Doamna Valeria – Mama Saptamanii (25 iunie 2010)


doamna valeriaLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, doamna Valeria a obtinut titlul de Mama Saptamanii cu un procent de 49,2% din votul telespectatorilor.

Fiind si o Seara a Eliminarilor, doamna Valeria a nominalizat pe Alexa si Cristina pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Cum comentati decizia finala a doamnei Valeria de a o pastra pe Alexa in casa si de a o elimina pe Cristina?

Articol realizat de Raluca Neagu

55 comentarii la “Doamna Valeria – Mama Saptamanii (25 iunie 2010)”

  1. 1
    ALEGNA Says:

    A PROCEDAT ASA CUM AS FI PROCEDAT SI EU.COMENTARIILE SUNT DE PRISOS ,AFOST REALISTA BRAVO EI.

  2. 2
    Sorin Says:

    Doamna Valeria a nominalizat foarte corect. Stia ca este protejata saotamanii Cristina, alta nu avea care. Si Cristina cu o saptamana inainte i-a nominalizat fiul.
    Ca fost in spiritul dreptatii, ca fost in spisitul concursului, nu conteaza, daca vor fi iar eliminari Paula o s-o propuna pe Diana, o sa vedeti!

  3. 3
    andrada Says:

    D-na Valeria nu a facut altceva decit sa-i intoarca bunavointa cristinei de la serara eliminarilor din 18.06.2010 cind l-a nominalizat pe Vali,desi se facea nominarea unei mame cristina a spus ca il nominalizeaza pe vali,de fapt vali o incurca pe ea nu d-na valeria.pina la urma este o competitie eu nu o condamn nici pe cristina dar nici pe d-na Vali.

  4. 4
    Zita Says:

    Merita din plin sa fie Mama Saptamanii,e o femeie de treaba impreuna cu fiul si viitoarea nora .Bafta.

  5. 5
    adriana Says:

    cum sa comentam noi telespectatorii? pe cn am putea sa votam k mama saptamanii?doar pe dm vali care este o adevarata doamna
    doar nu om votao pe dm paula care dr*cuie,jigneste,doamne halal de mama akm ceva timp plangea de mama focului si se victimiza in emisiuni din cauza cristinei akm zici ca sunt cele mai bune prietene. dar stai linistita k nu crede nimeni asa ceva. lucian ii seamana perfect paulei. mutu mutu dar fute pamantul.

  6. 6
    ioana Says:

    a procedat foarte bine doamna valeria, intradevar este o doamna si asa va fi mereu, o pup si ii sustin cuplu

  7. 7
    Elena Says:

    Nu mi-a placut, se uita-npamant ca ziceai ca-i mutaavea numai balbaieli in gura. PUTEA SA FIE VERTICALA .Sa fi spus raspicat ca DA am vrut sa-i dau afara sa nu impart premiul cu ei ce atata..dupa cires…bla bla bla!!!!!!!!!!!

  8. 8
    lacramioara Says:

    acum incep sa -si arate adevaratele fete,cine sunt pt bani si cei care se iubesc cu adevarat.Sper ca Diana sa fie fericita alaturi de Vali,dar ma indoiesc,pisica blanda zgarie rau.

  9. 9
    hop_tzop Says:

    n a facut decat sa si arate adevarata fata..atat..pana acum a tacut..9 luni de zile a tacut..nici macar knd tatal dianei l a jignit pe valenti8n nu a sarit in apararea lui..asa cum ar face orice mama..iar acum knd mai e f putin si pun mana pe bani..se asigura sa nu i piarda

  10. 10
    fan Says:

    era mare doamna si la urma este o taranca

  11. 11
    PUSI Says:

    OK.SUNT DE ACEEASI PARERE.

  12. 12
    Naddya Says:

    D-na Valeria isi merita pe deplin titlul de ‘Mama Spatamanii’ tinand cont ca este cea mai realista dintre doamne, mereu spunand adevarul, disi uneori este dureros; in cazul serii trecute a actionat cu mult sange rece cand si-a dorit ca ”faimoasa” Cristina sa iasa din casa, ar fi meritat-o la cat de urat s-a purtat cu Diana si implicit cu Vali. D-na Valeria ar fi facut un lucru EXTREM de bun daca ar fi eliminat-o pe Cristina. Mult succes doamana si sa aveti parte de tot ce-i mai bun in viata alaturi de Diana si Vali.

