Tatal Dianei: “Sunt de acord cu ce vrea Diana”


vasile tatal DianeiLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, parintii Dianei au fost prezenti in platoul emisiunii pentru a-si sutine fiica si pe alesul acesteia.

Desi in ultima perioada toate jignirile si acuzele s-au indreptat catre Diana si familia acesteia, parintii concurentei nu au dorit sa comenteze prea mult despre vorbele grele care le-au fost adus si au incercat prin calm si diplomatie sa- i respecte pe toti cei din casa si sa-i ierte pentru tot ce au spus.

Diana a fost sfatuita de parintii ei sa incerce sa ierte si sa faca pace cu Cristina, in ciuda tuturor celor intamplate.

Tatal Dianei a acceptat sa-i dea mana fiicei sale lui Valentin si a marturisit ca este de acord cu alegerea facuta de Diana, atata timp cat partenerul ei o va respecta si o va face fericita.

Cum comentati reactia calma pe care parintii Dianei au avut-o la Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, in urma tuturor jignirilor care le-au fost aduse?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Tatal Dianei: “Sunt de acord cu ce vrea Diana””

  1. 1
    tania Says:

    tatal dianei mi sa parut foarte suparat,sa vazut clar ca el nu este deacord cu aceasta nunta dar ca sa nu o supere pe diana….a spus ca cei place dianei el este deacord.dar sa vazut dupa fata lui ca nu-l place pe vali

  2. 2
    Sorin Says:

    Tatal Dianei era foarte suparat pentru ca omul a suferit pe parcursul timpului cind mitocanca si nesimtita de Cristina l-a tot jignit prin concurs, cind i-a facut fata sa sufere si sa plinga atit iar Paula a mai si dr*cuit-o. Cu alegerea lui Vali, el omul poate isi dorea ceva mai myult dar daca asta ii place lui fiesa ce sa faca, poate sa spuna nu-l lua. A indemnat la calm ca sa nu se mai ia de copilul lui o tiganca cu un pampalau si o soacra care nu stie nici ea de ea, ba se cearta ba se impaca cu nora. Ati vazut voi la Valeria asa ceva? ce era sa le spuna omul certati-va in continuare.

  3. 3
    andrada Says:

    Sa nu uitam din ce mediu provin.In aceadsta parte a tarii oamenii sunt calmi,respectuosi si cu mult bun simt.A si explicat ca venind pe drum se tot intreba ce sa asculte inima sau ratiunea? Pina la urma a invins ratiunea fspt care l-a facut sa fie asa de calm si retinut in aceasta emisiune.Inima lui stie ce a patimit prin aceasta abtinere de la scandal.Sa stiti ca nici Diana nu este falsa asa este ea crescuta mai diplomata,sa aplaneze conflictele si sa nu-i placa scandalul si mai mult de atit sa fie respectuoasa.familia Dianei este o familie frumoasa de oameni curati de la tara.daca ar fi mai multi ca ei in Romania sigur am duce-o mai bine cu totii.Bafta in concurs eu spun ca Diana si vali vot iesi cistigatori.

  4. 4
    ALEGNA Says:

    ASA SUNT ARDELENII CONCILIANTI SI TOLERANTI DAR STIU CA D-ZEU E DE PARTEA LOR,A CELOR DREPTI ARDELENII NU SE MANIFESTA CU SURLE SI TRAMBITE ATUNCI CAND PRIMESC OFENSE SI JIGNIRI ,CINSTE LOR ,IAR PE VALI IL PLAC DAR TOTODATA NU UITATI CA LE-A LUAT FATA DE LANGA EI ,LA ASTA NU VA GANDITI?ARDELENII SUNT FOARTE LEGATI DE CULTIVAREA CONCEPTULUI DE FAMILIE ,NEAM NUME SI RENUME ,AMINTITIVA DE SCRIERILE LUI REBREANU .

  5. 5
    adriana Says:

    parinti dianei sunt ade4varati. poate k afara cand vor discuta mai mult si se vor intalni il va placea mai mult pe vali. ce sa zica omul, la cat de nesimtita este cristina? nu ati vz k si parinti ei au zis k a dezamagito sapt asta? deci dreptatea se afla deasupra dianei

  6. 6
    ioana Says:

    intradevar…..sa vazut k nu il place pe vali, ai dreptate tania…

  7. 7
    ALICE Says:

    CRED CA SE POTRIVESC!

