Tatal Dianei: “Sunt de acord cu ce vrea Diana”


vasile tatal DianeiLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, parintii Dianei au fost prezenti in platoul emisiunii pentru a-si sutine fiica si pe alesul acesteia.

Desi in ultima perioada toate jignirile si acuzele s-au indreptat catre Diana si familia acesteia, parintii concurentei nu au dorit sa comenteze prea mult despre vorbele grele care le-au fost adus si au incercat prin calm si diplomatie sa- i respecte pe toti cei din casa si sa-i ierte pentru tot ce au spus.

Diana a fost sfatuita de parintii ei sa incerce sa ierte si sa faca pace cu Cristina, in ciuda tuturor celor intamplate.

Tatal Dianei a acceptat sa-i dea mana fiicei sale lui Valentin si a marturisit ca este de acord cu alegerea facuta de Diana, atata timp cat partenerul ei o va respecta si o va face fericita.

Cum comentati reactia calma pe care parintii Dianei au avut-o la Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, in urma tuturor jignirilor care le-au fost aduse?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Tatal Dianei: “Sunt de acord cu ce vrea Diana””

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    Sonia Says:

    Pentru Lorena: si daca-si umple staulul dupa concurs, precis mai angajeaza o bacita. Fii pe faza!

  2. 39
    laura franta Says:

    sper sà cistige Cristina si Luncia pentru cà au nevoie de bani nu voi cà aveti destui.
    de data asta Gabi ai aranjat jocurile citi bani ai luat de la ciobanul àsta ? FOARTE URIT

  3. 38
    gabriela Says:

    sunt niste prefacuti hai cristina si lucian castigati premiul sa moara ciobani astia la figurat nu la propriu de invidie

  4. 37
    magic Says:

    diana ciobanita cu cacareze la gura sa se duca la sapa cu obositul de tatasu

    oricum nu vor avea parte de castig pentru ca stiu pe cineva care il va aranja prin toamna si va avea grija sa ramana fara averi, asa ca ar face mai bine sa nu bage bani sa iasa diana pe primul loc
    tarani obositi avari si vai de capul lor
    votati diana daca vreti sa vina nenorocirea peste familia lor

  5. 36
    anita Says:

    d nu vasile cinste d voastra cum v ati crescut fata si ce ardeleni adevarati sunteti cu d na laura va doresc sa va bucurati de copii si sa fie fericiti sa nu va dejamageasca

  6. 35
    ravy Says:

    LASATI LUMEA SA VORBEASCA, RAUTATEA SI INVIDIA N-O SA LE ADUCA NIMIC BUN CELOR CARE VA JUDECA. EU VA FELICIT CA A-TI DAT DOVADA DE OM CU CARACTER SI RESPECT ASA CUM FACE O FAMILIE ADEVARATA SI UNITA. A-TI DAT CLASA MULTORA SPER SA FI INTELES SI EI CE INSEAMNA FAMILIE. UNITATE, RESPECT SI BUN SIMT. SA FITI SANATOSI SA VA BUCURATI DE COPIII DV PENTRU CA LE-ATI DAT EDUCATIE SI S-A SI PRINS. SUCCES DIANEI IN MAREA FINALA.

  7. 34
    NICOLETA Says:

    BANII VORBESC,BANII VORBESC SE POTRIVESTE DE MINUNE CE NU FACE OMUL PENTRU BANI…PAI CUM SA NU FIE DE ACORD CU DIANA CAND E VB DE BANI ?

  8. 33
    marcela Says:

    BRAVO TOATA STIMA FAMILIEI TALE VA DORESC SA FITI FERICITI

  9. 32
    Lorena Says:

    Sper ca oierul batran sa-si recupereze banii investiti in Diana cu ocazia concursului NPM4 . Cu acest prilej cred ca-si va reface turma pt. ca a ramas staulul gol !

  10. 31
    cris Says:

    voua,nu va trebe banii,nui asa???,la doua vb,a treia e MARELE MPREMIU,FAMILIE DE AVARIIIIIIIIIIIIIIIIII.
    “Da aveti dreptate”,toata lumea e invidioasa pe “frumoasa ta de fata”,k a iestit nora sapt.si Cristina a inceput sa o jigneask,familie de nebuni,avari,nu am cuvinte,imi place k incerati sa va scoateti si numai cristina e ceacare a facut rautati.
    poi tu ,ai putut sa ii zici cristinei k are fata de dos,fain din partea ta,ciban adevarat,asa stii sa iti aperi fata,nu???
    Dk nu tea interesat baciule vasile,k tea auzit o tara intreaga aducandui astfel de afirmatii,dk era in fata ta ii si dadea/i vreo doua ,k doar ti/ai aparat fata;, diferenta e k ,cristina stie sa se apere,asa tanara cum e,pe cand ciobanita,o da la intors,minte fara scrupulesi il vrea e tatiiiiiiiiiiiiiiii,k sa o apere si sa ii ceara parerea.
    nu mai laudati atata fam dianei k se vede ce fel de oameni iz.

Pages: « 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free