  13. 13
    ISA Says:

    a procedat biznit=)))))))

  14. 14
    ELENA Says:

    A VRUT SA O ELIMINE PE CRISTINA CA SA AIBA DIANA MAI MULTE SANSE DE CHISTIG CA IN FELUL ASTA SE ALEGE SI EA CU CEVA BANUTI

  15. 15
    Sonia Says:

    Daca ati fi intr-un concurs, care pe ultima suta de metri, este ” care pe care” nu ati gindi asa, sustinatorii cuplului, asa cum am vazut ca sunt porecliti pe internet” pampalau si vulgarica” ( sincer m-a distrat). Valeria a nominazat asa cum a gindit ceea ce cu o saptamana in urma facuse si Cristina.
    Este posibil ca, daca vor mai fi eliminari sa nominalizeze si Paula pe Cristina iar daca vor fi de baieti in mod sigur va fi no9minalizat Vali, asta este concursul.
    Sunt de partea celor multi si sustin cuplul cel mai solid si deosebit Diana-Valentin.

  16. 16
    Sonia Says:

    Corectez: este posibil sa nominalizeze si Paula pe Diana……..

  17. 17
    lacry Says:

    SA NU O MAI VAD PE VALERIA ..SI A ARATAT ADEVARATA FATZA!

  18. 18
    claudia Says:

    CRISTINA MERITA SPERIETURA,CA SI DIANA A SUFERIT SAPTAMANA TRECUTA SI DACA CRISTINA A FACUT-O PT O PROMISIUNE,D-NA VALERIA PT DRAGOSTE DE MAMA . CASA DE PIATRA DE PE ACUM PT VALI SI DIANA
    SAU DE C–A CA SA NU BAGE NIMENEA NASU IN EA(HE HE HE HE HE HE )

  19. 19
    miha Says:

    Is de parere ca e mai bine ca nu a iesit Cristina acum pt ca asa Diana are sansa sa ii arate inca o data ca e mult mai buna ca ea si o sa castige detasat. Daca ar fi iesit acum Cristina ar fi venit in platou si ar fi spus ca daca nu o dadea dna Valeria afara sigur castiga si manca r**** cum face ea tot timpul. Asa a ramas in casa, mai are o saptama la dispozitie sa o faca pe Diana in toate felurile si sa ne arate noua cat e de batuta in crestet. Daca as fi barbat si as auzi-o cum vorbeste i-as da peste gura…numai femeie nu se poate numi Cristina…ma dispera maxim.

  20. 20
    lacry Says:

    ce tot o laudati atat pe diana nu ati vazut-o ce gura mare avea la finala saptamani ?pana mai demult avea nevoie de doi stalpi .dar dupa cum se vede nu are nevoie . are gura maaaaaaare cat o sura mi-a spart timpanele si ea si tasu.tasu, care avea negru sub unghi .asa fata asa tata”eu nu spun ca cristina vb mai frumos dar macar ea este asa de cand a inceput concursul “vulcanica “asa cum sunt fetele de varsta ei la 20 de ani.valeria se vd dupa cum roteste ochi aia ca a fost un “pui de lele”la viata ei si fisu ala urat cu spume .sunt niste bozgori “cristina merita sa castige si lucian deoarece se vd ca se iubesc ……….

  21. 21
    mally Says:

    a dovedit ca vrea banii:d

  22. 22
    anca Says:

    VALERIA esti o mama adevarata, lasa-i sa te discute si sa-si dea cu parerea , ptr. noi cei ce vedem care sunt vanatorii de bani , parerea este feacuta si in final cine e mai bun castiga!

  23. 23
    dalila Says:

    Vreau sa castigeee cristinaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! hoo valeria…cum s a nui pese se frumusetea concursuluio.!!!