  8. 8
    puisor Says:

    felicitari d-lui Vasile .E un om ponderat asa cum sunt in general ardelenii .Si eu sunt ardeleanca si is mai chibzuita decat sudistii.
    Casa de piatra ptr. Diana+ Vali

  9. 9
    ELENA Says:

    TATAL DIANEI DE ACEASTA DATA NU A MAI JIGNIT PE NIMENA PENTRUCA STIE CA SE APROPIE FINALUL SI URITA DE FIICASA ARE MULTE SANSE DE CHISTIG SI CLAR CA NUI STRICA LUI NISTE BANUTI IN BUZUNAR… IAR PE VALI NU LA FRUT NICIODATA SI NICI NUL VA ACCEPTA VREODATA II LASA SA SE CASATOREASCA CA DOAR DUPA UN AN LA TERMINAREA CONTRACTULUI POT DIVORTA CU USURINTA

  10. 10
    Sonia Says:

    Elena, unde ai facut scoala fetito, nu suport atitea greseli gramaticale la fete care isi permit sa comenteze pe internet ( la vrut se scrie l-a vrut, nui strica se scrie nu-i strica etc, etc). Ia gindestete-te ca nu poti influienta oamenii pentru ca, citind comentariul tau vor fugi precum de vulgarismele, cosurile fardate si obscenitatile favoritei tale!
    Tatal Dianei a si specificat pentru ce era suparat: a batut sute de km cu gindul sa fie alaturi de fiica sa pentru ca au suferit enorm vazand ce s-a intmplat in concurs. Sincer v-ar conveni sa fiti acolo si terfelite in halul acela?
    Cit despre faptul ca isi doreste marele premiu pentru fiica lui, de ce nu? Cui ii prisosesc banii, cine in ziua de azi si poate in toate timpurile ii refuza? Nu vedeti cum e viata? Ei sunt cei mai buni, acest cuplu.

  11. 11
    maria Says:

    bv andrada si eu sint ardeleanca asa sintem noi,nu ne place certurile ,dar fam diane e o fam ff deosebita sincer imi plac ff mult ,pina la urma o s a l placa si pe valy ,asa mi s a intinplat si mie ,parinti nul vroiau pe sotul meu si pe urma au vazut ce ginere au ,intre copii nu e bn s a te bagi decit s a le dai cite un sfat ,v a iubesc diana ,valy ,valeria si fam voastre .

  12. 12
    ADY Says:

    Tata-l Dianei este un o superb!!!!!toata lumea zice ca e un cioban!!!dar lear place lor sa aiba bani lui degeaba se trag ei pe c*r!!!!!!!!cine zice ca dl Vasile nu il vrea pe Vali cred ca se inseala!!!!!

  13. 13
    claudia Says:

    ORICE TATA CAND VEDE CA I SE DUCE FICA LA CASA EI REACTIONEAZA ASA,NU CA NU L-AR PLACE PE VALISI TATAL MEU A REACTIONAT LA FEL
    CU SIGURANTA IL VA PLACEA

  14. 14
    anca Says:

    REactia parintilor Dianei este una normala ptr niste oameni cu frica de Dumnezeu si a ierta celui ce-ti greseste este un lucru crestinesc1 Felicitari si ptr faptul ca a stiut sa-si sustina fiica in alegerea facuta.

  15. 15
    ALEGNA Says:

    MA BUCUR CA TOTI CEI CARE COMENTEAZA AICI VAD CINE SUNT OAMENII DIN ARDEAL ,CONDUITA LOR MORALA INTR-O SOCIETATE TOT MAI INFECTA SI BOLNAVA .VA MULTUMESC MULT.AS FI FOARTE FERICITA SA CASTIGE DIANA SI VALENTIN PENTRU CA AU DAT DOVADA DE MULT CARACTER IN ACEASTA COMPETITIE.

  16. 16
    silvia Says:

    nu trebuia sa jigneasca pt ca si parintii cristinei nu cred ca s-au simtit bine . este fata mare Diana si poate si singura sa se descurce in casa . Tatal Dianei poate decat sa o incurajeze , dar fara a jigni .

  17. 17
    nikos Says:

    sunt din dobrogea dar stimez ardealul sunt oameni deosebiti.parintii dianei au dat o lectie in special tatal dianei.bravo domnul vasile ! diana sa fi mandra ca ai asa parinti.suntem alaturi de voi si dorim sa castigati.din atena va salutam si va iubim!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. 18
    Monica ( Pitesti ) Says:

    Pentru Alegna: Intotdeauna am apreciat ardelenii. Mi-a placut enorm Ardealul, cind l-am vizitat. Si eu doresc din suflet sa cistige Diana si Vali, ealtfel nu ai pe cine recomanda la ora actuala. Paula mi se pare femeia jandarm si cel mai mult m-a deranjat violenta verbala a acestei femei, cum sa dracuie o fata care nu spusese altceva decit ca “vine d-nu …cu banii din strainatate…”. Avea dreptate Daniela :isi merita soarta!

