Cine doreste sa-i strice imaginea lui Valentin?


valentin npm5La Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010, Valentin a avut o surpriza mai putin placuta. Se pare ca de ceva timp tot circula pe internet niste poze care l-ar putea pune intr-o lumina proasta pe concurentul NPM5.

Persoane mai mult sau mai putin binevoitoare, care probabil doresc sa-i strice imaginea lui Valentin in competitia Nora pentru mama 5, au dorit sa induca ideea ca acesta ar avea vreo legatura cu barbatii, postand pe forumului Nora pentru mama poze care il surprins pe Valentin in diverse ipostaze alaturi de mai multi barbati.

Socat si in acelasi timp linistit, concurentul nu a negat veridicitatea pozelor, insa a dorit sa precizeze faptul ca nu este adevarat zvonul care circula despre el si ca toate acele poze care sunt postate si pe pagina de socializare hi5 sunt de la diverse petreceri alaturi de prietenii sai.

Doamna Elena nu s-a aratat prea surprinsa de pozele fiului sau, ba mai mult decat atat a fost deranjata de zvonurile care se tot vehiculeaza si a declarat ca la majoritatea pozelor a fost prezenta si considera ca toate pozele au fost facute la “amuzament”.

Ce parere aveti de pozele lui Valentin care circula pe internet?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Cine doreste sa-i strice imaginea lui Valentin?”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 24
    AndyGirl Says:

    e cam superficial

  2. 23
    mia olteanu 2009 Says:

    SINGUR SI-A STRICAT IMAGINEA.

  3. 22
    anisoara Says:

    imaginea despre valentin nu o strica nimeni eu consider ca s-a facut o gluma pe seama acelor poze atit cit acele poze ..poate nu toate dar erau si la kanal d asa a spus doamna elena ..atunci o cred pentru ca nu a comentat nimica doamna gabriela si sincer spun nu sa procedat bine regulile jocului cred ca se bazezzape alt ceva nu sa ne batem joc chear asa de mult ….nu pun baza pe cuplul lor dar vom vedea .

  4. 21
    ANISOARA Says:

    IAR DESPRE COSTI CU ALEXANDRA MULT NOROC SI COPII FRUMOSI

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free