    Votati cristinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

  24. 24
    silvia Says:

    Tot concursul ati aratat ca sinteti o doamna dar la final ati venit cu adevarata dv.fata adica romineste ,,ati dat cu picioru ca vaca buna de lapte,,adica ati dovedit ca sinteti o rautacioasa si o razbunatoare.Eu cred ca va este teama sa nu cistige Cristina,dar si daca cistiga Diana mie mi se pare a fi falsa,iar din privirea de vineri seara a tatalui ei nu le convine deloc de vali al dv.asa ca nu stiu,chiar daca se casatoresc,Diana va avea oferte de la Tv.si lui Vali nui va conveni pentru ca trebuie sa recunoastem ea este draguta…..deci mai vedem……

  25. 25
    silvia Says:

    mesajul de mai inainte este cu dest.dna Valeria

  26. 26
    madalina Says:

    sa castige Diana..
    Cristina esti rautacioasa ……Diana are perfecta dreptate iai jignit parinti dar si pe ea si pe Valy
    Diana samu o ierti pana nu isi cere iertare

  27. 27
    mihaela Says:

    sunteti o doamna felicitari dvs fiului dvs si dianei veti castiga bafta

  28. 28
    Lorena Says:

    De la Valeria trebuie scoase cuvintele cu clestele , ea singura se contrazice chiar si la seara eliminarilor , dupa ce spune ca nu din razbunare a nominalizat-o pe Cristina ,ci pt. ca stie ca e protejata de voturile telespectatorilor ; tot ea rosteste mai tarziu ca motivul real al nominalizarii este faptul ca si Cristina a nominalizat-o cu o saptamana inainte ……. De aici ce reiese ? E cam alambicata si sofisticata se incurca singura in cuvinte , daca e obisnuita sa taca ca muta si sa gateasca . Nici nu se poate compara cu Lacrima din care curgeau cuvintele , nu ajunge nici la glezna ei.

  29. 29
    SONIA Says:

    Sunt de acord cu unele dintre parerile voastre ca Valeria e cam mutulica iar uneori mai rau ii incurca pe copii decit sa-i ajute, insa, partea buna: nu am vazut-o in acest concurs cu ” apucaturi” josnice ca pe altele.
    Cu nominalizarea Cristinei, mai oameni buni, treziti-va e concurs, e finala, nu la fel ati fi procedat ? Mai e loc sa faci pe Doamna ! Sunt sigura ca Paula vineri o nominalizeaza pe Diana, si atunci la cine mai comentati!

  30. 30
    Lorena Says:

    Un exemplu de “apucatura” josnica de-a Valeriei este cand a luat bolul lui Blackie de pe jos si la pus in chiuveta in care se spalau vasele concurentilor ! A produs foarte multa scarba Danielei si rumoare Paulei . Chiar si Gabi s-a pronuntat intr-o emisiune ca spera ca raceala si conjunctivita ei nu e de la Blackie ? Mai in gluma , mai in serios dar atunci cand au dus-o la medicul veterinar i-au depistat niste boli , sper ca nu molipsitoare ?

  31. 31
    cartu Says:

    toat concursu asta Valeria a tacut,nu zicea nici mar..dar vineri cand si-o vazut rudele si pe cuscru o inceput sa vorbeasca..hu scarbo..MURDAR a mai jucat..HUUUUU..tot cristina o sa castige…votati cristinaaaaaaaaa

  32. 32
    rAMONA Says:

    Ft bine a procedat D na Valeria,e o scarba si o perversa Cristina si se vede CLAR CA NU IL IUBESTE PE LUCIAN,E O MINCINOASA SI EA VREA BANII,NU CUM SPUNE DE ALTII CA VOR MARELE PREMIU,SCARBA DE CRISTINA NUMAI LA BANI SE GANDESTE,NICI MACAR NU IL SARUTA PE LUCIAN IL PUPA PUTIN SI FALS.

  33. 33
    maria Says:

    cistiga mata CARTU , nu vezi cum e cristina ,chiar nu vedeti,v a e cida ca sint cunsecade .