  19. 19
    elena Says:

    TATAL DIANEI DE ACEASTA DATA NU A MAI JIGNIT PE NIMENA PENTRUCA STIE CA SE APROPIE FINALUL SI URITA DE FIICASA ARE MULTE SANSE DE CHISTIG SI CLAR CA NUI STRICA LUI NISTE BANUTI IN BUZUNAR… IAR PE VALI NU LA FRUT NICIODATA SI NICI NUL VA ACCEPTA VREODATA II LASA SA SE CASATOREASCA CA DOAR DUPA UN AN LA TERMINAREA CONTRACTULUI POT DIVORTA CU USURINTA

  20. 20
    carmen Says:

    ELENA domisoara sau doamana care a lasat comentariu in primul rand invata sa scri se scrie am VRUT. Eu ii sustin pe diana si valentin. si sunt sigura ca ei are sa castige concursul!

  21. 21
    mihaela Says:

    parintii DIANEI sunt oameni educati si nu se coboara la nivelul CRISTINEI si de asemenea si fata lor este educata ,sunt oameni deosebiti .VA IUBIM din tot sufletul si pe VALI si pe VALERIA .Vreau sa castigati sa vedem fata dusmanilor sa ma amuz. BAFTA!

  22. 22
    nikos Says:

    astazi in emisiune a intervenit la telefon o telespectatoare sa acuze pe diana.m-a amuzat intrebarea dansei daca diana a fost crescuta in proverbe.stimata doamna daca taceai filozof ramaneai.eleganta proverbelor ar putea chiar depasi dusmania……..bravo domnul vasile,omul de onoare doar o vorba are

  23. 23
    SONIA Says:

    Pentru Nikos: si pe mine m-a intrigat intrebarea prosteasca a telespectatoarei, probabil vreo tata care a vazut emisiunea mancand seminte.
    Pe Paula n-a intrebat-o unde a invata sa dr*cuie fetele oamenilor gospodari.

    Felicitari familiei Dianei, tot inainte Diana!

  24. 24
    monica (pitesti) Says:

    Chiar daca, sa zicem, nu ar vrea cu tot sufletul, e normal, ca parinte, ca om gospodar cu o situatie inchegata, si-o fi dorit cu totul altceva, dar nu te poti impotrivi dorintei propriului tau copil. A punctat bine chestia cu divortul, omul probabil este cunoscut in zona unde locuieste si nu isi doreste ca peste citva timp, citiva ani sa-si vada fata divortata, cui i-ar place ( chiar daca unii sustin ca este modern!). Toata stima peste aceasta familie de ardeleni seriosi si muncitori!

  25. 25
    amalia Says:

    am tot respectul pentru aceasta familie.Dumnezeu sa-i ocroteasca in tot ceea ce fac.Sun oameni inteligenti si cu vorbe calde.au stiut sa-si educe fata.Diana osa aiba si dragostea d.nei Valeria care si dansa la randul sau este o femeie cu mult bun simt si respectuoasa.Bravo Diana.Mult noroc in viata.Esti un exemplu pentru multi copii care nu stiu sa-si respecte sau sa-si iubeasca parintii.TE VOI VOTA DIANA SI PE VALENTIN.

  26. 26
    paul Says:

    tatal dianei baga bani pentru ca ese foarte lacom pentru a castiga bani.avand un miliard care il baga la castigul competitiei fiind asigurat ca fiica lui il va gastiga sau cum sar spune ca totul a fost aranjat . un concurent cu mai putini bani nu ar putea castiga deoarece nimeni nu poate scimba faptul ca diana va castiga.

  27. 27
    marianasighet Says:

    imi place foarte mult Diana si Vali si imidoresc sa castige ei,sunt niste frumosi amandoi,

  28. 28
    ana Says:

    Rade ciob de oala sparta.

