Doamna Valeria – Mama Saptamanii (25 iunie 2010)


doamna valeriaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, doamna Valeria a obtinut titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 49,2% din votul telespectatorilor.

Fiind si o Seara a Eliminarilor, doamna Valeria a nominalizat pe Alexa si Cristina pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Cum comentati decizia finala a doamnei Valeria de a o pastra pe Alexa in casa si de a o elimina pe Cristina?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Doamna Valeria – Mama Saptamanii (25 iunie 2010)”

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    lacry Says:

    ce tot o laudati atat pe diana nu ati vazut-o ce gura mare avea la finala saptamani ?pana mai demult avea nevoie de doi stalpi .dar dupa cum se vede nu are nevoie . are gura maaaaaaare cat o sura mi-a spart timpanele si ea si tasu.tasu, care avea negru sub unghi .asa fata asa tata”eu nu spun ca cristina vb mai frumos dar macar ea este asa de cand a inceput concursul “vulcanica “asa cum sunt fetele de varsta ei la 20 de ani.valeria se vd dupa cum roteste ochi aia ca a fost un “pui de lele”la viata ei si fisu ala urat cu spume .sunt niste bozgori “cristina merita sa castige si lucian deoarece se vd ca se iubesc ……….

  2. 19
    miha Says:

    Is de parere ca e mai bine ca nu a iesit Cristina acum pt ca asa Diana are sansa sa ii arate inca o data ca e mult mai buna ca ea si o sa castige detasat. Daca ar fi iesit acum Cristina ar fi venit in platou si ar fi spus ca daca nu o dadea dna Valeria afara sigur castiga si manca r**** cum face ea tot timpul. Asa a ramas in casa, mai are o saptama la dispozitie sa o faca pe Diana in toate felurile si sa ne arate noua cat e de batuta in crestet. Daca as fi barbat si as auzi-o cum vorbeste i-as da peste gura…numai femeie nu se poate numi Cristina…ma dispera maxim.

  3. 18
    claudia Says:

    CRISTINA MERITA SPERIETURA,CA SI DIANA A SUFERIT SAPTAMANA TRECUTA SI DACA CRISTINA A FACUT-O PT O PROMISIUNE,D-NA VALERIA PT DRAGOSTE DE MAMA . CASA DE PIATRA DE PE ACUM PT VALI SI DIANA
    SAU DE C–A CA SA NU BAGE NIMENEA NASU IN EA(HE HE HE HE HE HE )

  4. 17
    lacry Says:

    SA NU O MAI VAD PE VALERIA ..SI A ARATAT ADEVARATA FATZA!

  5. 16
    Sonia Says:

    Corectez: este posibil sa nominalizeze si Paula pe Diana……..

  6. 15
    Sonia Says:

    Daca ati fi intr-un concurs, care pe ultima suta de metri, este ” care pe care” nu ati gindi asa, sustinatorii cuplului, asa cum am vazut ca sunt porecliti pe internet” pampalau si vulgarica” ( sincer m-a distrat). Valeria a nominazat asa cum a gindit ceea ce cu o saptamana in urma facuse si Cristina.
    Este posibil ca, daca vor mai fi eliminari sa nominalizeze si Paula pe Cristina iar daca vor fi de baieti in mod sigur va fi no9minalizat Vali, asta este concursul.
    Sunt de partea celor multi si sustin cuplul cel mai solid si deosebit Diana-Valentin.

  7. 14
    ELENA Says:

    A VRUT SA O ELIMINE PE CRISTINA CA SA AIBA DIANA MAI MULTE SANSE DE CHISTIG CA IN FELUL ASTA SE ALEGE SI EA CU CEVA BANUTI

  8. 13
    ISA Says:

    a procedat biznit=)))))))

  9. 12
    Naddya Says:

    D-na Valeria isi merita pe deplin titlul de ‘Mama Spatamanii’ tinand cont ca este cea mai realista dintre doamne, mereu spunand adevarul, disi uneori este dureros; in cazul serii trecute a actionat cu mult sange rece cand si-a dorit ca ”faimoasa” Cristina sa iasa din casa, ar fi meritat-o la cat de urat s-a purtat cu Diana si implicit cu Vali. D-na Valeria ar fi facut un lucru EXTREM de bun daca ar fi eliminat-o pe Cristina. Mult succes doamana si sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata alaturi de Diana si Vali.

  10. 11
    PUSI Says:

    OK.SUNT DE ACEEASI PARERE.

Pages: « 6 5 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free