  34. 34
    monica (pitesti) Says:

    Mai domnule/doamna Cartu, tine-o asa, poate-ti da Cristina . favorita dumitale, ceva bani daca va cistiga si desigur de ei vei bea , atunci vei striga la cei care comenteaza aici HUUUUUUUUUUU iar noi te vom ierta ca n-ai stiut ce faci!

  35. 35
    cris Says:

    pretacuta naibii,ti/ai dfat arama pe fata,nu?,sa iti fie rusine …mincinoasa si tu si nora/ta,de valii nu mai avem ce zice,e un cioban adevarat.

  36. 36
    elena loredana Says:

    diana fruntea sus o sa fi cea mai frumoasa mireasa te potrivesti cu valentin v-amvotat si va votez in continuare

  37. 37
    JIMBOREAN ANA Says:

    si eu as fi procedat la fel ca d na vali care e o DOAMNA sa guste si cristina din paharul amaraciunii pacat ca la virsta ei poate fi capabila de atita vulgaritate si tupeu cu oricine

  38. 38
    cris Says:

    cum puteti incuraja aceasta viitoare fam.???pacat k nu le vedeti adevarata fata.
    cei care ii sustin pe cei trei,e parerea lor,fiecare are preferati,dar mai incolo,cand se va vedea k s/au casat.pe bani,atunci o sa ii mai incurajati???,o sa o mai laudati atata pe” frumoasa” de diana.

  39. 39
    cris Says:

    ei ,ei ti/ai dat drumu la gura,scorpia dracului,cersiti mila,numai sa ajungeti la bani.

  40. 40
    Lorena Says:

    Pacat de viitorul Dianei ca se marita cu un vampir ca Vali !?

  41. 41
    Mitroi Constantin Says:

    Bai babatie esti mai rea ca matraguna,te prefaci in doamna dar nu esti decat o harpie daca stii ce este aia. Esti de o rautate greu de imaginat la cineva de varsta ta. vei da socoteala pentru ce ai facut vineri seara. La cazanul de smoala cu tine babostino.

  42. 42
    marga Says:

    mi se pare ca a jucat cinstit si de ce nu,ei nu au facut la fel ?si sa tinem cont ca ei au inceput iar doamna Vali a si spus pt ca stia ca este protejata a ales -o pe cristina.si bine ar fi facut….

  43. 43
    carmen Says:

    Fata de celelate ,sunteti o doamna! Felicitari si sper sa castigati cu acest cuplu de tineri,care la urma urmelor este liber sa -si aleaga drumul in viata . Pentru toti prima atractie a fost premiul s-apoi altceva. Totusi ,Diana cu Vali vor avea o viata de familie mult mai linistita decat Lucian si Cristina.Cristina le va “imbogati”viata cu acest caracter execrabil.

  44. 44
    anita Says:

    d na vali succes mult deseara sa cistigati si sa va bucurati de copiii

  45. 45
    cris Says:

    O FEMEIE REA,ti/ai aratat coltii,o privire rautacioasa,nu te mai suport.

  46. 46
    Alina Says:

    bai urato care te lingi pe bot precum un caine pe ……….esti cea mai insuportabila femeie si cea mai inculta .N-ai fost in stare sa legi doua propozitii intr-ofraza si acum ti -ai aratat adevarata fata a ta de mare doamna ce esti tu.Si tu si fito sunteti cei mai prosti.URATILOR,PROSTILOR SI INCULTILOR ati vrut s-o eliminati pe CRISTINA dar nu va esit.Stim ca voi o sa castigati dar nu meritati .DIANA este o persoana increzuta si prea plina de ea si v-a acceptat numai de dragul concursului

  47. 47
    Sonia Says:

    Nu stiu daca acest comentariu va mai apare, am observat ca nu toate sunt introduse, se mai pling si altii nu numai eu, dar stimata d-na Valeria, chiar daca nu intotdeauna mi-ati placut, trebuia sa va implicati mult mai mult in apararea Dianei, poate asa va este firea, poate nu va plac certurile ( nici mie), eu va doresc tot binele din lume si sa fiti fericita alaturi de viitoarea nora, de nora Mirela si de cei doi baieti, sa nu uit nepotii..
    V-am sustinut in acest concurs!

