Doamna Valeria – Mama Saptamanii (25 iunie 2010)


doamna valeriaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, doamna Valeria a obtinut titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 49,2% din votul telespectatorilor.

Fiind si o Seara a Eliminarilor, doamna Valeria a nominalizat pe Alexa si Cristina pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Cum comentati decizia finala a doamnei Valeria de a o pastra pe Alexa in casa si de a o elimina pe Cristina?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Doamna Valeria – Mama Saptamanii (25 iunie 2010)”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 55
    any Says:

    Lia esti o persoana f. rea .Cum poti sa spui despre D-na Valeria asemenea cuvinte jignitoare.D-na Valeria este o doamna din toate punctele de vedere este o femeie simtita cu mult respect nu a jignit pe nimeni nici atunci cind ea a fost atacata , dar acum cind Cristina l_a nominalizat pe Vali avea tot dreptul sa faca acelasi lucru. De ce avea acest drept numai Cristina ? La urma urmei era un concurs. mai gindestete si judeca putin din toate punctele de vedere.

  2. 54
    DENISA Says:

    DNA VALI MI-A PLACUT CUM VA-TI COMPORTAT SUNTETI O SOACTA PE CINSTE
    VA FELICIT

  3. 53
    Lia Says:

    Valleria ..este o uriciune,o femeie rea si scirboara.Sa-i fie rusine! Nu se va putea bucura de acei bani NEMERITATI. nu a stiut tot concursul sa lege 2 fraze ,iar acum la sfirsit a “devenit”o mare NESIMTITA> Nu am suportat-o niciodata.este o INCULTA.Si ea si Pampalaul de fiusau sint doi leniosi……Diana a trebuit sa astepte 9 luni si jumatate ca sa-si gaseasca FRUMUSETEA aceasta de barbat????????

  4. 52
    Maria ,,,, pensionara,, Says:

    DIANA- VALI,,,, a ti fost minunati! Eram sigura ca; meritati ;sa castigati! Cand ai dansat cu tatal tau , erati minunati!! Bravo! Ai niste parinti de nota 1000 ! Degeaba radea ;Kristinko;; de tine, de vorba ta , reala, pura ardeleneasca! Noi ardelenii , suntem ;oameni de calitate;!! Frumosi harnici, deosebiti cu mult bun simt;! Degeaba mor toti de ciuda! Mor degeaba! A castigat;;dragoste; nu interesul! Va doresc ;o viata fericita; copii frumosi si multe zile fericite impreuna!! Maria Baia-Mare,

  5. 51
    JOJOLIN,,,, Says:

    Violeta,,,,,,,,,,,, nota 10!! Moare invidia in tine!! Bravoooooooo!

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free