Valentina, un adversar puternic?


valentina npm5 si tatalTatal Valentinei, domnul Marian, a fost prezent in platoul emisiunii Nora pentru mama 5 la Finala saptamanii din data de 13 noiembrie, pentru a-si apara si sustine fiica, pe care a considerat-o incoltita si atacata in mai multe randuri de restul concurentilor din competitie.

Tatal Valentinei a tintut sa aduca in discutie mai multe subiecte discutate in casa Nora pentru mama 5, mai precis intamplarile de la petrecerea de Halloween, tentativa de sarut pentru Andrei, cuvintele nepotrivite spuse de doamna Nicolita si Mioara la adresa Valentinei, dar si alte momente cand domnul Marian a considerat ca i-a fost jignita fiica in concurs.

Pe langa faptul ca domnul Marian a avertizat-o pe Valentina ca nu are prietene in concurs, acesta a dorit sa adauge “ceilalti concurenti o considera mai puternica pe Valentina”, motiv pentru care spune el este atat de atacata.

Implicati in acest conflict, Andrei si mama sa, doamna Nina, au avut si ei mai multe lucruri de spus legate de situatia creata.

Andrei a declarat “Valentina a mers mult prea departe, iar eu am spus STOP!”, iar ca o concluzie generala doamna Nina a dorit sa adauge ” Valentina este sursa tuturor conflictelor din casa”.

Credeti ca Valentina este un adversar puternic in competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Valentina, un adversar puternic?”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    justforfunny Says:

    Isterica. Asta daca nu face rau,n-are liniste. Biata victima,acum plange,acum urla cat o tin plmanii…halal sinceritate! Esti instabila emotional,Valentino. Tu le faci si tot tu plangi si arunci “magareata” in curtea altora. La psiholog,fata draga,daca vrei sa ai
    o viata normala vreodata. Cu asa femeie nu sta un barbat,in veci.

  2. 9
    Georgiana Says:

    Valentina este preferata mea deoarece ami place foarte mult comportamentul ei si este cea mai sincera dn toate fetele aflate in casa sper sa ramana in casa si sa le faca viata 1 calvar tuturor celor care nu o suporta.

  3. 8
    negreanca Says:

    nu este puternica este putreda si pe dinafara si pe dinauntru mi e sila de figura ei neagra sijosnica

  4. 7
    AndyGirl Says:

    esti ea mai mare mahala…nici dn puya nu kred ka a fakut asa ku totzi…esti o fitoaza..asta esti!!!!!Eu zik sa nu o mai votam!Ea se da mare ka e votata!NU NU ESTI PUTERNIKA DELOK!!!!!!!!!!!!!!!

  5. 6
    Din Timisoara Says:

    ADVERSAR PUTERNIC?! DE UNDE ??? Este O “MAHALAGIOAICA” >>> NIMENI, NICIODATA NU VA FACE CUPLU CU ” SCORPIA” ASTA … AFARA CU EA …

    EU NUMCRED CA TELESPECTATORII O VOTEAZA PE “NENOROCITA” ASTA DE VALENTINA … NU CRED. NU SE POATE, PENTRU CA EU NU CRED CA SUNTEM UN POPOR DE CRETINI >… TREBUIE SA FII CRETIN RAU SA SPUI CA NU MAI POTI DE DRAGUL ACESTIEI ” SCARBOASE si NESUFERITE si INSUPORTABILE ” …. EU CAND O VAD PE “IDIOATA” ASTA IMI VINE SA ARUNC TELEVIZORUL PE GEAM CU MINE CU TOT … ASTA TE FACE SA TE STRANGI DE GAT SINGUR, NUMAI SA N-O MAI VEZI … FEREASCA DUMNEZEU SA TRAIESTI CU UN ASEMENEA SPECIMEN IN CASA … LE PLANG DE MILA CELOR CARE TREBUIE SA TRAIASCA CU ASA CEVA IN CASA ….. VOI NU VEDETI CA EA SE SMIORCAIE si SE TOT STRAMBA dar …. JOACA TEATRU SI PROSTII ( cei care o voteaza ), O SI CRED …. NU SE POATE OAMENI BUNI … ASTA TREBUIE ELIMINATA …pentru ca O SA NE IMBOLNAVEASCA CU NERVII PE TOTI … NICI CEI DIN CASA NU STIU SA NOMINALIZEZE >>> ESTE UN CONCURS !!! TREBUIE ELIMINAT CEL CE-TI STA IN COASTA ( IN GAT< adica CEL CARE TI SE PARE A TE DERANJA si INCOMODA ) … NU SA TE APUCI SA FACI PRIETENII ( cu cine ??? cu dr*cu ?? ) … AFARA, CE DACA SPARGI UN CUPLU ?! SPARGI TOT … DACA TREBUIE pentru ca TREBUIE SA SCAPI DE DUSMAN ….

  6. 5
    justforfunny Says:

    Cristina este cel mai tare adversar. Cristina este puternica,interesanta,stapana pe ea,cu vorbele la ea, frumoasa mai ales.

  7. 4
    justforfunny Says:

    Neah,nu e deloc adversar puternic. E doar o duda cu gura mare.Este cea mai slaba si “dusa pe campii” din istoria npm.

  8. 3
    aura Says:

    a veni taticu sa o apere ‘’saracuta toti au acuzato pe nedrept”.

  9. 2
    Meri Says:

    D-na Nina sa mai stea acasa. Face pe victima ca nu are sot…… bolnava, si sursa de scandal este fiul ei Andrei care minte cu nerusinare.

  10. 1
    Maria Says:

    daca ar fi atat de puternica,de ce strica toate emisiunile cu plansul ei isteric.
    ne oboseste cu atata planc.
    in realitate sunt o familie necivilizata si primitiva.

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free