Cine doreste sa-i strice imaginea lui Valentin?


valentin npm5La Finala Saptamanii din data de 13 noiembrie 2010, Valentin a avut o surpriza mai putin placuta. Se pare ca de ceva timp tot circula pe internet niste poze care l-ar putea pune intr-o lumina proasta pe concurentul NPM5.

Persoane mai mult sau mai putin binevoitoare, care probabil doresc sa-i strice imaginea lui Valentin in competitia Nora pentru mama 5, au dorit sa induca ideea ca acesta ar avea vreo legatura cu barbatii, postand pe forumului Nora pentru mama poze care il surprins pe Valentin in diverse ipostaze alaturi de mai multi barbati.

Socat si in acelasi timp linistit, concurentul nu a negat veridicitatea pozelor, insa a dorit sa precizeze faptul ca nu este adevarat zvonul care circula despre el si ca toate acele poze care sunt postate si pe pagina de socializare hi5 sunt de la diverse petreceri alaturi de prietenii sai.

Doamna Elena nu s-a aratat prea surprinsa de pozele fiului sau, ba mai mult decat atat a fost deranjata de zvonurile care se tot vehiculeaza si a declarat ca la majoritatea pozelor a fost prezenta si considera ca toate pozele au fost facute la “amuzament”.

Ce parere aveti de pozele lui Valentin care circula pe internet?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Cine doreste sa-i strice imaginea lui Valentin?”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    cris Says:

    eu cred ca lui valentin Ii cam plac baieti

  2. 9
    maria Says:

    nu doreste nimeni sa ai strice imaginea el insusi e un stricat de baiat

  3. 8
    sonia Says:

    Timpul va dovedi, deocamdata pozele nu au picat prea bine, cum nu pica prea bine nici acest baiat cu cercei si ce-o mai avea !!!!
    Daca Costi a incercat sa-l denigreze, pacat, el ar trebui sa se ocupe de scoala, parca maica-sa era studenta , frecventa lumea buna (?!), pai tu ce faci draga Costi, strici imaginea familiei ?!

  4. 7
    Meri Says:

    Raluca, a fost parasita si se razbuna.

  5. 6
    DOINITA Says:

    AVETI DREPTATE MAX SI MARIA

  6. 5
    justforfunny Says:

    Copilarii…
    Kanalistii fabrica rahat turcesc. Nu e de mirare pentru ca servesc ce place poporului
    asta halitor si dornic de mizerii.Din ce s-ar mai “hrani spiritual” romanul manelist?

  7. 4
    ady Says:

    sunt deacord cu tn max

  8. 3
    Meri Says:

    Costi, mai bine iti tratai bubele de la coltul gurii. Rusine, Tot nesuferit ai ramas acum vrei in casa ? Nu ai ce lucra afara dar nu iti place munca vrei ceva gratis. E casa plina de cei ca tine. Costi cu asta se oecupa afara si il mai ajuta si mama lui. Alexandra, Costi nu e de tine, un biet sofer fara caracter.

  9. 2
    Maria Says:

    Kanal D a facut aceasta porcarie,asa le place lor-mizeria.
    Insa e posibil sa fi contribuit si Costi-deasemeni din prostie si credea el ca ar castiga ceva.A castigat inca un nivel de prostie.

  10. 1
    MAX Says:

    Kanal D doreste sa-i strice imaginea, bineinteles… Vali a miscat in front, i-a acuzat ca urmaresc doar scandal si ca nu difuzeaza momentele frumoase, asa ca a fost pedepsit. Nu inteleg insa ce-a cautat Costi in ecuatie… de ce i s-a cerut lui parerea? Oare Costi a fost cel care i-a cautat hi5-ul lui Valentin? Nu ar fi avut de ce sa doreasca sa-l denigreze, ca nu i-a facut nimic. Si totusi…

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free