Tatal Dianei: “Sunt de acord cu ce vrea Diana”


vasile tatal DianeiLa Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, parintii Dianei au fost prezenti in platoul emisiunii pentru a-si sutine fiica si pe alesul acesteia.

Desi in ultima perioada toate jignirile si acuzele s-au indreptat catre Diana si familia acesteia, parintii concurentei nu au dorit sa comenteze prea mult despre vorbele grele care le-au fost adus si au incercat prin calm si diplomatie sa- i respecte pe toti cei din casa si sa-i ierte pentru tot ce au spus.

Diana a fost sfatuita de parintii ei sa incerce sa ierte si sa faca pace cu Cristina, in ciuda tuturor celor intamplate.

Tatal Dianei a acceptat sa-i dea mana fiicei sale lui Valentin si a marturisit ca este de acord cu alegerea facuta de Diana, atata timp cat partenerul ei o va respecta si o va face fericita.

Cum comentati reactia calma pe care parintii Dianei au avut-o la Finala Saptamanii din data de 25 iunie 2010, in urma tuturor jignirilor care le-au fost aduse?

Articol realizat de Raluca Neagu

43 comentarii la “Tatal Dianei: “Sunt de acord cu ce vrea Diana””

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 43
    Lorena Says:

    SARACU’ E DE ACORD CU CE VREA DIANA PANA ISI BAGA BANII LA BUZUNAR .
    SONIA FII PE FAZA ARE DEJA BACIUCU’ POST DE CIOBANITA !

  2. 42
    any Says:

    Parintii Dianei sunt niste oameni simpli de la tara dar cu f. mult bun simt si respect, Asa respect gasesti in tr-un mare procent la tara. Felicitari acestor oameni de omenie.

  3. 41
    Sonia Says:

    Pentru Cris: multe lamentari, peste masura, las-o balta! Omul a avut dreptate. Asta e!

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free