. 29
    lucia- Says:

    Preferata mea de la inceputul concursului ERA Silvia…zic, ERA…pt.ca de ieri seara, nu va mai fi.
    Silvia draga, ai toate calitatile DAR, daca nu ai ceea ce e important…si-i faci “prosti” (indiferent daca pe noi telespectatorii sau pe cei din casa)…comportamentul tau, SINCER “lasa de dorit”.
    Felicitari pentru Valentina, abia de aseara a devenit preferata mea-este naturala, draguta, (poate nu super “finuta”…DAR)..DAR stie ceea ce vrea, nu este o prefacuta, faptul ca spune tot ceea ce gandeste este O MARE CALITATE A UNUI OM desi, uneori “se poate pierde”..in viata..
    Felicitari parintilor care au stiut s-o creasca frumos si au educat-o -asa cum trebuie si chiar asa cum e nevoie in acest concurs…
    Lui Andrei ,SIGUR ii va parea rau ODATA..dar, daca mama lui a HOTARAT..ii doresc SUCCES.
    Salutari si toate cele bune tatalui Valentinei, om cu caracter care, a spus multe-pe un ton acceptabil emisiunii…spre deosebire de mama lui Andrei…
    Pe Valentina O VAD ca s-ar potrivi cu Nicolae(Nicusor)…si le urez SA LE FIE BINE IMPREUNA…in caz contrar, Valentina este o puternica si de aceea UNII nu o mai vor “in casa”.
    SUCCES VALENTINA !!1…te votam incepand de azi…

  30. 30
    kamelis Says:

    nu va este rusine sa vb asa de urat despre semeni vostri ?voi va-ti mai uitat in oglinda ?si multi dintre voi omai faceti si cioara sau neagra ,mahalagioaica .eu va anteleg ca nu este preferata voastra dar ,uni dintre voi mai pomeniti si de DUMNEZEU pacat ……………….

  31. 31
    oana Says:

    nu-mi place valentina absolut deloc, este foarte certareata, prefacuta,cand o vad ca incepe sa planga mi se face sila!!!! pentru ca se preface, joaca teatru foarte bine, iar tatal ei…ce sa spun nu am cuvinte!!! a venit la emisiune sa jigneasca pe toata lumea, imi era mila de d-na Mioara, nu avea nici un drept sa se bage in viata ei!!! ar trebui sa le fie rusine atat Valentinei cat si tatalui ei!! oricum cea mai tere este doamna Puyaaaaa :) )) mor de ras cand o vad si cand o aud, pacat de Sorin..ca sta sub papucul ei, mi-ar place sa i transmita cineva lui sorin ca daca nu se impune in fata mamei lui viitoarea lui sotie va trebui sa sa casatoreasca cu dna puya nu cu el

  32. 32
    maria Says:

    nu trebuia sa zica de mara nimica

  33. 33
    ANISOARA Says:

    VALENTINA ……TE INTELEG SI PE TINE SI PE PARINTII TAI ….DAR NU INTELEG UN LUCRU .TU AI STIUT UNDE VII .AI MAI VAZUT SI EMISIUNILE ANTERIOARE PRESUPUN CA TEAI UITAT .DACA TU AI AJUNS LA CONCLUZIA CA VEI FACE FATA ACESTEI PROVOCARI AI INTRAT IN CASA .EI BINE .ACUM VINE INTREBAREA MEA…DE CE ATITEA LACRIMI…DE CE AI AVUT NEVOIE DE SFATUL TATALUI CARE EU NU AM VAZUT SA FI PRIMIT CA EL SA LUAT MAI DE TOTI ..CE VEI FACE IN VIATA TOT LA TATA MEREU ..NU AM NIMIC CU TINE MA GINDESC DOAR CA SA FACUT MARE CIRC TU AI AVUT OCAZIA SA II VEZI PE AI TAI PARINTI .DAR CEILALTI OARE NU AU DREPTUL.PENTRU VORBE IN VINT A FOST LA TINE ACASA KANALD VAI NU POT SA CRED PENTRU A LUA UN INTERVIU NU STIU PUTEA VENI IN EMISIUNE NICI-DECUM SA MEARGA SI ACASAOK

  34. 34
    negreanca Says:

    A PROMIS CA SE SCHIMBA SI NU A FACUT O A ZIS CA S A IMPACAT CU DAIANA DIN SUFLET SI NU A FACUT O A BATUT CAMPII PE LA TOTI BAIETII A INCERCAT SA SPARGA CUPLURI A MINTIT A INSELAT A JICNIT ATIPAT A MANIPULAT PENTRU ASTA SENTINTA ESTE VINOVATA CU PROBE SA IASA IN LUMEA EI DE INTERLOPI SI SA PARASEASCA COMPETITIA PE USA DIN DOS

  35. 35
    sara.S Says:

    Nu te mai uita oana si vei rezolva treaba………………..cu toti facem greseli asa k nu cred ca suntem noi in masura sa judecam.eu cred ca Valentina nu a suparat pe nimeni, este normal sa se poarte …oameni buni este un concurs si este normal sa se bage intrigi …………..

  36. 36
    diana Says:

    Pe mara sa o fu-megam pe la spate ca prin fata o felicita toti care nu o cunosc bine este si are calificare cu acte an regula sa nu se mai uite la vestimentatia si comportamentu valentinei sa se uite mai antai la ia si cu asta am spus tot pentru cei ce au coloana vertebrala sa anteleaga .

  37. 37
    Meri Says:

    Nu este nici certareata nici prefacuta ca Silvia ca ea nu a avut timp sa umble prin cluburi ca cele de 2o ani ea aterminmat o facultate la asta nu va ginditi , stricati banii pe voturi la niste copii de 2o ani care ii cistiga si ii maninca imediat prein cluburi. Si daca valentina nu ar mai vorbi in casa si bune si rele ce am vedea…. cum tac mimozele ca Elena, Iulia, Silvia sa nu dea urit. Sunt votate ca ” sunt linistite si vorbesc frumos” mai giditiva ce au facut afara pina intra inm casa.

  38. 38
    mamy elena Says:

    Valentina?vai mama ei ..nu vedeti ce fata de par*suta are ?ce dr*cu vedeti voi la ea ?nu styu ..mie ca femeie nu imi place dar apoi unui barbat:)):))
    offf ce minte aveti fratilor ..uitati-va si voi la tv …mai cu atentie…ce dr*cu …chiar nu o vedeti …aaa scz ..poate ca sunteti ca ea si daia va place,:)):)):))

  39. 39
    maria Says:

    nu o mai judecati pe valentina

  40. 40
    anca pn Says:

    Poate ca nu este corect pentru celelalte concurente ca a venit tatal valentinei dar bine a facut ca le-a mai dat peste nas unor concurenti gen madam mioara care se crede miss univers si isi permite sa o judece pe valentina. nu ii iau apararea valentinei dar nici nu trebuie sa o compatimim pe mioara ca nu e nici usa de biserica nici cea mai desteapta

  41. 41
    ELENA Ploiesti Says:

    In viata castiga cel care reuseste sa aduca argumente chiar daca nu are dreptate.Asa ca intodeauna vedem defectele altora mult mai usor.UNII VAD DEFECTELE LOR CALITATI .PROBABIL PENTRU UNII A JIGNII A RADE A GLUMII PROST A IRONIZA ESTE UN MOD DE A REUSII. NU ESTE DREPT SA JUDECAM FIECARE DIN NOI AVEM SI BUNE SI RELE .NU MI SE PARE NIMIC ANORMAL CA VALENTINA ESTE MAI CERTAREATA POATE DACA SE INTELEGEA PURTAREA EI NU SE MAI AJUNGEA LA CRITICILE ADUSE IN DIRECT UNORA CA NU PARTICIPA LA CURATENIE SAU ALTELE. IAR GESTURILE EI NU SANT MAI PUTIN DECENTE DECAT ALE SILVIEI SI A ALTORA .CEL PUTIN EA NU A RAS DE NIMENI NU A JIGNIT PE NIMENI ASA CUM A FACUT IOAN .EU CRED CA FIECARE DE ACOLO DEPUN EFORTURI SA APARA ALTFEL DECAT SANT IN REALITATE IAR CEA MAI ORIGINALA ESTE DANIELA. O FELICIT SI SPER DIN SUFLET SA FIE APRECIATA SI DE PUBLIC DE CEI CARE AR TREBUI SA VADA IN EA UN CARACTER PUTERNIC SI DEOSEBIT SI SA FIE SPRIJINITA PENTRU CA MERITA.