  29. 29
    skarlett Says:

    DIANA AI O FAMILIE PE CINSTE SI O SOACRA PE MASURA VA DORESC FERICIRE MAXIMA

  30. 30
    JIMBOREAN ANA Says:

    mihaela te aprob din toata inima tarani,ciobani dar sunt cu mult bun simt

  31. 31
    cris Says:

    voua,nu va trebe banii,nui asa???,la doua vb,a treia e MARELE MPREMIU,FAMILIE DE AVARIIIIIIIIIIIIIIIIII.
    “Da aveti dreptate”,toata lumea e invidioasa pe “frumoasa ta de fata”,k a iestit nora sapt.si Cristina a inceput sa o jigneask,familie de nebuni,avari,nu am cuvinte,imi place k incerati sa va scoateti si numai cristina e ceacare a facut rautati.
    poi tu ,ai putut sa ii zici cristinei k are fata de dos,fain din partea ta,ciban adevarat,asa stii sa iti aperi fata,nu???
    Dk nu tea interesat baciule vasile,k tea auzit o tara intreaga aducandui astfel de afirmatii,dk era in fata ta ii si dadea/i vreo doua ,k doar ti/ai aparat fata;, diferenta e k ,cristina stie sa se apere,asa tanara cum e,pe cand ciobanita,o da la intors,minte fara scrupulesi il vrea e tatiiiiiiiiiiiiiiii,k sa o apere si sa ii ceara parerea.
    nu mai laudati atata fam dianei k se vede ce fel de oameni iz.

  32. 32
    Lorena Says:

    Sper ca oierul batran sa-si recupereze banii investiti in Diana cu ocazia concursului NPM4 . Cu acest prilej cred ca-si va reface turma pt. ca a ramas staulul gol !

  33. 33
    marcela Says:

    BRAVO TOATA STIMA FAMILIEI TALE VA DORESC SA FITI FERICITI

  34. 34
    NICOLETA Says:

    BANII VORBESC,BANII VORBESC SE POTRIVESTE DE MINUNE CE NU FACE OMUL PENTRU BANI…PAI CUM SA NU FIE DE ACORD CU DIANA CAND E VB DE BANI ?

  35. 35
    ravy Says:

    LASATI LUMEA SA VORBEASCA, RAUTATEA SI INVIDIA N-O SA LE ADUCA NIMIC BUN CELOR CARE VA JUDECA. EU VA FELICIT CA A-TI DAT DOVADA DE OM CU CARACTER SI RESPECT ASA CUM FACE O FAMILIE ADEVARATA SI UNITA. A-TI DAT CLASA MULTORA SPER SA FI INTELES SI EI CE INSEAMNA FAMILIE. UNITATE, RESPECT SI BUN SIMT. SA FITI SANATOSI SA VA BUCURATI DE COPIII DV PENTRU CA LE-ATI DAT EDUCATIE SI S-A SI PRINS. SUCCES DIANEI IN MAREA FINALA.

  36. 36
    anita Says:

    d nu vasile cinste d voastra cum v ati crescut fata si ce ardeleni adevarati sunteti cu d na laura va doresc sa va bucurati de copii si sa fie fericiti sa nu va dejamageasca

  37. 37
    magic Says:

    diana ciobanita cu cacareze la gura sa se duca la sapa cu obositul de tatasu

    oricum nu vor avea parte de castig pentru ca stiu pe cineva care il va aranja prin toamna si va avea grija sa ramana fara averi, asa ca ar face mai bine sa nu bage bani sa iasa diana pe primul loc
    tarani obositi avari si vai de capul lor
    votati diana daca vreti sa vina nenorocirea peste familia lor

  38. 38
    gabriela Says:

    sunt niste prefacuti hai cristina si lucian castigati premiul sa moara ciobani astia la figurat nu la propriu de invidie

  39. 39
    laura franta Says:

    sper sà cistige Cristina si Luncia pentru cà au nevoie de bani nu voi cà aveti destui.
    de data asta Gabi ai aranjat jocurile citi bani ai luat de la ciobanul àsta ? FOARTE URIT

  40. 40
    Sonia Says:

    Pentru Lorena: si daca-si umple staulul dupa concurs, precis mai angajeaza o bacita. Fii pe faza!

  41. 41
    Sonia Says:

    Pentru Cris: multe lamentari, peste masura, las-o balta! Omul a avut dreptate. Asta e!

  42. 42
    any Says:

    Parintii Dianei sunt niste oameni simpli de la tara dar cu f. mult bun simt si respect, Asa respect gasesti in tr-un mare procent la tara. Felicitari acestor oameni de omenie.

  43. 43
    Lorena Says:

    SARACU’ E DE ACORD CU CE VREA DIANA PANA ISI BAGA BANII LA BUZUNAR .
    SONIA FII PE FAZA ARE DEJA BACIUCU’ POST DE CIOBANITA !

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free