  48. 48
    dfgdg Says:

    HUAAAAAAAAAAA

  49. 49
    violeta Says:

    babaciune o sa platesti si tu si vrajitoarea de nora si pampalaul de fitu sunteti nistre prosti ,va-ti facut de cacat doar pentu niste bani viata nu inseamna doar bani si atit va limitati pacat sa va fie rusine sper sa va scuipe lumea pe strada ca nu meritati altceva

  50. 50
    Maria,, ardeleanca.... Says:

    FELICITARI DIANA SI VALENTIN! A CASTIGAT DRAGOSTEA! A CASTIGAT ARDEALUL! BRAVO! ACUM VOR MURI INVIDIOSII DE CIUDA! ( PT.ALINA DIN COMMENT) ,,,,,,ESTI CA SI ACEEA PE CARE O APERI! NU GANDESTI! ERA NORMAL DIN CELE 3 CELE 2 CARE S AU CASATORIT IESEAU NORA SAPTAMANII DIN START! DAR,,,,,, CUM NU AI CU CE JUDECA, TE BAGI SI TU IN SEAMA! SUNT,,SOACRA, SA AM O ASEMENEA NORA CUM ESTE ;CRISTINA; ;;;;;;;;;;;;FEREASCA-TE,,, D-ZEU DE UN ASEMENEA SPECIMENT ;;NEEDUCAT;;! ACUM TU ACEEA DE MAI SUS CRED CA <>>>>!!!!!!! SA MORI PT, CA MEREU NE LOVIM DE PROSTI SI INCULTI!! BRAVO ALINA! SI VALENTIN !!! SPER SA FITI FERICITI SI SA VA IUBTI VESNIC!!

  51. 51
    JOJOLIN,,,, Says:

    Violeta,,,,,,,,,,,, nota 10!! Moare invidia in tine!! Bravoooooooo!

  52. 52
    Maria ,,,, pensionara,, Says:

    DIANA- VALI,,,, a ti fost minunati! Eram sigura ca; meritati ;sa castigati! Cand ai dansat cu tatal tau , erati minunati!! Bravo! Ai niste parinti de nota 1000 ! Degeaba radea ;Kristinko;; de tine, de vorba ta , reala, pura ardeleneasca! Noi ardelenii , suntem ;oameni de calitate;!! Frumosi harnici, deosebiti cu mult bun simt;! Degeaba mor toti de ciuda! Mor degeaba! A castigat;;dragoste; nu interesul! Va doresc ;o viata fericita; copii frumosi si multe zile fericite impreuna!! Maria Baia-Mare,

  53. 53
    Lia Says:

    Valleria ..este o uriciune,o femeie rea si scirboara.Sa-i fie rusine! Nu se va putea bucura de acei bani NEMERITATI. nu a stiut tot concursul sa lege 2 fraze ,iar acum la sfirsit a “devenit”o mare NESIMTITA> Nu am suportat-o niciodata.este o INCULTA.Si ea si Pampalaul de fiusau sint doi leniosi……Diana a trebuit sa astepte 9 luni si jumatate ca sa-si gaseasca FRUMUSETEA aceasta de barbat????????

  54. 54
    DENISA Says:

    DNA VALI MI-A PLACUT CUM VA-TI COMPORTAT SUNTETI O SOACTA PE CINSTE
    VA FELICIT

  55. 55
    any Says:

    Lia esti o persoana f. rea .Cum poti sa spui despre D-na Valeria asemenea cuvinte jignitoare.D-na Valeria este o doamna din toate punctele de vedere este o femeie simtita cu mult respect nu a jignit pe nimeni nici atunci cind ea a fost atacata , dar acum cind Cristina l_a nominalizat pe Vali avea tot dreptul sa faca acelasi lucru. De ce avea acest drept numai Cristina ? La urma urmei era un concurs. mai gindestete si judeca putin din toate punctele de vedere.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free