  42. 42
    OaNNA Says:

    Urat din partea tatalui ei , a venit in casa sa ii jicneasca pe toti ;) ! nu cred ca are dreptate atata timp cat si Valentina face aceleasi lucruri .. adica sa jicneasca .. fiecare cu parerea ,lui ;) !

  43. 43
    Alin Says:

    Valentina sincer nu inteleg ce cauti in casa . Nu ai pe nimeni si nu inteleg de ce tatal tau e deranjat atunci cand esti numita sa iesi afara din casa . Fata draga .tatal tau a jignit-o ffff tare oe d mioara si sincer ea nu merita asa ceva :( .Pacat de el .a venit sa te sustina si a facut mai mult rau in casa .

  44. 44
    anonim Says:

    sa sthi ca nu esthi un adversar puternic pt nimeni esti o mahalagioaica fata uitate cum arati tu si apoi zi de alti de cand nu te-ai mai uitat in oglinda?

  45. 45
    maria Says:

    valentina esti tare dar tatal tau a grestit in privinta lui mara

  46. 46
    dana Says:

    concurenta tare? cum asa ? adica daca tipi tot timpul si incerci sa inchizi gura la tot ce misca esti tare? eu cred ca e mai mult lipsa de bun simt sau de caracter … mai mult de inca o luna nu rezista

  47. 47
    Meri Says:

    Nu cred ca e un adversar puternic cred ca mamele nu o plac si le e teama ca o va place vreun baiat din casa chiar si cu cuplu. Este ingrijita bine asortata. Nu ar trebui sa o bage in seama pe Daiana – o fata care are nevoie de ajutor. nu numai la mina…

  48. 48
    roxana Says:

    Stau si ma gandesc daca u ai vreo farama de bun simt sau moralitate. Mi-e greata cand ma uit la tn cum faci numai cearta si raca, dar …domnule…u esti victima.

  49. 49
    nu conteaza Says:

    valentina e singura fata din casa care este sincera.bravo valentina

  50. 50
    AndyGirl Says:

    placa fetito odaTA…nu faci decat certuri..hai paapa

  51. 51
    Din Timisoara Says:

    Daca vrei sa te imbonavesti cu nervii, te uiti la NPM5. Astia sunt … VAI DE CAPUL LOR … De unde au reusit sa adune atata prostie la un loc ?! M-a terminat cu nervii Veronica de la NPM4, dar … MACAR CAND DESCHIDEA GURA SPUNEA LUCRURI INTELIGENTE … Aici … UNU-I MAI PROST CA ALTU … In aceasta competitie domina PROSTIA …. Nu vezi unul sa fie inteligent. Adica … am uitat. Exista UNUL – ANDREI. In rest … toti sunt o apa si un pamant …

  52. 52
    negreanca Says:

    daca a fi puternic inseamna mitocanie si tupeu atunci da valentina e un adversar puternic

  53. 53
    negreanca Says:

    daca a fii putrnic inseamna mitocanie si rautate da valentina e un adversar de rateu dupa colt

  54. 54
    negreanca Says:

    valentina e un adversar puternic la injuraturi jicniri si alte lucruri obscene

  55. 55
    dora Says:

    Valentina este o fata care spune tot ce simte, este o fata care nu-si disimuleaza gandurile. asa ar trebui sa fie toti concurenti editiei “Nora pentru mama 5″, dar din pacate toti vizeaza doar premiul final si nu sunt sinceri. Eu sper ca ea va face u8n cuplu cu vreun baiat si nu va fi eliminata! Ii doresc mult succes.

  56. 56
    MYA Says:

    Clar!!!
    pentru ca rar, sunt oameni curajosi.
    daca are o parere ,dc sa nu o spuna pe sleau?ce ne tot ascundem atat dupa deget!

    e cateodata prea dura dar tot e mai bine asa decat blanda si falsa !

  57. 57
    M.Y.A. Says:

    CEA MAI TARE CONCURENTA!!!!!

  58. 58
    sorin Says:

    valentina este o fata cu curaj si potential are curajul sa tot timpul se spuna adevarul si lucrurilor pe nume si chiar ma bucur mai rar o asemenea fata

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free